Овладей кичурите с пяна за коса, пяна за коса, пяна за обем, как се използва

Овладей кичурите с пяна за коса

РАЗБЕРИ ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ, ЗА ПЯНАТА ЗА КОСА

Научи кои стилизиращи продукти са най-подходящи за твоя тип коса в това удобно ръководство. Открий как се използва пяна за коса и пробвай лесните прически с пяна за коса, които изглеждат страхотно.

НАМЕРИ ПРАВИЛНАТА ПЯНА ЗА ТВОЯ ТИП КОСА

Както при шампоаните, продуктите за оформяне на косата действат най-добре, когато отговарят на твоя тип коса. Овладей кичурите и научи как да ги превърнеш от хвърчащи в обемни кичури, разбери кой стилизиращ продукт е за теб и си направи бърза прическа с пяна за коса.
Грижа за боядисана коса, пяна за боядисана коса, червенокоса жена с боядисана коса

Грижа за боядисана коса

Всяка жена иска да оформи косата си, особено ако е положила усилие да я боядиса. С NIVEA Пяна за коса за блясък и обем Diamond Volume можеш да покажеш своя цвят в перфектни плитки или сладки къдрици, като същевременно подхранваш косата, без да я изтощаваш и ѝ придаваш диамантен блясък.
 
Грижа за къдрава коса, пяна за къдрава коса, тъмнокоса жена с къдрава коса

Грижа за къдрава коса

Ако имаш гъста и къдрава коса без блясък, ще останеш доволна, че пяната за коса и тилизиращият праймър могат да донесат живот на кичурите ти. Благодарение на иновативната формула с подхранващи сухи масла, NIVEA Стилизиращ праймър за къдрава коса оформя косата ти в естествени и жизнени къдрици, без да я слепва или утежнява.
 

Кои видове коса се нуждаят от допълнителна грижа?

Някои видове коса се нуждаят от повече внимание, когато става дума за стилизиране. 

При тънката коса трябва да внимаваш продуктите да не я утежнят и да я направят да изглежда сплескана. Искаш косата ти да изглежда по-скоро като след балсам и блестяща, отколкото суха и изтощена.

Увредената коса също може да се нуждае от малко по-нежна грижа. Редовното боядисване или излагането на механичен стрес или прекомерната термична обработка при оформяне могат да направят косата по-уязвима и склонна към начупване. 

Когато стилизираш тънка коса, нанеси NIVEA Пяна за коса Volume Care, за да добавиш допълнителна термо-защита и до два пъти повече обем, както и здравословен, елегантен блясък.


 

Стилизиране с пяна за коса

Открий колко лесно е да превърнеш безжизнените кичури в блестяща, жизнена коса, която поддържа формата си, и получи съвети за стилизиране на къса коса.

Как да използваш пяната за коса

Хубавото при пяната за обем е, че е изключително лесна за употреба и стилизиране. 

Независимо от вида на косата ти, начина, по който препоръчваме да използваш NIVEA Пяна за блясък и обем Diamond Volume e:

Измий с шампоан и балсам косата си. Подсуши с хавлия, докато отнемеш от влагата така, че да не тече вода от главата ти. С масажни движения, нанеси на 2 пъти количество продукт с размера на праскова в косата си. Среши за равномерно покритие. 

След това изсуши косата и стилизирай както обикновено. Независимо от прическата, която решиш да си направиш, NIVEA Пяна за блясък и обем Diamond Volume предпазва косата ти от топлинно увреждане, като същевременно ѝ придава допълнителна издръжливост и блясък.

За най-добри резултати и дълготрайна фиксация, завърши с лак за коса.

 
Пяна за къса коса, стилизиране на къса коса, руса жена с къса права коса

Стилизиране на къса коса с пяна за обем

И най-обикновените прически могат да бъдат преобразувани в тези от модните подиуми с подходящите продукти подръка. Как да използваш пяната за коса при прическа модерен боб: Нанеси върху измита, все още влажна коса. Среши и изсуши. Пяната предпазва от термо влиянията и придава блясък.
Оформящ спрей за коса, Лак за коса
От какви продукти имаш нужда, за да оформиш косата си?

Лак за коса

Лакът за коса е създаден, за да поддържа красивите прически на място за по-дълго време. След като си направила своята прическа или си успяла да се сдобиеш с перфектните плажни къдрици, напръскай с Лак за коса за диамантен блясък Diamond Gloss Care за дълготрайна 24 часова фиксация, без слепване.
 
Пяна за коса
От какви продукти имаш нужда, за да оформиш косата си?

Пяна за коса

Пяната за коса е чудесна за всички видове коса - дори и за тънка коса. Целта на NIVEA Пяна за коса за блясък и обем Diamond Volume е да придаде обем на косата ти, без да я утежнява, независимо дали става въпрос за по-небрежен външен вид или за по-официална прическа.
 
Стилизиращ праймър за коса
От какви продукти имаш нужда, за да оформиш косата си?

ПРАЙМЪР ЗА КОСА

NIVEA Стилизиращ праймър за права коса подготвя косата след измиване за последваща термообработка. Осигурява защита от топлинните уреди за оформяне на косата и може да се използва самостоятелно или преди нанасянето на различни стилизиращи продукти. Открий повече за различните стилизиращи праймъри тук
 
Оформящ спрей за коса NIVEA, лак за коса
От какви продукти имаш нужда, за да оформиш косата си?

ОФОРМЯЩ СПРЕЙ ЗА КОСА

NIVEA Оформящ спрей за къдрава коса укротява хвърчащите кичури и оформя къдриците, без да изсушава. С двойно повече време на съхнене в сравнение със стандартен лак за коса, за да оформяш и дооформяш прическата си толкова често, колкото искаш, през целия ден и 24ч. контрол на фиксацията.
 

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ