Олио за тен NIVEA: за естествен и дълготраен тен

Защита от слънцето, която осигурява интензивна Насладете се на безгрижни забавления под слънцето и се грижете за кожата си, дори когато се припичате на слънце: олиото за тен NIVEA осигурява надеждна защита и подпомага естествения процес на почерняване.

Олио за тен от NIVEA

NIVEA олио за слънце със слънцезащитен фактор 20 и 30

Мнозина вярват, че олио за слънце се предлага само с нисък фактор. NIVEА слага край на това с две прозрачни слънцезащитни олиа със средна и висока защита (SPF 20 = средна, SPF 30 = висока) и богата хидратираща грижа за кожата ви.

Олио за слънце за естествен тен

NIVEA Sun Protect & Bronze Активиращо тена Слънцезащитно олио прави кожата копринено мека и с дълготраен тен. Специалната формула с  про-меланин екстракт подпомага естествения процес на почерняване без използването на продукти за изкуствен тен. За всеки, който иска красив и равномерен тен без компромис с надеждната защита!


Грижа под слънцето за естествено красив тен

Олио за слънце за копринено мека кожа

Прозрачното спрей-олио за слънце лесно се нанася на кожата и бързо попива. Копринената му формула осигурява приятно меко усещане. Веднага след нанасянето, водоустойчивото олио започва да защитава кожата от увреждащите UV лъчи с UVA/UVB филтърна система. За дълготрайна защита и тен – от NIVEA.

Олио за слънце вместо крем или лосион

Олиото за слънце NIVEA се различава от слънцезащитния лосион и крем на  NIVEA основно по отношение на консистенцията – по-течно е и се нанася по-лесно върху кожата. Олиото за слънце е много подходящо за хората, които обичат олиа и ценят интензивната грижа, която те осигуряват, но не искат да правят компромис със защитата на кожата си.

Важно неща, които трябва да знаете за защитата от слънце

Добре е да знаете

Какво означава незабавна защита? 
След нанасяне, всички продукти NIVEA SUN осигуряват незабавна защита от изгаряне и преждевременно стареене. „Незабавна защита“ означава, че посочената UVA и UVB защита е гарантирана веднага след нанасяне и че не е необходимо време, за да започне да действа и да защитава кожата. Въпреки това, трябва да нанасете крема си, преди да излезете навън, защото по пътя към плажа ще бъдете изложени на голямо количество UV лъчи.

Ами повторното нанасяне на слънцезащитен продукт? 
Слънцезащитният продукт трябва да се нанася повторно на всеки два часа и винаги след влизане във водата, тъй като защитата може да отслабне в резултат на потене, контакт с водата и при игра. Внимавайте, повторното нанасяне не означава, че нивото на защита започва отначало: то означава, че се поддържа естествената защита на кожата. Много важно: използвайте правилното количество. Само така можете да постигнете посочения на опаковката слънцезащитен фактор. Също така от самото начало трябва да се уверите, че сте избрали слънцезащите фактор, който да защитава кожата ви през целия ден.

Насладете се на слънцето

Прозрачното олио за слънце на NIVEA интензивно хидратира кожата, надеждно я защитава от слънцето и създава красив, естествен тен.