усмихната жена, красива коса, грижа за къдрава коса

Paulien Tilstra ти показва как да изсушиш къдравата си коса

Направи си перфектната визия на вълни с NIVEA Искаш ли да разбереш как да изсушиш косата си, за да имаш идеалната прическа на вълни? Paulien Tilstra и нейните естествени къдрици си партнираха с NIVEA, за да ти покажат в този наръчник нейния сутрешен ритуал за бърза прическа.

От сутрин до вечер с @paulientilstra

Модният блогър и инфлуенсър Paulien Tilstra си партнира с NIVEA за създаването на този видео наръчник за перфектната прическа на вълни.

#DareToStyle с Paulien Tilstra

YouTube сензацията Paulien Tilstra добре познава ежедневието на една майка. Има две деца, живее в Холандия и редовно споделя живота си с феновете в YouTube и в нейния канал в Instagram @paulientilstra. Винаги с усмивка на лицето си, Paulien е доказателство, че всяка майка е супер-звезда. Тя също показва на феновете по целия свят лесни и бързи съвети за красота и прически.
Paulien знае, че натоварените сутрини изискват бързи и лесни сутрешни ритуали. Ако искаш да научиш как да си направиш подскачащи къдрици, си на точното място. 
Paulien си сътрудничи с NIVEA, за да ни покаже сутрешната си рутина и да ни научи как да изсушим къдравата коса за нула време за този перфектен вълнообразен и закачлив външен вид. 

Нека Paulien Tilstra ти покаже как да изсушиш къдравата си коса

Имай страхотна коса всеки ден - Гледай този видео наръчник с Paulien Tilstra и последвай нейните лесни стъпки за страхотни вълни, които със сигурност ще карат хората да се обръщат след теб! Провери подробното описание на стъпките по-долу. 
Стъпка 1: Измий косата си

Стъпка 1: Измий косата си

Преди да омагьосаш къдриците си, измий ги и ги освежи с шампоан NIVEA Hairmilk Natural Shine Shampoo. Увери се, че използваш и балсам за коса след измиване, за да дадеш на косата си грижата, която тя заслужава.
Стъпка 2: Подготви косата си с балсам след измиване

Стъпка 2: Подготви косата си с балсам след измиване

След като измиеш косата си, е време за допълнителна грижа с балсам без отмиване NIVEA Hairmilk. Той ще подготви косата за следващите стъпки. А сега нежно я среши с гребен. 
Стъпка 3: Нанеси пяна за коса

Стъпка 3: Нанеси пяна за коса

За да си сигурна, че къдриците ти ще се задържат за дълго, използвай малко Пяна за коса NIVEA Care & Hold. Нанеси достатъчно количество в дланта си и го разпредели по дължината на косата. 
Допълнителен съвет

Допълнителен съвет: Усучи отделните къдрици

За допълнителен къдрав ефект, усучи всяка къдрица поотделно около пръста си. По този начин те ще бъдат по-ефектни. 
Стъпка 4: Време е за изсушаване

Стъпка 4: Време е за изсушаване

Сега е време да вземеш сешоара си и да поставиш дифузьора. Леко събери кичурите на косата и изсуши внимателно. За да направиш къдриците си още по-подвижни, използвай ниската степен на температурата и скоростта на сешоара. Този вид изсушаване ще отнеме повече време, но резултатът ще си струва! 
Стъпка 5: Разклати глава

Стъпка 5: Разклати глава

Разклати глава! След като си изсушила косата, прокарай пръстите си през къдриците и ги разтръскай наляво - надясно. Прическата ти сега е почти готова! 
Стъпка 6: Финални щрихи

Стъпка 6: Финални щрихи

Остава само да добавиш финалните щрихи, за да направиш прическата си издръжлива. Използвай малко лак за коса, за да я задържиш на място по-дълго и си готова за излизане! 
Още от Paulien Tilstra

Още от Paulien Tilstra

Не можеш да се насладиш на Paulien Tilstra? Тук сме с решението за теб! Гледай другия ѝ видео наръчник, в който Paulien показва как да си направиш лесно фалшиво каре в няколко стъпки. 

Интересни съвети за теб