Мицеларен шампоан за нежно измиване на косата всеки ден

ОСТАВИ НАШИТЕ МЕКИ И НЕЖНИ ШАМПОАНИ ДА НАПРАВЯТ ЧУДЕСА С КОСАТА ТИ

Мицеларните шампоани на NIVEA се грижат за косата с тенденция към омазняване, без да дразнят скалпа. Нежните им формули почистват в дълбочина, но изключително нежно, като правят косата освежена и красива.

Дълбоко почистващ мицеларен шампоан за освежена коса

Наслади се на свежа и почистена в дълбочина коса всеки ден с NIVEA Мицеларен шампоан с екстракт от маточина.

Какво представляват мицелите?

Мицелите са микроскопични малки молекули, които могат да бъдат хидрофилни и липофилни, т.е. обичат водата и мазнините. В резултат, те могат да премахнат водоразтворимите и мастноразтворимите замърсявания, като превръщат в капсули всички частици и ги отстраняват нежно. Липофилните опашки улавят всякакъв вид замърсявания и нежелани мазнини върху косата и скалпа. Хидрофилната глава на "умните" мицели им позволява да се разтворят във вода, за да бъдат лесно и надеждно измити заедно с уловените замърсявания. 

Мицеларните шампоани NIVEA се основават на ефективната технология за премахване на замърсявания, позната от продуктите за почистване на лице. Нежните почистващи съставки в шампоана улавят замърсяванията, следите от стилизиращи продукти и нежеланото омазняване по косата и скалпа и ги разтварят във вода, като по този начин измиват и почистват, без да извличат естествените мазнини на косата и скалпа. Деликатен и нежен начин за измиване на косата и чувствителния скалп. Научи още за мицеларната технология. 
Шампоан за мазен скалп:

Шампоан за мазен скалп: Кажи сбогом на усещането за мазна коса и скалп!

NIVEA Дълбоко почистващ мицеларен шампоан за нормална към мазна коса използва мицели за дълбоко почистване на косата и скалпа. Формулата не дразни скалпа и оставя косата свежа и мека. 

Освежаващ аромат

Освежаващ аромат с екстракт от маточина

NIVEA Дълбоко почистващ мицеларен шампоан ще почисти ефективно косата и скалпа от замърсявания и следи от стилизиращи продукти и ще остави дълготрайна свежест, благодарение на грижовната формула с екстракт от маточина. Тази билка добавя освежаваща нотка към ежедневния ти ритуал за красота и ти дава енергичен старт на деня. 


Успокояващ мицеларен шампоан за хидратация и подобрена еластичност

Хидратирай и укрепи косата си с NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан за слаба коса и чувствителен скалп.
NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан

Поглези се с екзотичен аромат

NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан е със завладяващ гальовен аромат на екзотична водна лилия. Това водно растение е познато със своите красота и мирис. Наслади се на един наистина успокояващ ритуал за грижа за косата и запази косата и скалпа си свежи и подхранени. 

Меко измиване всеки ден

Нежно измиване всеки ден

Страхуваш се, че ежедневното миене на косата може да я изсуши? Без повече притеснения! Формулата на NIVEA Мицеларни шампоани предлага нежно и същевременно ефективно и освежаващо средство за измиване за всекидневна употреба, което поддържа косата ти хидратирана и красива и се грижи нежно за чувствителния скалп. 
micellar shampoo background

Интересни съвети за теб