Пролетни прически за дълга и къса коса

БЪДИ ВИНАГИ НА МОДА С НАЙ-МОДЕРНИТЕ ПРОЛЕТНИ ПРИЧЕСКИ

Посрещни пролетта със стилни прически и подстрижки. Научи как да извлечеш максимума от косата си с уроци и продукти, които ѝ придават живот.

Пролетни прически за дълга коса

Искаш да освежиш външния си вид, без да губиш от дължината на косата? Радвай се на живота с дългите си кичури с тези пролетни прически за дълга коса.
long-hair-green-blouse

Най-добрите пролетни прически за дълга коса

Дълга коса на вълни

Този семпъл външен вид е изключително универсален и очарователен, давайки обем на дългата коса. Направи плитки през нощта, за да разкриеш щедрите, меки вълни без усилия на сутринта. За да запазиш формата на косата си през целия ден, фиксирай с NIVEA Diamond Gloss Care Лак за коса за диамантен блясък.

 

french-plaits

Най-добрите пролетни прически за дълга коса

Плитки

Плитките са чудесен начин да се справиш с лошите дни за косата ти. Ако искаш да замаскираш косата, не си имала време да я измиеш, опитай тази бърза прическа с малки плитки. Просто направи две странични плитки, пресечи ги над върха на главата си и закрепи с фиби.

Рибена кост

Най-добрите пролетни прически за дълга коса

Рибена кост

Рибената кост е модерна прическа за дълга коса. За да я направиш, раздели косата на две части. Прекарай малък кичур от едната страна върху другата, а след това малък кичур от втората страна върху този от първата. Когато завършиш плитката, поиздърпай леко краищата, за да я разхлабиш. 

Кокове

Най-добрите пролетни прически за дълга коса

Кокове

Коковете са една от най-гъвкавите пролетни прически за дълга коса. Стегнатият кок е перфектен за работа, докато хлабавият с навити краища отстрани, оформящи лицето ти, придава по-мек и спокоен вид на лицето.

Големи къдрици

Най-добрите пролетни прически за дълга коса

Големи къдрици

Придай обем и сложи пролетта в стъпките си с подскачащи, здрави къдрици. Нанеси NIVEA Diamond Volume Пяна за коса за блясък и обем върху влажна коса за допълнителна издръжливост и блясък. Изсуши с продухване и навий с ролки или с маша за свеж, нов вид през новия сезон.

 


Пролетни прически за къса коса

След зимата косата може да се чувства суха и безжизнена. Открий стилни прически, за да придадеш плътност, обем и блясък на късата коса.
brunette-sleek-bob

Елегантен лоб

За най-модерното момиче! Преоткрий себе си с тази сладка къса прическа, която е в страхотна комбинация с тениска модел молив и яке. Нанеси NIVEA Стилизиращ праймър за права коса, преди да стилизираш, за да предпазиш от топлината.

 

blonde-wavy-bob

Боб на вълни

Спомни си за сладката Кери Брадшоу със зашеметяващите ѝ прически с къса коса. Не забравяй да обработиш с NIVEA Volume Care Пяна за коса, за да навлажниш косата преди да изсъхне напълно и да попречиш на изправянето и хвърчащите краища.

 

blonde-pixie-cut

Подстрижка Pixie

Подстрижката Pixie е чудесна за добавяне на обем и плътност на изтощената коса. За да придадеш допълнително излъчване на русите коси и да създадеш илюзия за измерение, фиксирай прическата с NIVEA Лак за коса за диамантен блясък Diamond Gloss Care.

brunette-retro-bob

Ретро боб

Нищо не показва повече изтънченост като прическата Ретро боб. Навий няколко ролки, преди да си легнеш, така че всичко, което ще трябва да направиш сутринта, е да напръскаш малко NIVEA Лак за коса за блясък и обем Diamond Volume Care и си готова да излезеш от вкъщи.

background

Интересни съвети за теб