Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Мицеларен шампоан за нежно измиване на косата всеки ден

Мицеларен шампоан за нежно измиване на косата всеки ден

Остави нашите меки и нежни шампоани да направят чудеса с косата ти

Мицеларните шампоани на NIVEA се грижат за косата с тенденция към омазняване, без да дразнят скалпа. Нежните им формули почистват в дълбочина, но изключително нежно, като правят косата освежена и красива.

Дълбоко почистващ мицеларен шампоан за освежена коса

Наслади се на свежа и почистена в дълбочина коса всеки ден с NIVEA Мицеларен шампоан с екстракт от маточина.

Какво представляват мицелите?

Мицелите са микроскопични малки молекули, които могат да бъдат хидрофилни и липофилни, т.е. обичат водата и мазнините. В резултат, те могат да премахнат водоразтворимите и мастноразтворимите замърсявания, като превръщат в капсули всички частици и ги отстраняват нежно. Липофилните опашки улавят всякакъв вид замърсявания и нежелани мазнини върху косата и скалпа. Хидрофилната глава на "умните" мицели им позволява да се разтворят във вода, за да бъдат лесно и надеждно измити заедно с уловените замърсявания. 

Мицеларните шампоани NIVEA се основават на ефективната технология за премахване на замърсявания, позната от продуктите за почистване на лице. Нежните почистващи съставки в шампоана улавят замърсяванията, следите от стилизиращи продукти и нежеланото омазняване по косата и скалпа и ги разтварят във вода, като по този начин измиват и почистват, без да извличат естествените мазнини на косата и скалпа. Деликатен и нежен начин за измиване на косата и чувствителния скалп. Научи още за мицеларната технология. 

Шампоан за мазен скалп: Кажи сбогом на усещането за мазна коса и скалп!

Шампоан за мазен скалп:

NIVEA Дълбоко почистващ мицеларен шампоан за нормална към мазна коса използва мицели за дълбоко почистване на косата и скалпа. Формулата не дразни скалпа и оставя косата свежа и мека. 

Освежаващ аромат с екстракт от маточина

Освежаващ аромат

NIVEA Дълбоко почистващ мицеларен шампоан ще почисти ефективно косата и скалпа от замърсявания и следи от стилизиращи продукти и ще остави дълготрайна свежест, благодарение на грижовната формула с екстракт от маточина. Тази билка добавя освежаваща нотка към ежедневния ти ритуал за красота и ти дава енергичен старт на деня. 

Успокояващ мицеларен шампоан за хидратация и подобрена еластичност

Хидратирай и укрепи косата си с NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан за слаба коса и чувствителен скалп.

Поглези се с екзотичен аромат

NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан

NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан е със завладяващ гальовен аромат на екзотична водна лилия. Това водно растение е познато със своите красота и мирис. Наслади се на един наистина успокояващ ритуал за грижа за косата и запази косата и скалпа си свежи и подхранени. 

Нежно измиване всеки ден

Меко измиване всеки ден

Страхуваш се, че ежедневното миене на косата може да я изсуши? Без повече притеснения! Формулата на NIVEA Мицеларни шампоани предлага нежно и същевременно ефективно и освежаващо средство за измиване за всекидневна употреба, което поддържа косата ти хидратирана и красива и се грижи нежно за чувствителния скалп. 

Нашите препоръки за теб