Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

woman-with-beautiful-blonde-hair-header

Овладей кичурите с пяна за коса

Разбери всичко, което искаш да знаеш за пяната за коса.

Научи кои стилизиращи продукти са най-подходящи за твоя тип коса в това удобно ръководство. Открий как да използваш пяната за коса и пробвай лесните прически, които изглеждат страхотно с пяна за коса.

Намиране на правилната пяна за твоя тип коса

Както при шампоаните, продуктите за оформяне на косата действат най-добре, когато отговарят на твоя тип коса. Научи как да превърнеш хвърчащите си кичури в обемни кичури.

Кои видове коса се нуждаят от допълнителна грижа?

Някои видове коса се нуждаят от повече внимание, когато става дума за стилизиране. 

При фината коса трябва да внимаваш продуктите да не я утежнят и да я направят да изглежда сплескана. Искаш косата ти да изглежда по-скоро като след балсам и блестяща, отколкото суха и изтощена. 

Увредената коса също може да се нуждае от малко по-нежна грижа. Редовното боядисване или излагането на механичен стрес или прекомерната термична обработка при оформяне могат да направят косата по-уязвима и склонна към начупване. 

Когато стилизираш фината коса, нанеси NIVEA Пяна за коса Volume Care, за да добавиш допълнителна термо-защита и обем, както и здравословен, елегантен блясък.


Грижа за боядисана коса

woman-with-gorgeous-red-coloured-hair

Всяка жена иска да оформи косата си, особено ако е положила усилие да я боядиса. С NIVEA Пяна за боядисвана коса Color Care & Protect можеш да покажеш своя цвят в перфектни плитки или сладки къдрици, като същевременно даваш на боядисаната коса грижата, от която тя се нуждае.

Грижа за къдрава коса

young-woman-with-curly-hair-looking-at-sea

Ако имаш плътна коса без блясък, ще останеш доволна, че пяната за къдрава коса може да донесе живот на кичурите ти. Благодарение на формулата с масло от макадамия, NIVEA Пяна за коса за диамантен блясък Diamond Gloss Care прави косата ти по-блестяща, без да я слепва.

Стилизиране с пяна за коса

Открий колко лесно е да превърнеш безжизните кичури в блестяща, жизнена коса, която поддържа формата си, и получи съвети за стилизиране на къса коса.

Как да използваш пяната за коса

Красотата на пяната за обем е, че е изключително лесна за употреба и стилизиране. 

Независимо от вида на косата, начина, по който препоръчваме да използваш NIVEA Пяна за коса за диамантен блясък Diamond Gloss Care, е: 

Измий с шампоан и балсам косата си. Подсуши с хавлия, докато отнемеш от влагата така, че да не тече вода от главата ти. С масажни движения, нанеси на 2 пъти количество продукт с размера на праскова в косата си. Среши за равномерно покритие. 

След това изсуши косата и стилизирай както обикновено. Независимо от прическата, която решиш да си направиш, NIVEA Пяна за коса за диамантен блясък Diamond Gloss Care предпазва косата ти от топлинно увреждане, като същевременно ѝ придава допълнителна издръжливост и блясък. 

За най-добри резултати и дълготрайна фиксация, завърши с лак за коса.

Стилизиране на къса коса с пяна за обем

woman-with-beautiful-short-hair-hairstyle

И най-обикновените прически могат да бъдат преобразувани в тези от модните подиуми с подходящите продукти подръка. Как да използваш пяната за коса при прическа модерен боб: Нанеси върху измита, все още влажна коса. Среши и изсуши. Пяната предпазва от термо влиянията и придава блясък.

background

Открий продуктите за оформяне на косата

Oт пяна за коса за обем до пяна за къдрава коса

Нашите препоръки за теб