Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

NIVEA Urban Skin - Твоята нова грижа за лице

NIVEA Urban Detox - Твоята нова грижа за лице

Най-накрая - грижа за кожата, която е в ритъм с твоя начин на живот!

Грижа с NIVEA Urban Detox

Идеалната грижа за кожата за живота в града

Градският живот е практичен, вълнуващ и пълен с възможности. Но е и истинско предизвикателство за твоята кожа! С новата серия NIVEA Urban Detox ще дариш кожата си с точно това, от което се нуждае.

Радвай се на живота такъв, какъвто го харесваш…

Грижа с NIVEA Urban Skin

Животът в големия град е вълнуващ - мечтаната ти работа е тук, а любимото ти кафене - на ъгъла! Пазаруваш когато и каквото си поискаш и дори и супермаркетите са с денонощно работно време! 

…с подходящата грижа от NIVEA

Колкото и вълнуващ да е градският живот, той може да бъде стресиращ за кожата ти: 

  • Кожата ти страда видимо от повечето изгорелите газове, прахообразните частици и замърсяванията на околната среда. 
  • Естественият защитен механизъм на кожата може да отслабне. 
  • Кожата ти се изсушава по-бързо. 
  • Признаците на стареене могат да се появят преждевременно. 
Ето затова създадохме Серията за грижа за кожата NIVEA Urban Detox. Нашата първа серия, която осигурява допълнителна доза защита срещу неблагоприятните влияния на градския живот. С хиларунова киселина, антиоксиданти и екстракт от био зелен чай в състава си, продуктите даряват кожата с 48ч. хидратация, елиминират стресовите фактори и подпомагат защитата ѝ от вредните външни влияния. А резултатът е свежа и здрава кожа! 

Защита и детокс

ПОКОРИ ГРАДА, ЗАЩИТИ КОЖАТА СИ

Защита и детокс

Със своите мощни съставки серията Urban Detox е специално създадена, за да въздейства на ефектите върху кожата от начина на живот в града. Urban Detox защитава и хидратира кожата през деня и детоксикира и възстановява кожата ти през нощта. Замърсена кожа? Няма проблем! 1-минутна детокс Маска за лице Urban Detox е идеална за почистване на порите ти. 

Така, че - смело напред и се радвай на това, което ти предлага градът - сега кожата ти е защитена с Urban Detox!

Мнението на инфлуенсърите

@JoyTodorova

Открий любимите продукти на @JoyTodorova от серия Urban Detox!

Включи звука и гледай видеото, в което Радост споделя своите любими детоксикиращи и мултифункционални продукти от нашата Urban Detox серия! 

ЧЗВ

Често задавани въпроси

Какво прави серията NIVEA Urban Detox толкова специална? 
Това е пълна грижа за кожата, оптимизирана за нуждите ѝ под влиянието на градския живот. Защита, противодействие спрямо вредните фактори на околната среда и възстановяване на кожата, благодарение на подходящите продукти за всеки един етап на грижа. Лекият Дневен крем Urban Detox + 48ч. мигновена хидратация защитава от вредното влияние на околната среда и хидратира кожата до 48 часа. 1-минутна Маска за лице Urban Detox е с доказан ефект при отстраняване на замърсяванията в градската атмосфера, почиствайки порите само след една минута действие. Нощен крем Urban Detox + 48ч. мигновена хидратация регенерира кожата и я прави по-устойчива за предстоящия зает ден. Нужно ли е да добавим още нещо?

Как изгорелите газове, замърсяванията и други прахообразни частици въздействат на кожата ни?
Кожата на живущите в града е засегната от множество стресови фактори: малки частици прах, както и азотни оксиди, серни оксиди, озон и ултравиолетовата радиация. Нещо повече – гъвкавото работно време, сухият въздух от отоплителните и охладителни системи в офисите, липсата на сън и особено ефектите на синята светлина на екраните върху нас допринасят за преждевременното стареене на кожата и дефектите по нея. 

Как ще опишеш идеалната ежедневна грижа за градската кожа? 
Идеалната дневна грижа защитава кожата с високоефективни антиоксиданти и я хидратира мигновено и интензивно, без да оставя мазна следа, в продължение на 48 часа. Специалната текстура е важна за жителите на града, тъй като кожа им има тенденцията да се омазнява. Всичко това ни предлага Дневен крем Urban Detox+ 48ч. мигновена хидратация. Вечер кожата се нуждае от интензивно почистване, а именно истинска детоксикация. Нашата 1-минутна Маска за лице Urban Detox може да се употребява ежедневно и почиства кожата в дълбочина от замърсявания от всякакъв вид!  

Нощен крем Urban Detox + 48ч. мигновена хидратация е перфектният финален щрих преди сън. Активните съставки детоксикират и укрепват естествената защитна бариера на кожата. Хиалуроновата киселина в състава помага на кожата в процеса на регенерация, докато спим и я зарежда с енергия за предстоящия ден. Леката гелообразна формула е с освежаващ аромат, който изглажда и тонизира, запазвайки младежкия блясък и сияен вид на кожата. Точно от това се нуждае кожата ти през нощта, за да се възстанови!

Какво прави Дневен крем Urban Detox + 48ч. мигновена хидратация толкова ефикасен? 
Специалната комбинация от съставки! Хиалуроновата киселина изглажда, тонизира и подобрява еластичността на кожата. Екстрактът от био зелен чай има регенериращи и подмладяващи свойства. Формулата осигурява интензивна 48-часова хидратация и UVA защита със слънцезащитен фактор SPF 20, която предпазва от преждевременното стареене и възвръща младежкия вид на кожата. 

Какво прави 1-минутна Маска за лице Urban Detox толкова специална и ефикасна? 
Антибактериалната формула с екстракт от магнолия и бяла глина почиства нежно и същевременно изключително ефикасно кожата. Подобрява вида ѝ и е с доказани ефекти за поддържането на перфектен тен. Специалната формула ексфолира мъртвите клетки и почиства в дълбочина от натрупаните замърсявания само след 1 минута. Какво по-удобно от тази експресна грижа за млада и здрава кожа, готова за предизвикателствата на градския живот?   
Как можем да защитим кожата си от вредното влияние на факторите на околната среда? 
С високоефективни антиоксиданти! Антиоксидантите защитават кожата от вредните ефекти, причинени от замърсяванията на околната среда. Кожата може също да се защити чрез употребата на подходящите слънцезащитни продукти, с естествената за кожата стойност на pH и формула, която да осигурява дълготрайна хидратация. Детоксикацията с бяла глина, наречена магнит за замърсяванията, също помага за нежно и ефикасно почистване в дълбочина. Взехме всичко това под внимание, докато създавахме серията Urban Detox  

Какво по-специално трябва да имаме предвид при грижата за кожата в градски условия? 
Грижата за кожата в града означава защита и дълготрайна хидратация през целия ден, детоксикация и почистване в дълбочина на порите вечер и интензивна хидратация и регенерация през нощта. Кожата на градските момичета често е мазна, така че момичетата на града трябва да използват непременно продукт, който осигурява богата хидратация и е подходящ за грижа за кожа, която се омазнява и произвежда себум. 

Какви са ползите от грижата за кожата на градските момичета между 20 и 30 години? 
Оптимална превенция! Новата серия NIVEA Urban Detox с екстракт от био зелен чай и хиалуронова киселина е с добре балансирана формула, усеща се приятно върху кожата и я предпазва от преждевременно стареене, благодарение на експертната комбинация от съставки. 

Какво прави Нощен крем Urban Detox + 48ч. мигновена хидратация толкова специален и ефикасен? 
Точно като при дневния крем, тази формула съдържа специална комбинация от антиоксиданти, която доказано възръща антиоксидантния капацитет на кожата по време на сън. Възстановява естественото ниво на pH след почистване, така че кожата може да изпълнява своите естествени защитни функции. Детокс ефекта в съчетание с мигновената интензивна хидратация до 48 часа помагат на кожата да се възстанови през нощта. 

1-минутна Маска за лице Urban Detox съдържа бяла глина. Защо тази съставка е подходяща за перфектната грижа за градската кожа? 
Някои частици от замърсяванията от въздуха са 20 пъти по-малки от диаметъра на порите. Естествената бяла глина, наречена още каолин, има невероятната способност да извлича мазнините и себума като магнит, така че кожата остава сияйно чиста и свежа. Тази съставка е истинско попадение в нашата детокс маска за лице.   
НОВО от NIVEA

Открий как да Поглезиш сетивата и кожата си

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ