• Всички
  • Видео
  • Обучителни видеа
  • Статии
Филтър
Подреди по

Трикове и съвети как да запазиш красотата на косата си 

Положила си много усилия, за да имаш красива коса и трябва да се гордееш с това. Уви, работата покрай нея никога не свършва. И това, че косата ти в момента е здрава и красива, не означава, че и след време ще е такава. Съветваме те да хвърлиш едно око на информацията, която сме събрали, за да знаеш как да поддържаш косата си жизнена, независимо от експериментите, които ще правиш с нея. Предотвратяването на увреждането и запазването на здравината и блясъка са много важни, а нашите информативни статии със съвети, стратегии и препоръки за продукти ще те улеснят и ще ти помогнат да не надвишаваш разходите и броя на необходимите разкрасителни процедури.

Изключително важно е да знаеш кой е твоя тип коса

 За да дадеш на косата си подходящата терапия, за да е здрава и еластична, трябва да знаеш какъв тип коса имаш. Без тази информация е много трудно да стесниш избора от продукти и начини за стилизиране, които могат да ти помогнат. Косата ти мазна ли е или суха? А колко е дълга, къдрава ли е, боядсана ли е? Всичко това има значение при избора на прическа или перфектния продукт, който да отговаря на нуждите ти. Ние сме тук да ти помогнем да вземеш информирано решение за най-подходящите продукти и начини за грижа и стилизиране на твоята коса. 

Открий и поддържай собствения си стил

Има много начини да поддържаш красива и здрава коса, но не всички са непременно свързани с най-новите и скъпи продукти. По-важнни фактори са как се отнасяш към косата си - при сресване, изсушаване, прически, от значение е дори и климата на мястото, където живееш. Студеното и ветровито време може да изсуши бързо косата и да доведе до цъфтеж. Горещият и влажен климат води до стърчене на косата и други нежелани ефекти. Важно е да знаеш как косата ти реагира на подобни промени в климата, за да вземеш навременни и точни мерки. Ти си господарката на косата си, а NIVEA е тук, за да ти помогне да останеш такава.