woman using sustainable skincare

ПРОЗРАЧНОСТ &
БЕЗОПАСНОСТ ЗА КОЖАТА

ЕДНА КОЖА. ЕДНА ПЛАНЕТА. ЕДНА ГРИЖА.

ПРОЗРАЧНОСТ & БЕЗОПАСНОСТ ЗА КОЖАТА

Отговорната консумация, включително използването на устойчива грижа за кожата, се превръща във важен аспект от живота на все повече хора. Приветстваме растящото внимание върху продуктите за грижа за кожата, които са ефективни и безопасни, а също и помагат да пазаруваш по-информирано. 

Експертите на NIVEA имат над 100 години опит в изследването на сложните процеси в кожата, за да разработят продукти, на които хората по света да се доверят. Приемаме за наша отговорност да оптимизираме продуктите ни така, че да бъдат природосъвместими, като използваме ресурсите по-отговорно, за да се борим с негативните влияния върху околната среда и да опазим здравето на планетата.

NIVEA цели да създаде иновации, които да се използват безопасно с грижа за природата, но и които посрещат високите ти очаквания за грижа за кожата по най-добрия начин.

Разбираемо е, че искаш да знаеш какво има в любимите ти продукти за грижа за кожата. Но четенето на списък със съставки и проучването дали са направени от синтетични суровини или на растителна или животинска основа, може да бъде трудно. Същевременно въпроси като веган-формули или природосъобразни съставки за грижа за кожата стават все по-важни за потребителите, когато купуват козметика.

По тази причина NIVEA винаги се стреми да поднесе на потребителите открита и прозрачна информация за безопасността и природо-съвместимостта на продуктите си. NIVEA предоставя информация за устойчивостта на самите продукти и я публикува онлайн за удобство на крайния потребител.

Пример за тази прозрачност е Речникът на съставките на NIVEA, който публикуваме в локалните уебсайтове на NIVEA от 2020 г. Той дава семпла, но подробна информация за близо 600 съставки, които използваме във формулите на продуктите.

sustainable skincare ingredients

Една кожа. Една планета. Една грижа.

Искаме да сме 100% прозрачни и да отговорим на всичките ти въпроси за устойчивостта на NIVEA. Ако не можеш да намериш всички отговори на този уебсайт или търсиш по-подробна информация, моля, виж уебсайта за устойчивост на компанията майка на NIVEA, Байерсдорф.