Рибена кост: модерната прическа

ПОЕТАПНОТО ОБЯСНЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕТО Ѝ ВКЪЩИ

Това е готина прическа и подобрява всеки външен вид: рибена кост. Но как се прави? Тя може да бъде направена много лесно, ако следваш нашите инструкции. А най-модната плитка от лятото на 2015 г. има много разновидности. Ще ти покажем как да я сътвориш.

Рибена кост - непринудена, изтънчена и очарователна прическа

Тази прическа е по-различна от обикновената или френската плитка и изглежда особено добре на дълга коса. Рибената кост е подходяща за всякакви поводи, съчетана както като с непринудено облекло, така и с елегантно.
Fishtail Braid
Ако се носи слабо стегната, рибената кост има наистина прекрасен непретенциозен стил.Рибена кост - хит сред известните личности

Много жени обичат тази плитка, защото тя е лесна за плетене и има страхотен ефект. Непринудените варианти са най-популярни: рибена кост, сплетена около кок отстрани, падайки свободно върху едното рамо. Свободните кичури придават на тази плитка небрежен вид. Фантастично! Намери още вдъхновение за лесни и привлекателни прически за ежедневието тук
Fishtail Braid
Рибена кост - непринудена, изтънчена и очарователна прическа

СТЪПКА 1

Премести цялата си коса на една страна.
Fishtail Braid
Рибена кост - непринудена, изтънчена и очарователна прическа

СТЪПКА 2

Вземи външен кичур от косата от всяка страна и започни да плетеш. За да направиш това, просто постави двата кичура един върху друг.
Fishtail Braid
Рибена кост - непринудена, изтънчена и очарователна прическа

СТЪПКА 3

Сега вземи тънък кичур от косата от външната страна и добави към първия кичур от вътрешната страна. Докато правиш това, задръж и двата кичура на косата, с които си започнала. Това придава на плитката вид на рибена кост.
Fishtail Braid
Рибена кост - непринудена, изтънчена и очарователна прическа

СТЪПКА 4

Продължи, докато стигнеш до края на косата, след това закрепи плитката с ластик.

Една прическа - много възможности

Само с няколко прости трика можеш да създадеш съвсем нов облик от деликатен кок с рибена кост! Бъди креативна и създай напълно нова версия за твоята рибена кост. Ще ти покажем два чудесни стила тук.

Плетен възел

След като изплетеш плитката, намести я в задната част на тила за изискан външен вид. За да направиш това, усучи плитката и я закрепи стегнато с няколко фиби. След това фиксирай отгоре с малко NIVEA Лак за коса Volume Care, за да придадеш допълнителен блясък. 
 

Рибена опашка

За да направиш тази прическа, разхлаби плитката до нивото на врата си, така че само част от нея да бъде сплетена. Тази опция е непринудена и подходяща за ежедневието, както и особено подходяща за неформални случаи. 
Рибена кост

Най-добрият съвет на коафьора

Рибената кост е лесна, въпреки че изглежда сложна. Колкото по-тънко разделяш кичурите, толкова по-голямо е въздействието! Фантастична прическа за много събития, вариращи от свободното до вечерното време. Така че, смело напред и опитай!

Разновидности

  • Блестяща и стегната - рибената кост е универсална прическа. Също така е перфектната прическа за елегантни поводи, когато се съчетае с разделяне на косата през средата. За да постигнеш този външен вид, плътно завържи косата и я вплети на обемна плитка, която ще има прекрасен блясък! 
  • Има и други варианти, ако искаш допълнителен обем. Можеш да поставиш плитката отстрани. За да направиш това, измести цялата си коса на една страна, раздели добре страните, горната част на косата вдигни и след това я обиколи с рибена кост. Това придава на косата изтънчен блясък и създава приятен контраст с обемната горна част на главата.  
  • Други сложни варианти показват, че когато тази прическа е на дълга коса, тя изглежда просто омагьосваща. Страничните плитки на косата стоят най-добре в този случай. Сплети рибената кост първоначално свободно и след това по-здраво, докато приключи косата. Този елегантен стил ще накара всички да обърнат глави към теб!