appreciating nature with vegan skincare

ВЕГАН КОЗМЕТИКА ОТ NIVEA

ЕДНА КОЖА. ЕДНА ПЛАНЕТА. ЕДНА ГРИЖА.

ВЕГАН КОЗМЕТИКА ОТ NIVEA

Терминът “веган козметика” се отнася за продукти за грижа за кожата, грим, тоалетни средства за почистване на тяло и лице, които не съдържат продукти, добити от  животни. Има много съставки, които имат животински произход като восък, мед или мляко. Когато се добиват отговорно, тези съставки са възобновяемо решение и са грижовни не само за кожата ти, а и за животните, които са ги “произвели“.

В същото време, някои съставки може да са направени от странични продукти от животновъдни ферми за производство на храни. В този контекст отношението към животните засяга много потребители. Има проблемни въпроси за околната среда, като например изсичането на гори, за да се освободят повече земи за пасищни цели. Тъй като мащабното животновъдство значително допринася за климатичните промени, NIVEA се отнася сериозно към тези опасения.

Предлага ли NIVEA веган грижа за кожата?

За много хора съставките, добивани от животни, не отразяват ценностите на живот в хармония с животните. Затова те търсят алтернативи като веган или растителни продукти за грижа за кожата.

NIVEA предлага разнообразие от природосъобразни и веган продукти. Цялата гама продукти Naturally Good се състои от веган формули за грижа за кожата, 100% без животински съставки.


woman using vegan skincare product

Веган грижа за кожата

Ако търсиш веган козметика и веган грижа за лице, трябва да опиташ продуктите за лице NIVEA Naturally Good. Формулите са без животински съставки и съдържат 99% естествено добити съставки като полезни масла и екстракти от органични селскостопански култури.

 
woman washing her face with vegan skincare product

Веган измиващ гел & мицеларна вода

woman using vegan skincare shower gel

Веган душ гел

Душ геловете ни от веган асортимента  на NIVEA Naturally Good съдържат 98% естествени съставки и са без микропластмаси, без полиетиленгликол (PEGs) и без парабени. Формулите ни са 99% биоразградими (според метода OECD). Душ геловете от серията NIVEA Fresh Blends са още един вариант за веган измиващи продукти за тяло. И двете гами душ гелове са в опаковки от 97% рециклирана пластмаса.

 
woman applying vegan skincare body lotion

Веган Лосион за Тяло

Във веган серията ни NIVEA Naturally Good предлагаме и веган лосиони за тяло. Те подчертават естествената красота на кожата ти и се продават в иновативна опаковка, която съдържа 50% по-малко пластмаса. Тези рециклируеми шишета могат да се навиват така че съдържанието им да се използва изцяло, а празните опаковки заемат по-малко място в кофите за рециклиране.

 

Една Кожа. Една Планета. Една Грижа.

Искаме да сме 100% прозрачни и да отговорим на всичките ти въпроси за устойчивостта на NIVEA. Ако не можеш да намериш всички отговори на този уебсайт или търсиш по-подробна информация, моля, виж уебсайта за устойчивост на компанията майка на NIVEA, Байерсдорф.