Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

how-to-dry-curly-hair-header

Paulien Tilstra ти показва как да изсушиш къдравата си коса

Направи си перфектната визия на вълни с NIVEA

Искаш ли да разбереш как да изсушиш косата си, за да имаш идеалната прическа на вълни? Paulien Tilstra и нейните естествени къдрици си партнираха с NIVEA, за да ти покажат в този наръчник нейния сутрешен ритуал за бърза прическа.

От сутрин до вечер с @paulientilstra

Модният блогър и инфлуенсър Paulien Tilstra си партнира с NIVEA за създаването на този видео наръчник за перфектната прическа на вълни.

#DareToStyle с Paulien Tilstra

YouTube сензацията Paulien Tilstra добре познава ежедневието на една майка. Има две деца, живее в Холандия и редовно споделя живота си с феновете в YouTube и в нейния канал в Instagram @paulientilstra. Винаги с усмивка на лицето си, Paulien е доказателство, че всяка майка е супер-звезда. Тя също показва на феновете по целия свят лесни и бързи съвети за красота и прически.
Paulien знае, че натоварените сутрини изискват бързи и лесни сутрешни ритуали. Ако искаш да научиш как да си направиш подскачащи къдрици, си на точното място. 
Paulien си сътрудничи с NIVEA, за да ни покаже сутрешната си рутина и да ни научи как да изсушим къдравата коса за нула време за този перфектен вълнообразен и закачлив външен вид. 

Нека Paulien Tilstra ти покаже как да изсушиш къдравата си коса

Имай страхотна коса всеки ден - Гледай този видео наръчник с Paulien Tilstra и последвай нейните лесни стъпки за страхотни вълни, които със сигурност ще карат хората да се обръщат след теб! Провери подробното описание на стъпките по-долу. 

Още от Paulien Tilstra

Още от Paulien Tilstra

Не можеш да се насладиш на Paulien Tilstra? Тук сме с решението за теб! Гледай другия ѝ видео наръчник, в който Paulien показва как да си направиш лесно фалшиво каре в няколко стъпки. 

Нашите препоръки за теб