Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

spring-hairstyles-header

Пролетни прически за дълга и къса коса

Бъди винаги на мода с най-модерните пролетни прически

Посрещни пролетта със стилни прически и подстрижки. Научи как да извлечеш максимума от косата си с уроци и продукти, които ѝ придават живот.

Пролетни прически за дълга коса

Искаш да освежиш външния си вид, без да губиш от дължината на косата? Радвай се на живота с дългите си кичури с тези пролетни прически за дълга коса.

Пролетни прически за къса коса

След зимата косата може да се чувства суха и безжизнена. Открий стилни прически, за да придадеш плътност, обем и блясък на късата коса.

Подстрижка Pixie

blonde-pixie-cut

Подстрижката Pixie е чудесна за добавяне на обем и плътност на изтощената коса. За да придадеш допълнително излъчване на русите коси и да създадеш илюзия за измерение, фиксирай прическата с NIVEA Лак за коса за диамантен блясък Diamond Gloss Care.

Ретро боб

brunette-retro-bob

Нищо не показва повече изтънченост като прическата Ретро боб. Навий няколко ролки, преди да си легнеш, така че всичко, което ще трябва да направиш сутринта, е да напръскаш малко NIVEA Лак за коса за блясък и обем Diamond Volume Care и си готова да излезеш от вкъщи.

Елегантен лоб

brunette-sleek-bob

За най-модерното момиче! Преоткрий себе си с тази сладка къса прическа, която е в страхотна комбинация с тениска модел молив и яке. Нанеси NIVEA Пяна за коса Ultra Strong, преди да стилизираш, за да предпазиш от топлината.

Боб на вълни

blonde-wavy-bob

Спомни си за сладката Кери Брадшоу със зашеметяващите ѝ прически с къса коса. Не забравяй да обработиш с NIVEA Пяна за коса Care & Hold, за да навлажниш косата преди да изсъхне напълно и да попречиш на изправянето и хвърчащите краища.

background

Украси зимните кичури с продукти за плитки и пролетни прически

Нашите препоръки за теб