Прости, лесни прически

ИЗГЛЕЖДАЙТЕ МАКСИМАЛНО ДОБРЕ С ПРОСТИ, ЛЕСНИ ПРИЧЕСКИ

В забързаното ежедневие времето не винаги е на ваша страна. С тези прости продукти за стилизиране и техники за пестене на време може да дадете възможност на естествената си красота да блесне.

Овладяване на прости и лесни за направя прически

Научете се как да се вместите във времето, с което разполагате, за да си направите бързи и лесни прически и грим.

Изглеждайте добре с минимални усилия

Заетите жени нямат време за продължителни разкрасителни процедури сутрин. 

Колкото и да ни харесва да се глезим и да прекарваме часове в грижи за косата и гримиране, децата, работата и животът като цяло имат навика да ни се пречкат. 

Да те заета бизнесдама, усърдна студентка или мултитаскинг майка обаче не означава, че трябва напълно да пренебрегнете грижата за кожата и косата. 

Трябва просто да сте практични, да откриете баланса и да оставите естествената ви красота да блесне. 

Малки трикове, например сплитането на косата през нощта или повдигането на корените в кокче, ви помагат за постигане на лесна прическа на сутринта. 

 

Съвет за пестене на време – минимален грим

Съвет за пестене на време – минимален грим

Без грим може да звучи стряскащо, но това не означава да жертвате красотата на кожата си. Минималният грим може да изглежда много елегантен. Опитайте само очна линия, спирала и малко сенки за очи с телесен цвят. 

Така ще спестите време и при почистването на грима.

Съвет за пестене на време – Не мийте косата си всеки ден

Съвет за пестене на време – Не мийте косата си всеки ден

 Не е необходимо да миете косата си всеки ден. И то не само защото губите ценно време и вода. 

Прекомерното измиване на косата премахва естествените й мазнини. Колкото повече миете косата си, толкова по-бързо тя възстановява мазнините си. 


Прости, лесни прически – наръчник стъпка по стъпка

Открийте как да си направите лесни прически с тези наръчници и вижте как продуктите за стилизиране ви помагат да постигнете добра визия за по-малко време.
Кокове с плитки

Кокове с плитки

Нанесете пяна за коса NIVEA Diamond Volume Care Styling Mousse с гребен.

Разделете косата на две и вържете всяка половина на опашка. След това сплетете опашките на обикновени плитки с три кичура. Увийте ги, за да направите кок, и фиксирайте с лак за коса NIVEA и фуркети.

Двойна плитка

Двойна плитка

Добавете обем, като повдигнете корените и нанесете лак за коса NIVEA Diamond Gloss Care Лак за коса за диамантен блясък.Срешете с горния слой на косата откъм ушите, направете опашка и закрепете. 
Оформете останалата коса в ниска опашка. Тя се скрива под първата, така че косата изглежда по-дълга. 

 

Акцент върху небрежни прически – амазонска плитка

Акцент върху небрежни прически – амазонска плитка

Лесна прическа, изглеждаща достатъчно стилна за вечерно излизане, но и достатъчно лесна, за да я направите бързо. 

Вземете ластик и го завържете около опашка. Кръстосайте краищата около остатъка от косата и прикрепете с възел. Разрошете косата, за да направите плитка.

Стайлинг съвети – лесни прически за дълга коса

Стайлинг съвети – лесни прически за дълга коса

С тези бързи и лесни съвети и трикове няма повече да изпадате в стайлинг безизходица. Стилизирайте косата си, докато спите, като нанесете *NIVEA Diamond Volume Care Styling Mousse*, преди да направите плитките си. На сутринта ще имате еластични и блестящи къдрици и готова прическа.

Стайлинг продукти за прости, лесни прически

Когато ви предстои натоварен ден, е естествено да искате бързи и лесни прически, които ще издържат без проблем до края му. Независимо дали искате плажни къдрици или някоя от прическите за дълга коса, е време да се обърнете за помощ към стилизиращите продукти. 

За прически с плитки и вдигната коса, NIVEA Diamond Volume Care Лак за коса за блясък и обем спомага за укротяване на летящи кичури и ви прави елегантни за секунди.

Продуктите за стилизиране обаче не само фиксират. NIVEA Volume Care Пяна за коса също така защитава и се грижи за блестяща визия на косата.

 

фон

Интересни съвети за теб