Пролетни прически за дълга и къса коса

БЪДИ ВИНАГИ НА МОДА С НАЙ-МОДЕРНИТЕ ПРОЛЕТНИ ПРИЧЕСКИ

Посрещни пролетта със стилни прически и подстрижки. Научи как да извлечеш максимума от косата си с уроци и продукти, които ѝ придават живот.

Пролетни прически за дълга коса

Искаш да освежиш външния си вид, без да губиш от дължината на косата? Радвай се на живота с дългите си кичури с тези пролетни прически за дълга коса.

Най-добрите пролетни прически за дълга коса

Дълга коса на вълни

Този семпъл външен вид е изключително универсален и очарователен, давайки обем на дългата коса. Направи плитки през нощта, за да разкриеш щедрите, меки вълни без усилия на сутринта. За да запазиш формата на косата си през целия ден, фиксирай с NIVEA Diamond Gloss Care Лак за коса за диамантен блясък.

 

Най-добрите пролетни прически за дълга коса

Плитки

Плитките са чудесен начин да се справиш с лошите дни за косата ти. Ако искаш да замаскираш косата, не си имала време да я измиеш, опитай тази бърза прическа с малки плитки. Просто направи две странични плитки, пресечи ги над върха на главата си и закрепи с фиби.

Най-добрите пролетни прически за дълга коса

Рибена кост

Рибената кост е модерна прическа за дълга коса. За да я направиш, раздели косата на две части. Прекарай малък кичур от едната страна върху другата, а след това малък кичур от втората страна върху този от първата. Когато завършиш плитката, поиздърпай леко краищата, за да я разхлабиш. 

Най-добрите пролетни прически за дълга коса

Кокове

Коковете са една от най-гъвкавите пролетни прически за дълга коса. Стегнатият кок е перфектен за работа, докато хлабавият с навити краища отстрани, оформящи лицето ти, придава по-мек и спокоен вид на лицето.

Най-добрите пролетни прически за дълга коса

Големи къдрици

Придай обем и сложи пролетта в стъпките си с подскачащи, здрави къдрици. Нанеси NIVEA Diamond Volume Пяна за коса за блясък и обем върху влажна коса за допълнителна издръжливост и блясък. Изсуши с продухване и навий с ролки или с маша за свеж, нов вид през новия сезон.

 


Пролетни прически за къса коса

След зимата косата може да се чувства суха и безжизнена. Открий стилни прически, за да придадеш плътност, обем и блясък на късата коса.

Елегантен лоб

За най-модерното момиче! Преоткрий себе си с тази сладка къса прическа, която е в страхотна комбинация с тениска модел молив и яке. Нанеси NIVEA Стилизиращ праймър за права коса, преди да стилизираш, за да предпазиш от топлината.

 

Боб на вълни

Спомни си за сладката Кери Брадшоу със зашеметяващите ѝ прически с къса коса. Не забравяй да обработиш с NIVEA Volume Care Пяна за коса, за да навлажниш косата преди да изсъхне напълно и да попречиш на изправянето и хвърчащите краища.

 

Подстрижка Pixie

Подстрижката Pixie е чудесна за добавяне на обем и плътност на изтощената коса. За да придадеш допълнително излъчване на русите коси и да създадеш илюзия за измерение, фиксирай прическата с NIVEA Лак за коса за диамантен блясък Diamond Gloss Care.

Ретро боб

Нищо не показва повече изтънченост като прическата Ретро боб. Навий няколко ролки, преди да си легнеш, така че всичко, което ще трябва да направиш сутринта, е да напръскаш малко NIVEA Лак за коса за блясък и обем Diamond Volume Care и си готова да излезеш от вкъщи.

Интересни съвети за теб