Как
NIVEA оказва влияние върху планетата

Как
NIVEA оказва влияние върху планетата

ДОКОСВАНЕТО НИ ПРАВИ ХОРА

Усещането за допир ни помага да се развиваме и е определящо за това кои смe. Нашата кожа, най-големият орган на човешкото тяло, е основният път към докосването и ни позволява да се свържем един с друг и със света около нас.

Нека да накараме нашия свят да усети позитивната сила на човешкото докосване!

В NIVEA вярваме в положителната сила на човешкото докосване. Стремим се да разработваме продукти за грижа, които да те накарат да се чувстваш добре в кожата си, за да се свържеш със света около теб и да се наслаждаваш на живота. Ние разбираме кожата по комплексен начин, изучавайки как тя ни свързва със заобикалящата ни околна среда и как ѝ влияят начинът, по който се храним, и емоциите ни. Философията ни е да създаваме продукти за грижа, които подобряват естествената функция на кожата, за да може всеки да има здрава, красива кожа.

И ние сме ангажирани да окажем положително въздействие върху света. Поставихме си амбициозни цели за устойчивост. Нашите изследователски отдели продължават да развиват формулите ни, за да бъдем най-добрите в грижата за кожата, доколкото можем, като успеем и да намалим въздействието, което оказваме върху околната среда. Работим в тясно сътрудничество със зелени инициативи и с други партньори, за да открием нови начини да се докоснем положително до нашата планета. Създаването на грижа за кожата, която е толкова нежна към нашата планета, колкото е и за кожата ни, е предизвикателство, с което NIVEA се ангажира във всяко едно отношение.


ТРИТЕ СТЪЛБА НА УСТОЙЧИВОСТ ЗА NIVEA

Създаден, за да помогне на всички нас да защитят нашата планета, този уебсайт предоставя богата информация във всички аспекти за безопасната, нежна и ефективна грижа за кожата и
за околната среда:

На първо място е кожата

Възползвай се от водещата експертиза в грижата за кожата на NIVEA и научи повече за нашия ангажимент относно оценяването на защитата на кожата, инициативите за здравословна и по-екосъобразна грижа за кожата и съставките в NIVEA продуктите.

Светът е нашата кожа

Открий многобройните начини, по които NIVEA цели да увеличи устойчивостта във всички наши дейности - от снабдяване до производство, опаковане и рециклиране.

ЧЕСТНОСТ И ПРОЗРАЧНОСТ

Научи повече за ценностите на NIVEA – от Етичния ни кодекс до обещанията, съвместните проекти и допълнителните инициативи.