СЪСТАВКИ И ФОРМУЛИ NIVEA, УСТОЙЧИВА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

НАШИТЕ СЪСТАВКИ И ФОРМУЛИ: КАК РАЗВИВАМЕ УСТОЙЧИВА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

ЕДНА КОЖА. ЕДНА ПЛАНЕТА. ЕДНА ГРИЖА.

НАШИТЕ СЪСТАВКИ И ФОРМУЛИ: КАК РАЗВИВАМЕ УСТОЙЧИВА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Искаме кожата ти да се чувства щастлива и здрава. Тъй като тя ни свързва директно с природата, се ангажираме да се уверим, че формулите на продуктите ни помагат на кожата ти да сияе в щастлива и здравословна околна среда.

Открий как развиваме устойчива грижа за кожата, като използваме съставки с естествен произход и биоразградими материали, които са отговорни към суровините.


естествено добити и органични съставки

Нашите естествено добити & органични съставки

Извличането на съставки от естествени източници е важна стъпка към затварянето на страницата на петролната икономика. Въпреки че се стремим да увеличим количеството на природно добитите съставки в нашите формули за продуктите за грижа за кожата, внимателно оценяваме как се отразяват на кожата и как влияят на околната среда.

Виж кои NIVEA продукти за грижа за кожата съдържат до 99 % естествено добити съставки.


Биоразградимост

Като разработваме формули за грижа за кожата, се фокусираме на биоразградимостта като един от нашите приоритети. Като използваме биоразградими съставки, искаме да сме сигурни, че суровините, които използваме, могат да се върнат в природата, без да вредят на околната среда.

Прочети повече за постиженията и ангажиментите ни в разработването на продукти за грижа за кожата с биоразградими формули.

Биоразградимост, биоразградими съставки

Веган козметика NIVEA, веган продукти

Веган козметика

Все повече хора по света избират веган начин на живот и използването на животински суровини не отразява техните разбирания за живот в хармония с животните. В NIVEA сме щастливи да предложим веган продукти за грижа за кожата, които не съдържат съставки, добити от животни. 

Научи повече за веган козметиката и виж кои са веган продуктите на NIVEA.


Нашият ангажимент за нулеви микропластмаси

Микропластмасите са причинител на замърсяване както на почвата, така и на моретата по света. Като водеща марка за грижа за кожата, предприехме навременни действия, за да спрем употребата на микропластмаси в нашите измиващи продукти и елиминирахме микропластмасата от всички наши продукти NIVEA в световен мащаб от края на 2021г..

Прочети повече за нашите ангажименти за 100 % грижа за кожата без микропластмаси.

нулеви микропластмаси, без микропластмаса, без микрочастици

Устойчиво Палмово Масло, устойчиви съставки, устойчиви продукти, грижа за кожата

Нашето Устойчиво Палмово Масло

Благодарение на уникалните си свойства, палмовото масло е широко употребявана съставка във формулите за грижа за кожата. Основният проблем с палмовото масло е, че често големи зони дъждовни гори са унищожавани, за да се направи място за плантации за палмови дървета за добив на палмово масло. В NIVEA сме убедени, че маслото от палмови ядки трябва да бъде устойчиво добивано, за да се предпазят дъждовните гори от изсичане.

Виж как се ангажираме с устойчиво добиване на палмово масло.


Безопасност за кожата & Прозрачност

В NIVEA се стремим да разработваме продукти, като взимаме предвид безопасността за кожата и околната среда и високите потребителски очаквания за грижата за кожата. За да бъдем прозрачни и да улесним решението при покупка на продуктите ни за устойчива грижа за кожата, NIVEA предоставя достъпна и подробна информация за близо 600 съставки, които използва.

Научи повече от речника на съставките на NIVEA.

Безопасност за кожата & Прозрачност

Една Кожа. Една Планета. Една Грижа.

Искаме да сме 100% прозрачни и да отговорим на всичките ти въпроси за устойчивостта на NIVEA. Ако не можеш да намериш всички отговори на този уебсайт или търсиш по-подробна информация, моля, виж уебсайта за устойчивост на компанията майка на NIVEA, Байерсдорф.

Интересни съвети за теб