прическа Небрежен шикозен кок с Vanessa Ziletti

Vanessa Ziletti ти показва как да си направиш разрошен шикозен кок

КЛАСИЧЕСКА И СТИЛНА ПРИЧЕСКА ЗА ЕДНА НЕЗАБРАВИМА НОЩ

Някога чудила ли си се как се прави перфектният небрежен вечерен кок? Време е да откриеш как се прави тази стилна прическа!

От сутрин до вечер с @vanessaziletti

YouTube инфлуенсърът Vanessa Ziletti и NIVEA ти показват как да си направиш небрежен шикозен кок за нула време.

#DareToStyle с Vanessa Ziletti

Няма как повече от 280 000 последователи в YouTube да са се заблудили - инфлуенсърката от Италия - Vanessa Ziletti, се превърна в звезда в YouTube през последните години. В клиповете си тя дава съвети за мода и красота и нейния блог е пълен с вълнуващи туристически дестинации от цял свят.
Vanessa знае, че някои събития изискват класическа, но стилна прическа. Ако търсиш перфектната прическа за вечерно излизане или за среща, си на точното място.
Заедно с NIVEA Vanessa създаде лесен наръчник стъпка по стъпка, за да ти покаже как можеш да създадеш прекрасен небрежен кок само за няколко минути.

Как да си направиш небрежен шикозен кок

Винаги стилна - Гледай видеото на Vanessa и открий как да си направиш перфектният шикозен рошав кок за нула време. Прегледай подробното описание на стъпките по-долу. 
как да си направиш прическа небрежен кок, прически с NIVEA

Стъпка 1: Раздели предната част на косата

Преди всичко, отдели предната част на косата, която няма да участва в кока. Усучи я и я прикрепи с фиба или шнолка, за да не пречи при следващите стъпки. 
упътване за прическа небрежен кок

Стъпка 2: Среши косата

Среши внимателно косата си. Използвай малко лак за коса, за да фиксираш хвърчащите краища и да добавиш плътност към косата. 
как да си направиш кок

Стъпка 3: Завържи косата на конска опашка

Хвани останалата част на косата в конска опашка. Опитай да я прихванеш точно на върха на главата си. 
направи си небрежен кок

Стъпка 4: Завърти опашката около оста ѝ в кок

Завърти косата от конската опашка така, че да създадеш кок. Прихвани го върху главата с фиби.
прическа висок кок

Стъпка 5: Навий предната част на косата

Разпусни предната част на косата. Навий с маша, за да получиш големи и обемни вълни. За стилна и модерна визия опитай да не правиш перфектните къдрици. Малко небрежност е точно на място в тази прическа. 
прическа небрежен кок, стъпка по стъпка

Стъпка 6: Закрепи предната част на косата

Прихвани предната част на косата върху главата си. Използвай фиби и се увери, че ги скриваш под косата, така че да не се забелязват. 
прическа елегантен кок

Стъпка 7: Усучи косата около кока

Усучи останалата коса около кока. Фиксирай с фиби. Професионален съвет: Използвай фибите така, че вълнообразната страна да е откъм главата. По този начин, те ще останат фиксирани на място за по-дълго! 
прическа небрежен кок, наръчник за стилен кок

Стъпка 8: Закрепи прическата си

Почти си готова! Фиксирай стилния си небрежен кок с лак за коса, за да си сигурна, че прическата ти ще издържи възможно най-дълго.
 
прическа небрежен кок, издухай косата си стилно

Виж другото видео на Vanessa

Vanessa не е създала само едно видео за теб с наръчник стъпка по стъпка за Прическа небрежен кок. Виж другото ѝ видео, в което тя обяснява как да издухаш косата си стилно и да си готова да излезеш само след минути!