Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

how-to-create-messy-updo-header

Vanessa Ziletti ти показва как да си направиш разрошен шикозен кок

Класическа и стилна прическа за една незабравима нощ

Някога чудила ли си се как се прави перфектният небрежен вечерен кок? Време е да откриеш как се прави тази стилна прическа!

От сутрин до вечер с @vanessaziletti

YouTube инфлуенсърът Vanessa Ziletti и NIVEA ти показват как да си направиш небрежен шикозен кок за нула време.

#DareToStyle с Vanessa Ziletti

Няма как повече от 280 000 последователи в YouTube да са се заблудили - инфлуенсърката от Италия - Vanessa Ziletti, се превърна в звезда в YouTube през последните години. В клиповете си тя дава съвети за мода и красота и нейния блог е пълен с вълнуващи туристически дестинации от цял свят.
Vanessa знае, че някои събития изискват класическа, но стилна прическа. Ако търсиш перфектната прическа за вечерно излизане или за среща, си на точното място.
Заедно с NIVEA Vanessa създаде лесен наръчник стъпка по стъпка, за да ти покаже как можеш да създадеш прекрасен небрежен кок само за няколко минути.

Как да си направиш небрежен шикозен кок

Винаги стилна - Гледай видеото на Vanessa и открий как да си направиш перфектният шикозен рошав кок за нула време. Прегледай подробното описание на стъпките по-долу. 

Виж другото видео на Vanessa

blow-dry-hair-tutorial-vanessa

Vanessa не е създала само едно видео за теб с наръчник стъпка по стъпка за Прическа небрежен кок. Виж другото ѝ видео, в което тя обяснява как да издухаш косата си стилно и да си готова да излезеш само след минути! 

Нашите препоръки за теб