• Всички
  • Видео
  • Обучителни видеа
  • Статии
Филтър
Подреди по
Подреди по

Сходни продукти

Наслади се на лятното слънце със слънцезащитните продукти на NIVEA 

През лятото всички искаме повече забавления под слънцето. На тази страница ще намериш цяла колекция от слънцезащитни продукти. Дали искаш да предпазиш кожата си от вредните UV-лъчи, да се погрижиш за чувствителната кожа или да почернееш по-бързо, ние имаме точно това, от което ти и твоето семейство имате нужда, за да се насладите на слънцето безопасно и без дискомфорт. Разгледай селекцията от слънцезащитни продукти на NIVEA и разбери от какво имаш нужда, за да се погрижиш за кожата си, когато времето навън се затопли. Използвай филтрите, за да сортираш продуктите по тип, нужди или предпочитания. Имаме по нещо за всички вкусове. Няма да те разочароваме! 

Не знаеш каква слънцезащита е най-добра за теб? Нека ти помогнем!

Понякога може да е трудно да избереш кой слънцезащитен лосион е идеален за плажа или какъв слънцезащитен фактор да вземеш за деликатната кожа на детето си. За щастие ние знаем. На твое разположение е богат избор от експертни статии, които ще ти помогнат да избереш най-доброто. Вместо да се тревожиш за вредните слънчеви лъчи или последствията от изгаряне, избери идеалния продукт, с който да ги предотвратиш и да се насладиш на топлото време и на спокойствието на лятото. 

NIVEA предлага слънцезащитни продукти за всеки случай  

Слънцето е на небето, за да носи наслада на всички. А със слънцезащитните продукти на NIVEA ще му се отдадеш напълно. Ние предлагаме не само високоефективна UV защита, нашите лосиони, спрейове и кремове поддържат кожата ти здрава, хидратирана и мека, независимо от сезона. Кожата на всеки е уникална, затова и ние имаме голяма гама от разнообразни продукти, които да отговорят на специфичните нужди на всеки.