Филтър
Подреди по

Виж най-актуалното от NIVEA 

Искаш да намериш нещо ново и различно? Виж секцията ни с актуални новини, където сме ти подготвили много неща. Имаш нужда от актуални съвети за подобряване на състоянието на кожата си или начина на живот, търсиш идеи за подарък или искаш да си избереш нов крем? Вдъхнови се от нашите идеи и съвети, които ще помогнат на теб и твоите приятели да посрещнете нуждите на телата си. 

Открий как да даваш всичко необходимо на тялото си

Тук сме, за да отговорим на всички козметични въпроси, които имаш. Изборът на точната експертна статия е много лесен. Приложи някои от филтрите в началото на страницата и сортирай информацията по тема, тип продукт или друга характеристика. Ние от NIVEA се гордеем не само с нашите висококачествени продукти и ефективни съставки, но и с възможностите ни да предоставяме експертна информация, съвети и насоки. Надяваме се да сме ти полезни! 

Полагаме много усилия, за да те улесним 

Наш основен приоритет е да се грижим за нашите потребители и фенове. Вярваме, че ще харесаш подбраната актуална селекция от продукти и информация, свързана с грижите за косата, кожата, слънцезащитата и други теми за поддържането на здравето и красотата. Ние не предлагаме само продукти - тук сме, за да ти помогнем да определиш своя тип кожа и коса и да намериш правилните техники и начини за тяхната поддръжка. Довери ни се!