Избор на подходящите продукти за коса

ОБЕМ, БЛЯСЪК И ДЪЛГОТРАЙНА ФИКСАЦИЯ С ПРОДУКТИТЕ НА NIVEA

Стимулирай непокорните кичури и покажи обем в косата, благодарение на пяната, лака и гела за коса. Разбери каква е разликата между тези продукти и как те могат да ти помогнат да създадеш лесни прически.

Представяне на продуктите за коса

Повечето жени искат обемна коса, но не знаят как да я постигнат и да се чувстват толкова добре, колкото и след като са били във фризьорския салон.

Какви стилизиращи продукти можеш да използваш?

Когато става дума за избора на стилизиращ продукт, това е повече от познанията за разликата между пяна, гел и лак за коса. В NIVEA се грижим за всеки тип коса. 

Стилна боядисана коса 

След като си оформила косата си в красив кок или в деликатни плитки, ти трябва силен лак за коса, за да я задържиш прическата на място. NIVEA Лак за коса за диамантен блясък Diamond Gloss Care прави цвета на косата ти блестящ за по-дълго време. 

Стилизиране на къдрава коса 

Пяната на NIVEA за къдрава коса повдига къдриците ти. NIVEA Пяна за коса Volume Care осигурява силно, трайно задържане, без да оставя лепкави остатъци по косата. 
 
Каква е разликата между гел и пяна за коса

Каква е разликата между гел и пяна за коса?

Гелът за коса е за плътност, пяната за коса - за обем и блясък, а лакът за коса е за фиксиране на всичко това на място. Препоръчваме да използваш лак за коса след навиване, оформяне или създаване на повдигната прическа, за да издържи по-дълго и да прикрепиш дразнещите хвърчащи косъмчета. 
Кога се нуждаеш от лак за коса

Кога се нуждаеш от лак за коса?

Децата прекарват следобедите, като създават сцени от въображението си. Впръсквайки лак за коса върху творбата, ще ѝ помогне да издържи по-дълго. Лакът за коса може дори да се използва върху линията от тебешир върху входния праг, така че да не избледнява толкова бързо.

Използване на твоите продукти за коса

От използването на лак за коса до уроци за лесни прически и стилизиращи съвети, разбери колко неща можеш да направиш само с няколко стилизиращи продукта.

Бързи и лесни прически с пяна и лак за коса

Прическа с пяна за коса - Лесна плитка с наполовина вдигната коса

Нанеси NIVEA Пяна за блясък и обем Diamond Volume, среши, изсуши и след това навий косата си. 

Раздели отпред косата от двете страни. Вземи горната част на косата и я тупирай с гребен, за да създадеш обем. Нанеси лак за коса. Изплети плитки отстрани, закрепи ги в задната част на главата. Извади тупираната част отгоре. 

Прическа с лак за коса - Обемен кок   

Вържи долната част на косата си във висока конска опашка. Тупирай горната част на косата за обем. Върни косата назад и фиксирай на място. Навий конската опашка в кок и закрепи с NIVEA Лак за коса за диамантен блясък Diamond Gloss Care.

 

Предимства на стилизирането с пяна и лак за коса

  • Пяната за коса спира статичното въздействие и действа като антифриз. 
  • Пяната за коса прикрепва и дава обем на къдриците или на вдигнатите прически.  
  • Пяната за коса спира твърде бързото разваляне на прическите. 
  • Пяната за коса подобрява цялостното усещане за косата, което я прави по-блестяща и лъскава. 
  • Лакът за коса придава повече блясък на косата ти. 
  • Лакът за коса придържа прическите и прикрепва хвърчащите косъмчета. 
 
 
flowers-in-vase
Увеличи живота на цветята

Увеличаване на живота на цветята

Твоят дом е място за представяне на личността ти и за създаване на пространство, където можеш да си починеш. Снимки, цитати, свещи и прясно откъснати цветя ще те накарат да се чувстваш спокойна.
boy-having-fun-with-balloons-drawing-with-chalk-on-pavement
Увеличи живота на цветята

За трайни стенописи

Много жени имат приятни спомени от рисуването навън с креда. Децата прекарват следобедите, като създават сцени от въображението си. Впръсквайки лак за коса върху творбата, ще ѝ помогне да издържи по-дълго. Лакът за коса може дори да се използва върху линията от тебешир върху входния праг.
protect-handwritten-cards-with-hairspray
Увеличи живота на цветята

Устойчиви бележки

Както в офиса, така и у дома, е лесно да се развалят важни записки поради случайно разлети напитки. Впръскването на малко количество лак за коса върху бележките с важни неща гарантира, че те издържат по-дълго, като така ще спреш процеса на изветряване на мастилото.

Интересни съвети за теб