Колко често може да боядисваш косата си

Колко често може да боядисваш косата си?

Отговорите на твоите въпроси
Красивата, здрава коса и блестящият цвят на косата трябва да вървят ръка за ръка. Споделяме с теб практически съвети за грижа за боядисаната коса, за да ти помогнем да получиш ефект, с който да се гордееш.

Съвети за боядисване на косата

Боядисването на косата може да изглежда непостижимо, ако не знаеш какво точно да направиш. За щастие, ние сме на разположение със съвети и предложения за идеалните резултати.

Как действа боята за коса?

За да обясним науката за боята за коса, нека да определим разликата между перманентна и временна боя за коса.  

При полу-перманентното боядисване на косата, цветът се прикрепя към външната страна на косъма. 

При временното боядисване на косата, за разлика от постоянния цвят на косата, не се използва амоняк за отваряне на космения фоликул, а по тази причина цветът скоро се измива. 

Що се отнася до перманентната боя за коса, при този случай се отваря космения фоликул и така компонентите от цвета въздействат отвътре в косъма, за да му придадат желания цвят. 

Процесът обикновено включва премахване на оригиналния цвят на косата и нанасяне на новия, но това често се случва толкова бързо, че изглежда почти едновременно.

Грижа за боядисана коса

Ще ти покажем как да поддържаш боядисаната коса здрава, както преди да си я боядисала! Открий съветите ни за безопасност при боядисване на косата.

Специална грижа за твоя нов външен вид - боядисаната коса

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ