Начин на живот

Полезни съвети за пълноценен начин на живот

Филтър
Подреди по

Съвети и лайфстайл?
Тук сте на правилното място!

Да се чувстваш красива и свежа означава да се чувстваш добре в кожата си. Тук ще откриеш съвети за твоята зона на комфорт у дома, вдъхновение за интересни дейности в свободното ти време или полезни съвети в ежедневието, за да бъдеш в прекрасна форма. Пожелаваме ти много забавление при изпробването им!

Начинът ти на живот има сериозно влияние върху тялото и външния вид

Необходимо е повече от грижа за кожата и косата, за да изглеждаш по най-добрия начин. Начинът ти на живот играе важна роля за цялостната ти визия и не бива да се пренебрегва. Дали за най-добрата храна или за подготовка за пътуване, ексклузивните статии на NIVEA са създадени, за да те информират и вдъхновят да подобриш начина си на живот и да живееш на макс. Виж нашите идеи и съвети за поддръжка на дома и различни активности. Стъпките, които предприемаш за по-здравословен и красив начин на живот могат да стигнат до екстремни нива. 

Баланс: лечението на всичко

Да живееш добре и да пазиш здравето си са ключови фактори за запазване на физическата красота. Когато се храниш здравословно, спортуваш и намалиш нивото на стрес, косата, тялото и кожата ти ще ти бъдат благодарни. Те могат да реагират бурно и негативно на промени в настроението и нивата на стрес. С нашите съвети за подобряване на начина на живот и техники за намаляване на стреса ще можеш да подредиш по-лесно живота си и като резултат да поддържаш косата си здрава и бляскава, а кожата си - гладка и без пъпки. Красотата извира отвътре, както казват хората, и е добре да знаеш как тялото ти работи и реагира на заобикалящата го среда. Така ще поддържаш по-лесно вътрешния и външния си баланс. Потърси информация сред колекцията ни от експертни статии и открий с какво можем да ти помогнем.  

Поддържай здраве и форма, независимо от сезона

Когато сезоните се сменят, е много вероятно и нуждите на косата, тялото и кожата ти да се променят. Ние от NIVEA искренно се интересуваме от доброто състояние на нашите читатели и потребители и вярваме, че поддържането му е много повече от употребата на 4-5 продукта. Гордеем се, че имаме възможност да ти предоставим страхотни, информативни статии, съвети, трикове, програми, които ще ти помогнат да поддържаш здравето, щастието и баланса в живота си. Можеш лесно да ги сортираш, използвайки филтрите в началото на страницата, за да подредиш статиите по конкретни нужди или интереси. Надяваме се да ти бъдем полезни!