прости лесни прически

Прости, лесни прически

Изглеждайте максимално добре с прости, лесни прически
В забързаното ежедневие времето не винаги е на ваша страна. С тези прости продукти за стилизиране и техники за пестене на време може да дадете възможност на естествената си красота да блесне.

Овладяване на прости и лесни за направя прически

Научете се как да се вместите във времето, с което разполагате, за да си направите бързи и лесни прически и грим.

Изглеждайте добре с минимални усилия

Заетите жени нямат време за продължителни разкрасителни процедури сутрин. 

Колкото и да ни харесва да се глезим и да прекарваме часове в грижи за косата и гримиране, децата, работата и животът като цяло имат навика да ни се пречкат. 

Да те заета бизнесдама, усърдна студентка или мултитаскинг майка обаче не означава, че трябва напълно да пренебрегнете грижата за кожата и косата. 

Трябва просто да сте практични, да откриете баланса и да оставите естествената ви красота да блесне. 

Малки трикове, например сплитането на косата през нощта или повдигането на корените в кокче, ви помагат за постигане на лесна прическа на сутринта. 

Прости, лесни прически – наръчник стъпка по стъпка

Открийте как да си направите лесни прически с тези наръчници и вижте как продуктите за стилизиране ви помагат да постигнете добра визия за по-малко време.

Стайлинг продукти за прости, лесни прически

Когато ви предстои натоварен ден, е естествено да искате бързи и лесни прически, които ще издържат без проблем до края му. Независимо дали искате плажни къдрици или някоя от прическите за дълга коса, е време да се обърнете за помощ към стилизиращите продукти. 

За прически с плитки и вдигната коса, лакът за коса Лакът са коса Ultra Strong спомага за укротяване на летящи кичури и ви прави елегантни за секунди.  

За да придадете живот на късите прически, прокарайте през косата пръсти с малко вакса за коса гел са коса Ultra strong.

Продуктите за стилизиране обаче не само фиксират. Пяната за коса Пяна за боядисана коса също така защитава и се грижи за блестяща визия на косата.

Направете си лесни прически с продукти за стилизиране от NIVEA