продукти за коса

Избор на подходящите продукти за коса

Обем, блясък и дълготрайна фиксация с продуктите на NIVEA
Стимулирай непокорните кичури и покажи обем в косата, благодарение на пяната, лака и гела за коса. Разбери каква е разликата между тези продукти и как те могат да ти помогнат да създадеш лесни прически.

Представяне на продуктите за коса

Повечето жени искат обемна коса, но не знаят как да я постигнат и да се чувстват толкова добре, колкото и след като са били във фризьорския салон.

Какви стилизиращи продукти можеш да използваш?

Когато става дума за избора на стилизиращ продукт, това е повече от познанията за разликата между пяна, гел и лак за коса. В NIVEA се грижим за всеки тип коса. 

Стилна боядисана коса 

След като си оформила косата си в красив кок или в деликатни плитки, ти трябва силен лак за коса, за да я задържиш прическата на място. NIVEA Лак за боядисана коса Color Care & Protect прави цвета на косата ти блестящ за по-дълго време. 

Стилизиране на къдрава коса 

Пяната на NIVEA за къдрава коса повдига къдриците ти. NIVEA Пяна за къдрава коса Flexible Curls осигурява силно, трайно задържане, без да оставя лепкави остатъци по косата. 

Използване на твоите продукти за коса

От използването на лак за коса до уроци за лесни прически и стилизиращи съвети, разбери колко неща можеш да направиш само с няколко стилизиращи продукта.

Постигни най-доброто с прическите си с продуктите на NIVEA

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ