cushion-make-up

NIVEA Cushion: Как действа NIVEA Cellular 3в1 Cushion?

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА ПРАКТИЧНИЯ ПРОДУКТ ЗА ГРИЖА И ЦВЯТ

Гъба, напоена с грим? Разкриваме какво представлява този помощник за красота и как да използваш този тип фон дьо тен в ежедневието. 

КАКВО Е NIVEA CUSHION?

Това е оцветяващ продукт в нова форма: гримът се нанася с помощта на гъбичка, напоена с фон дьо тен, която усъвършенства тена и улеснява разкрасителните ти процедури.

Предимства на фон дьо тен Cushion 3в1

  • Естествено покритие: поради изключително нежната текстура, продуктът не се забелязва върху кожата. Гримът изглежда напълно естествен.
  • Качественият фон дьо тен има подхранваща формула. Фон дьо тенът в NIVEA Cellular 3в1 Cushion  хидратира интензивно, осигурява защита от UV лъчии има анти-ейдж съставки срещу признаците на стареене.
  • Подобно на класическия BB крем, тенът може да се усъвършенства само с едно нанасяне. Пръстите ти остават чисти благодарение на включената гъба за нанасяне на фон дьо тена.
  • Компактната опаковка е лека и удобна, а това я прави идеална за всяка чанта и козметичен несесер, за да се използва по всяко време дори и в движение.

Мултифункционален грим

"Cushion" идва от английски и означава "възглавница". При изполването на такъв тип продукт, гъбичката за нанасяне е източникът на кремообразната основа за лице.
Отвън продуктът прилича на кутийка с пудра. Но съдържанието предлага много повече: освен вградено огледало и апликатор (мека гъбичказа нанасяне на грима), вътре има и друга малка гъба (т.нар.  „cushion”), напоена с кремообразна течност,. Тази течност се нанася с помощта на апликатора, за да се разпредели лесно и равномерно върху кожата.  

При всяка употреба трябва просто да натиснеш за кратко апликатора върху напоената с фон дьод тен гъба,, За да може всеки да намери своя NIVEA Cellular 3в1  Cushion,  съответстващ на естествения цвят на кожата, предлагаме три различни нюанса: светъл, среден и тъмен тон.

Важно: фон дьо тенът осигурява грижа за кожата и равномерен естествен цвят, както и слънцезащита със SPF15 и, подобно на BB и CC крем, ти спестява няколко стъпки в грижата за кожата и гримирането. 

cushion-make-up

Нанеси с апликатора и прикрий несъвършенствата

Фон дьо тен Cushion е лесен за дозиране и има леко до средно покритие. Покритиетоможе да се увеличичрез неколкократно нанасяне. Така че можеш да прикриеш малките неравности, без лицето ти да изглежда като маска с грим.
cushion-make-up

Не забравяй за слънцезащитата

Фон дьо тен Cushion 3в1 е прекрасен мултифункционален продукт по всяко време на годината. През пролетта и лятото е необходимо да осигуриш също и слънцезащита за лицето с висок слънцезащитен фактор. Това е единственият начин да защитиш кожата си от UV увреждания. Най-добре е да нанесеш слънцезащитата преди фон дьо тена.

Фон дьо тен Cushion 3в1 подходящ ли е за мен?

По принцип грижовният фон дьо тен е подходящ за всеки тип кожа. Ако кожата ти е склонна към омазняване, по-добре е да използваш специфични матиращи продукти за грим.

Полезно: Тези, които имат петна по кожата или акне, е за предпочитане да избягват използването на този вид фон дьо тени. Причината е, че гъбата за нанасяне продължава да контактува с възпалените места и бактериите могат да бъдат разнесени.


СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНОТО НАНАСЯНЕ НА ФОН ДЬО ТЕН Cellular 3В1 CUSHION

„Не рисувай, а просто потупвай“ е мотото за нанасяне на фон дьо тен с нежна гъбичка. Прочети тук какво още трябва да имаш предвид относно хигиената и нанасянето на грим.

Нанасяне на NIVEA Cellular 3в1 Cushion: как се прави

  1. Използвай включената гъба за нанасяне, за да притиснеш леко върху гъбата, напоена с течност в кутията.
  2. Кремообразната течност не се абсорбира напълно от апликатора, но прилепва към нея и вече може да се нанесе  върху лицето.
  3. Когато нанасяш, обърни особено внимание на средата на лицето, тъй като това е зоната с изпъкнати части. По контурите на лицето се изисква по-малко фон дьо тен.
  4. В зависимост от това от колко покритие се нуждаеш, притисни отново апликатора върху кремообразната течност и нанеси фон дьо тена на няколко слоя. По този начин можеш постепенно да прикриваш неравностите. 
  5. Ако се забелязват леки граници на грима, можеш да ги направиш по-плавни с помощта на апликатора.
  6. Поддържай вътрешността на кутията възможно най-чиста. Излишният продукт в краищата трябва да се премахне след употреба.
cushion-make-up

Идеалният грим за естествен вид на кожата

Грижовният фон дьо тен прави кожата свежа и с младежки вид, без ефект на „маска“ и е най-добрият продукт да изглеждаш безупречно в топъл летен ден.
cushion

и тези статии може да ти харесат

cellular-cushion

NIVEA CELLULAR 3В1 CUSHION: ГРИЖА И ГРИМ В ЕДИН ПРОДУКТ

По-лесен за нанасяне от грим и с повече грижа за твоята кожа – това е фон дьо тен NIVEA Cellular 3в1 Cushion. Иновативната формула комбинира цветни пигменти и хидратиращи кожата съставки, които осигуряват естествено покритие на кожата и равномерен тен с младежки и сияен вид, без ефект „маска“!
hyaluronic-acid

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА: КАКВО Е И КАК ДЕЙСТВА ВЪРХУ КОЖАТА

Като естествен компонент в организма, хиалуроновата киселина задържа водата в кожата. С увеличаването на възрастта обаче производството на хиалурон намалява. Използвана в активна формула, тази съставка може да намали признаците на стареене и да придаде свежест и еластичност на кожата, благодарение на своите анти-ейдж свойства.

Интересни съвети за теб