naturally derived organic skin care ingredients

ЕСТЕСТВЕНО ДОБИТИ & ОРГАНИЧНИ СЪСТАВКИ ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

ЕДНА КОЖА. ЕДНА ПЛАНЕТА. ЕДНА ГРИЖА

ЕСТЕСТВЕНО ДОБИТИ & ОРГАНИЧНИ СЪСТАВКИ ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Има много причини, поради които хората избират специфични продукти за грижа за кожата. Някои хора може да решат да предпочетат по-органични продукти за грижа за кожата поради етични причини, други искат да избегнат изкуствените съставки, докато някои изцяло вярват в силата на природата. Каквато и да е причината ти   и каквато и да е нуждата на кожата ти, имаме точния продукт за теб.

Продуктите за грижа за кожата и техните съставки може да са направени от суровини от различни източници. Независимо дали те са синтетични или естествени, може да разчиташ, че NIVEA ще осигури изключителни продукти за грижа за кожата, които може да се използват безопасно с грижата за природата.

Вярваме, че всеки може да намери формулата, която пасва най-добре на типа кожа, търсения ефект и предпочитанията си. Обръщаме специално внимание на влиянието на нашите продукти върху околната среда, независимо дали е въглеродният отпечатък или начина на отглеждане на материалите или последващото влияние върху почвите и моретата.

natural skin care ingredients

Какво са естествено добити съставки?

Естествено добитите съставки или съставки с естествен произход са направени от материали от природата. Може да бъдат добити от растения, например корени, треви, цветя или от минерали или от животински продукти. Някои от тях са широко познати, като алое вера. Други може да те изненадат, като бензиловия алкохол – природен консервант, произвеждан от няколко растения.

Откакто природните материали стават все по-преработени, говорим за естествено „добити“ съставки или съставки „с природен произход“. Тези съставки запазват повече от половината от техните молекулярни структури или естественото си състояние след преработка.

Стремим се да увеличим количеството на естествено добиваните съставки за грижа за кожата във формулите на много наши продукти. В същото време внимателно оценяваме какво въздействие имат те върху околната среда.

 

Продукти на NIVEA с естествено добити съставки

Открий серията продукти на NIVEA Naturally Good. Всички продукти съдържат между 95% и 99% естествено добити съставки.

NIVEA Naturally Good
 

По-добри ли са естествено добитите съставки за природата?

Съставките, добити от растения от органични култури следват фермерския подход, който е в баланс с естествените процеси и ограничава употребата на синтетични вещества. Затова използваме много различни органични съставки в гамата продукти Naturally Good.

 

Те са внимателно създадени с органични съставки като лайка, арганово масло, алое вера, масло от авокадо, какаово масло и зелен чай:

  • Органично арганово масло: хидратира сухата кожа в дълбочина, подобрява еластичността, регулира произвеждането на себум 
  • Органично алое вера: богато на витамини, известно с охлаждащите си свойства, които успокояват при слънчево изгаряне, овлажнява сухата кожа и предотвратява ранните признаци на стареене
  • Органичен зелен чай: мощен антиоксидант с противовъзпалителни свойства, които се борят с акне, намалява зачервяванията и раздразненията, озарява кожата
 

Една Кожа. Една Планета. Една Грижа.

Искаме да сме 100 % прозрачни и да отговорим на всичките ти въпроси за устойчивостта на NIVEA. Ако не можеш да откриеш отговорите в този уебсайт или търсиш по-подробна информация, моля, виж тук: уебсайт за устойчивост на компанията майка на NIVEA, Байерсдорф.

 

Интересни съвети за теб