прическа, красива коса, плитка, плитки

Пълният наръчник за плитки

СЪЗДАЙТЕ КРАСИВИ ПЛИТКИ И ПРИЧЕСКИ ЗА ВСЕКИ ПОВОД

Лесно можете да влезете в рутината с едни и същи измъчени прически. С тези ръководства за прически и идеи за плитки, ще ви се прииска да изтупате праха от най-добрия си тоалет и да излезете да се покажете с тях.

Типове плитки

Има много повече начини да приберете косата от това просто да я вържете на опашка. Тези идеи ще ви дадат увереност сами да опитате хубави прически с плитки.

Завършената визия

Плитката рибена кост представлява една толкова многообразна визия: достатъчно стилна за работа, достатъчно класна за вечерно излизане и достатъчно модерна, за да я комбинирате с дънки.

Стъпка 1

Вземете кичур от предната част на главата. Срешете назад и нанесете Оформящ спрей за коса за обем за допълнителен обем и фиксация.

 

Стъпка 2

Вземете два кичура от двете страни на главата.

Стъпка 3

Кръстосайте двата кичура и ги използвайте като основа за рибената кост. С кичур коса във всяка ръка, взимайте малък кичур от външната страна на дясната част и го кръстосайте над лявата. Повторете от лявата страна.

Стъпка 4

За да използвате цялата коса, продължете с френска рибен кост над рамото. С кичур коса във всяка ръка вземете малък кичур от външната страна на десния кичур и малко коса от дясната страна на главата и кръстосайте наляво. Повторете от другата страна.

Стъпка 5

Когато сте използвали цялата коса и стигнете до врата, продължете да сплитате обикновена рибена кост. Вземете малко коса от външната страна на десния кичур и го кръстосайте към левия. Трябва да видите кръстосването по средата. Повторете от лявата страна.

Стъпка 6

За по-небрежна визия разхлабете кичурите в плитката като нежно ги издърпвате с пръсти.

Преглед на различни прически с плитки

Амазонска плитка

Всичко, от което имате нужда за тази лъскава прическа с плитка е дълго парче ластик и Лак за коса за диамантен блясък Diamond Gloss Care. Ще накарате приятелите си да си мислят, че сте прекарали часове пред огледалото, за да си направите тази прическа.

 

Преглед на различни прически с плитки

Холандска странична плитка

Някои дни просто нямате време за сложна прическа - но не искате всичко останали да го знаят. Холандската странична плитка е проста, но стилна прическа с вдигната коса.

Преглед на различни прически с плитки

Плитка на русалка

Русалка е голямата сестра на рибената кост. Тя трансформира всяка визия във вечерен блясък. Най-подходяща е за дълга, здрава коса, така че не забравяйте да използвате Стилизиращ праймър за къдрава коса да подсилите къдриците си и да спрете цъфтящите краища.

 

Преглед на различни прически с плитки

Плитка на млекарка

Тази плитка озарява дори и най-сивите утрини. Това е идеалната прическа за сватби и други официални събития. За да накарате къдриците си да изглеждат бляскави, нанесете Стилизиращ праймър за обем преди да изсушите косата си.

 

Преглед на различни прически с плитки

Модерно бохо

Модерната бохо прическа комбинира рибена кост с вградени къдрици на косата. За да запазите плитките в добро състояние и пълни с естествен обем, третирайте ги с Шампоан Hairmilk Natural Shine.

 

Преглед на различни прически с плитки

Кок френска плитка

След като веднъж сте усъвършенствали френската плитка, имате толкова много опции по отношение на прическите с плитки. Това е шикозна версия на традиционната плитка - определено подходяща за специални случаи. Комбинирайте я с парти рокля и с любимите си обувки на високи токчета.

Преглед на различни прически с плитки

Сплетен висок кок

Този кок е особено подходящ за дните, в които искате косата ви да изглежда страхотно, но не сте имали време да я измиете. Не забравяйте да завършите с Лак за коса за диамантен блясък Diamond Gloss Care, за да укротите хвърчащите кичури и да запазите прическата на място.

 


Грижа за косата при плитки

След като вече имате изобилие от идеи за красиви прически с плитки, е време да приведете къдриците си в оптимална форма.

Невероятни стилизиращи продукти от NIVEA за прически с плитки

За прически с плитки с обем

Понякога искате косата да е на място, без да губи нищо от естествения си обем. За тези кокове и перчеми и кретони на слоеве можете да разчитате на Лак за коса за блясък и обем Diamond Volume Care.

За сложни прически с плитки

Ако имате нужда от допълнителна фиксация, опитайте Оформящ спрей за къдрава коса. Неговото предимство е, че запазва къдриците ви на мястото им за до 24 часа, без да ги изсушава.

 

Как да накарате плитките си да изглеждат блестящи

Лъскавата коса, която изглежда здрава и впечатляващата прическа са идеалната комбинация. Яденето на много добри мазнини (омега-3 мастни киселини) и използването на продукти за грижа за косата със специални формули помага на косата да изглежда добре, защото е здрава.

Красиви плитки, които изглеждат здрави

Редовна грижа за косата с ежеседмично използване на маска за коса е най-добрият начин да покажете красивата си грива в новооткритите прически с плитки.

Интересни съвети за теб