Олио за тен NIVEA: за естествен и дълготраен тен

Наслади се на безгрижни забавления под слънцето и се погрижи за кожата си, дори когато си под слънцето: олио за тен NIVEA осигурява надеждна защита и подпомага естествения процес на почерняване, за да имаш здравословен тен.

СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО ЗА АКТИВИРАНЕ НА ТЕНА

СЛЪНЦЕЗАЩИТА СЪС SPF 20 И SPF 30

Мнозина вярват, че олио за слънце се предлага само с нисък фактор. NIVEА слага край на този мит с две прозрачни слънцезащитни олиа със средна и висока защита (SPF20 = средна, SPF30 = висока) и богата хидратираща грижа за кожата ти.

СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО ЗА ЕСТЕСТВЕН И ДЪЛГОТРАЕН ТЕН

Слънцезащитно олио NIVEA Sun Protect & Bronze за активиране на тена хидратира кожата и я прави копринено мека, а освен това я дарява и с дълготраен златист тен. Специалната формула с  про-меланин екстракт подпомага естествения процес на почерняване, без използването на съставки за изкуствен тен. За всеки, който иска красив и равномерен тен без компромис с надеждна защита!
 

СЛЪЦНЕЗАЩИТА ЗА ЕСТЕСТВЕНО КРАСИВ ТЕН

ХИДРАТИРАНА И МЕКА КОЖА ПОД СЛЪНЦЕТО

Прозрачното спрей-олио за слънце лесно се нанася върху кожата и бързо попива. Копринената му формула осигурява приятно меко усещане. Веднага след нанасянето, водоустойчивото олио започва да защитава кожата от увреждащите UV лъчи с UVA/UVB филтърна система. За дълготрайна защита и здравословен, дълготраен тен.

ОЛИО, ЛОСИОН ИЛИ СПРЕЙ?

Олиото за слънце NIVEA се различава от слънцезащитния лосион на NIVEA основно по отношение на консистенцията – по-течно е и се нанася по-лесно върху кожата. Олиото за слънце е много подходящо за хората, които обичат олиа и ценят интензивната грижа, която те осигуряват, но не искат да правят компромис със защитата на кожата си, докато се наслаждават на слънчевите лъчи за златист тен.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА СЛЪНЦЕЗАЩИТАТА

ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕШ

Какво означава незабавна защита?

След нанасяне, всички продукти NIVEA SUN осигуряват незабавна защита от изгаряне и преждевременно стареене. „Незабавна защита“ означава, че посочената UVA и UVB защита е гарантирана веднага след нанасяне и че не е необходимо време, за да започне да действа и да защитава кожата. Въпреки това, трябва да нанасяш своя слънцезащитен продукт преди да излезеш навън, защото по пътя към плажа ще бъдеш изложена на голямо количество вредни за кожата UV лъчи.

Защо да нанасям повторно слънцезащитен продукт?

Слънцезащитният продукт трябва да се нанася повторно на всеки два часа и винаги след влизане във водата, изпотяване или забърсване с хавлия, тъй като защитата може да отслабне в резултат на потене, контакт с водата и при игра. Внимавай, повторното нанасяне не означава, че нивото на защита започва отначало: то означава, че се поддържа естествената защита на кожата. Много важно: използвай правилното количество. Само така можеш да постигнеш посочения на опаковката слънцезащитен фактор. Също така от самото начало трябва да се увериш, че си избрала слънцезащитен фактор, който да защитава кожата ти през целия ден.

НАСЛАДИ СЕ НА СЛЪНЦЕТО

Прозрачното олио за слънце на NIVEA хидратира интензивно кожата, надеждно я защитава от слънцето и създава красив, естествен, златист и дълготраен тен.

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ