Сух шампоан NIVEA – Свещеният наръчник

ПРЕДСТАВЯНЕ НА СУХ ШАМПОАН NIVEA FRESH REVIVE

Налични в различни нюанси, за да паснат на всеки цвят на косата, сухите шампоани от новата серия на NIVEA освежават на мига и придават обем, без да оставят следи.

Какво е сухият шампоан и как действа?

Бързаш за някъде? Сухият шампоан е лесен начин да отстраниш замърсяванията по косата и да ѝ придадеш обем в корените между отделните измивания.
Колко често трябва да мия косата си

Колко често трябва да мия косата си?

Няма нищо по-прекрасно от чувството на току-що измита коса! Но честата употреба на шампоан може да изтъни косъма и да го лиши от естествените мазнини, като остави косата суха и безжизнена. Опитай да използваш шампоан само 2 до 3 пъти седмично, за да поддържаш доброто състояние на косата си. 
why-use-dry-shampoo

Защо да използваш сух шампоан? За да я освежиш на мига!

Всички ние имаме дни, в които косата ни изглежда ужасно, когато я чувстваме по-тежка и безжизнена, но напръскването на NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан в корените освежава косата за цял ден, като ѝ придава приятен аромат. По този начин ще увеличиш времето между отделните измивания, без да се притесняваш за това как изглежда и се чувства косата ти. 

5 често срещани въпроса относно сухия шампоан

1. Как действа сухият шампоан? 
Сухият шампоан абсорбира излишното омазняване на косата и скалпа, като им придава усещане за свежест и приятен аромат. 

2. Кога е създаден сухият шампоан? 
Азиатците може да са използвали глинен прах, за да освежат косите си, още през 15-ти век. Но първият продукт с комерсиална цел е бил създаден през 1940 година. 

3. Кога трябва да нанеса сухия шампоан? 
Винаги когато косата ти има нужда от бързо освежаване! Няма правила за това кога да използваш сух шампоан - може да бъде преди да излезеш вечер, след спорт или докато си на къмпинг. 

4. Какво количество сух шампоан трябва да използвам? 
За да откриеш какво количество е най-подходящо за теб, тествай малко по малко. Може да бъде примамливо да нанесеш по-дебел слой, но колко много всъщност е прекалено? Не се престаравай - винаги може да напръскаш още, а да отстраниш излишното количество е по-сложно! 

5. От какво е направен сухият шампоан? 
Сухите шампоани на NIVEA съдържат смес от натурално оризово нишесте, което абсорбира до 60% от собственото си тегло в мазнини, в смес с уникален аромат, специално създаден за всеки оттенък на косата. 

5 грешки, които да избягваш при употребата на сух шампоан

1. Нанасяне на прекалено голямо количество. 
Сухият шампоан се нанася само в корените. Нанасянето на прекалено количество по дължината на косъма може да изсуши косата и да ѝ придаде безжизнен вид. 

2. Впръскване в прекалена близост до скалпа ти. 
Препоръчително е да оставиш разстояние от минимум 30 см между флакона и главата, за да получиш равномерен резултат, без да се обезцвети косата ти. 

3. Да забравиш да го масажираш в корените. 
Използвай топлината на пръстите си, за да втриеш продукта в корените, тъй като това абсорбира излишното омазняване и добавя обем и плътност в същото време. Ако решиш да прескочиш тази стъпка, сухият шампоан няма да бъде ефикасен! 

4. Да използваш неподходящ за твоята коса цвят. 
Нюансът на сухия шампоан, който използваш, прави огромна разлика за това как се смесва шампоана с естествения цвят на косата ти. За щастие, *NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан* е наличен в три разновидности, специално създадени за светла, кестенява и тъмна коса.

5. Прекалено бързо сресване. 
Сухите шампоани имат нужда от малко време, за да почистят косата и скалпа - увери се, че си изчакала поне 1 минута, преди да преминеш към разресване. 


NIVEA Сух шампоан - разкрий силата на нежната свежест

Почиства нежно, освежава скалпа и поддържа естествения цвят на косата - и всичко това само в един флакон - идеален, когато си в движение!

Как да нанасяш сухия шампоан

 1. Като държиш флакона на минимум 30 см от главата, впръсквай в корените на косата. 
 2. Повдигни различни кичури, за да покриеш равномерно корените. 
 3. Използвай пръстите си, за да  масажираш продукта върху скалпа. 
 4. Супер съвет: Наведи главата си напред, преди да масажираш, за да добавиш повече обем. 
 5. Остави за около минута, за да позволиш на сухия шампоан да активира абсорбиращата си сила. 
 6. Разреши, за да се насладиш на свежа и обемна коса.

Нежен сух шампоан без следи по скалпа

Сухият шампоан е идеален за ежедневно освежаване на косата, но понякога оставя остатъци, които дразнят скалпа. Новата серия NIVEA FRESH REVIVE се справя с този проблем с 3 действия в само 1 продукт: 

 1. Нежно почиства косата, без да дразни скалпа. 
 2. Освежава косата през целия ден с приятен NIVEA аромат. 
 3. Съживява цвета на косата ти, без да оставя следи по скалпа. 

Наличен в няколко страхотни аромата, сухият шампоан NIVEA е най-бързият начин да освежиш косата и да ѝ придадеш блясък на втория и третия ден след измиване. Прическата ти ще остане непокътната, тъй като NIVEA Сух шампоан подобрява плътността и текстурата на косата, като я подготвя за по-лесно оформяне на невероятни прически с естествен вид. 

Предимства на сух шампоан NIVEA FRESH REVIVE

 • Помага да се удължи времето между отделните измивания; 
 • Абсорбира излишъка от мазнини, без да оставя следи върху скалпа; 
 • Придава обем и повдига косата в корените; 
 • Смесва се добре с цвета на косата и запазва естествения ѝ цвят и блясък; 
 • Дарява целодневна свежест на косата. 

Изработен специално за всеки нюанс на косата

Кажи сбогом на сивата пепел по косата! С три различни вида, подходящи за светла, кестенява и тъмна коса, формулите лесно се смесват в естествения нюанс на косата, за да ѝ придадат красив завършек. 
Nivea-Dry-Shampoo-background

Интересни съвети за теб