woman-with-beautiful-blonde-hair-header

Овладей кичурите с пяна за коса

Разбери всичко, което искаш да знаеш за пяната за коса.
Научи кои стилизиращи продукти са най-подходящи за твоя тип коса в това удобно ръководство. Открий как да използваш пяната за коса и пробвай лесните прически, които изглеждат страхотно с пяна за коса.

Намиране на правилната пяна за твоя тип коса

Както при шампоаните, продуктите за оформяне на косата действат най-добре, когато отговарят на твоя тип коса. Научи как да превърнеш хвърчащите си кичури в обемни кичури.

Кои видове коса се нуждаят от допълнителна грижа?

Някои видове коса се нуждаят от повече внимание, когато става дума за стилизиране. 

При фината коса трябва да внимаваш продуктите да не я утежнят и да я направят да изглежда сплескана. Искаш косата ти да изглежда по-скоро като след балсам и блестяща, отколкото суха и изтощена. 

Увредената коса също може да се нуждае от малко по-нежна грижа. Редовното боядисване или излагането на механичен стрес или прекомерната термична обработка при оформяне могат да направят косата по-уязвима и склонна към начупване. 

Когато стилизираш фината коса, нанеси NIVEA Пяна за коса Volume Care, за да добавиш допълнителна термо-защита и обем, както и здравословен, елегантен блясък.


Стилизиране с пяна за коса

Открий колко лесно е да превърнеш безжизните кичури в блестяща, жизнена коса, която поддържа формата си, и получи съвети за стилизиране на къса коса.

Открий продуктите за оформяне на косата

Oт пяна за коса за обем до пяна за къдрава коса

Нашите препоръки за теб