Лак за коса, който не изсушава косата

ПРОДУКТИ ЗА СТИЛИЗИРАНЕ, КОИТО РЕГЕНЕРИРАТ КОСАТА ТИ С ГРИЖА

Иновативната серия Care & Hold от NIVEA предлага дълготрайна фиксация, като укрепва и се грижи за всеки отделен кичур на косата.

Регенерирай сухите и увредени кичури

Много от вас се притесняват, че стилизирането може да увреди косата. Няма нужда да се притеснявате: NIVEA се погрижи за вас!

Проблемът с редовното оформяне на косата


Способността ни да оформяме косата си означава, че често можем да променим външния си вид - от елегантен стил за работния ден до деликатни, разрошени вълни за вечерта. Но гаранцията, че тези прически остават на мястото си, изисква използването на стилизиращи продукти, които могат да изсушат косата и да я утежнят излишно. 


Продуктите за стилизиране на косата регенерират косъма и се грижат за всеки тип коса, като същевременно поддържат стилизирането. Важно е да избереш подходящите за структурата на твоята коса продукти, за да получиш оптимални и дълготрайни резултати.

 

caring-hair-styling-products


Стилизиране и грижа за структурата на косата

24-часова фиксация за по-силна, регенерирана коса без утежняване.

Формула, която наистина се грижи за всяка структура на косата

Серията на NIVEA Care & Hold има формула, специално разработена за укрепване и регенериране на косата според нейната структура. Формулите не само осигуряват 24-часова фиксация, която не изсушава косата, но също така са отговорни за укрепването отвътре на влакната от коса и грижата за всяка отделна нишка на косата. 

В допълнение, формулата с Eucerit®, разработена от NIVEA и известна като "красив восък", придава на косата красив, мощен блясък, като покрива всеки кичур, за да предпази от потенциално вредни външни влияния. 

regenerative-hair-care

Регенерирани кичури, които се чувстват меки на допир

NIVEA предлага регенерация за косата, която може да се постигне чрез стилизиращи продукти, като използва формула, която регенерира вътрешната фибра на всяко косъмче, без да утежнява. 

6 ползи от серията Care & Hold на NIVEA

  • Фиксиране на прическата до 24 часа. 
  • Укрепва и регенерира. 
  • Не изсушава косата, а вместо това я оставя мека и блестяща. 
  • Незалепваща формула. 
  • Придава естествен обем и повдига косата.  
  • Укрепва всяка част от косъма, за да го предпази от външни влияния.
 

ПОГЛЕД ОТБЛИЗО

Пяната за коса трябва да е с деликатна текстура, която създава трайна фиксация, без да утежнява косата. По този начин тя изглежда естествено и се движи по естествен начин.

NIVEA Лак за коса Care & Hold не слепва косата и осигурява стилизиране с перфектен завършек, оставяйки косата да изглежда красиво и блестящо, без да я изсушава. Когато тези продукти се комбинират. предлагат стилизиране, което се грижи за косата с мощен обем и повдигане от корените. 

 

 

 

background

Грижовни стилизиращи продукти - защити косата си без утежняване

Интересни съвети за теб