самобръсначка за еднократна или многократна употреба

САМОБРЪСНАЧКА ЗА ЕДНОКРАТНА ИЛИ МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА

Коя самобръсначка за мокро бръснене е подходяща за теб

Трябва ли дамските самобръсначки за еднократна употреба да се използват само когато си в движение или са идеални и за редовна употреба и у дома? Открий съществените разлики между тях тук.

ВСИЧКО ЗА САМОБРЪСНАЧКАТА ПРИ МОКРО БРЪСНЕНЕ

Независимо дали предпочиташ самобръсначка за еднократна или многократна употреба, тези инструменти за красота са от съществено значение за поддържането на гладка, обезкосмена и копринено мека кожа.
безболезнено мокро бръснене

БЕЗБОЛЕЗНЕНО МОКРО БРЪСНЕНЕ

Жените безспорно искат обезкосмяването да бъде възможно най-лесно и нежно.

ПРЕДИМСТВА НА МОКРОТО БРЪСНЕНЕ

Безболезнено е, за разлика от епилатора и кола маската

Единственото усещане по време на мокро бръснене е мекото докосване на самобръсначката. При епилация или кола маска, от друга страна, космите се отстраняват напълно от корена, което може да бъде болезнено. Пените и геловете за бръснене подготвят кожата ти за меко плъзгащо се движение и помагат да се избегнат порязвания.

Грижа за тялото, спестяваща време

Мокрото бръснене под душа има две предимства: спестява време, като изпълняваш две стъпки за грижа за тялото в една, което ти позволява да се бръснеш и да се изкъпеш едновременно. Топлата вода леко омекотява кожата и отваря порите за по-гладко бръснене.

Добре е да се знае

Тези факти се отнасят както за самобръсначки за еднократна употреба, така и за тези за многократна употреба: веднага щом острието спре да се плъзга лесно и плавно по кожата, е време да смениш самобръсначката с нова или поне накрайника ѝ, тъй като това е индикация, че остриетата вече не са достатъчно остри.

 

ЕДНОКРАТНИ САМОБРЪСНАЧКИ ЗА ЖЕНИ: ИДЕАЛНИ В ДВИЖЕНИЕ

Самобръсначките за еднократна употреба не са само за моментите, когато си в движение. Разбери защо много жени се кълнат в тези удобни самобръсначки и предимствата, които предлагат те.

мога ли да използвам еднократна самобръсначка повече от веднъж? да, разбира се!

Самобръсначките за еднократна употреба се предлагат индивидуално като едно цяло и остриетата им не могат да се подменят. Тези с по-ниска цена обикновено съдържат едно до три остриета, докато по-качествените версии предлагат изключително нежно бръснене с до пет остриета.

Самобръсначките за еднократна употреба обикновено струват по-малко от тези за многократна употреба и могат просто да бъдат изхвърлени след употреба – например, преди да се върнеш у дома след почивка.

Възможно е обаче да използваш самобръсначки за еднократна употреба няколко пъти. Премиум моделите с пет остриета не трябва да се изхвърлят след еднократна употреба, а само когато остриетата вече не се плъзгат гладко по кожата. Това ги прави толкова издръжливи, колкото самобръсначките за многократна употреба.
Забавен факт: Повечето авиокомпании позволяват самобръсначки за еднократна употреба в ръчния багаж, стига главите да не се отделят. Това означава, че при по-кратки пътувания можеш да пътуваш с по-малко багаж, без да имаш нужда от чекиран багаж!

жена с куфар пресича улицата, гладки крака

ЕДНОКРАТНИТЕ САМОБРЪСНАЧКИ СА КОМПАКТНИ

Ако обичаш да пътуваш с малко багаж, ще искаш да намалиш и броя на аксесоарите си за красота.

САМОБРЪСНАЧКИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА: ДОБРЕ ПРОЕКТИРАНА СИСТЕМА

Когато остриетата са затъпени, просто сменяш накрайника с остриета - самобръсначките за многократна употреба са проектирани да ти позволят да сменяш остриетата винаги, когато усетиш, че това е необходимо.
плавно бръснене за гладка кожа

ГЛАДКО БРЪСНЕНЕ ЗА ГЛАДКА КОЖА

Чувствай се комфортно в кожата си с кадифено меки и гладки крака.

НЯМА НУЖДА ОТ НОВА САМОБРЪСНАЧКА – ПРОСТО СМЕНИ НАКРАЙНИКА С ОСТРИЕТА!

При бръснене остриетата на самобръсначката са фиксирани здраво към дръжката, но могат лесно да се отстранят чрез натискане на бутон за освобождаване.

Главите на женските самобръсначки често са по-големи от тези на мъжките, защото често се изисква да покриват много по-големи площи и трябва да се адаптират към различни контури на тялото. Това им помага да осигурят по-гладко бръснене с по-малка вероятност от порязвания.

Повечето самобръсначки за многократна употреба са по-скъпи от самобръсначките за еднократна употреба. Защо? Дръжката може да се запази, като се сменя само главата с остриета. Това също прави самобръсначките за многократна употреба по-екологични от самобръсначките за еднократна употреба.


ОЩЕ СЪВЕТИ ЗА ГЛАДКО БРЪСНЕНЕ

След бръснене могат да се появят раздразнения. И така, как да получиш идеално гладка кожа, без това да се случи?
по пътя на перфектното бръснене

ПО ПЪТЯ НА ПЕРФЕКТНОТО БРЪСНЕНЕ

Раздразнение може да се получи след мокро бръснене със самобръсначка. За да предотвратиш това, е важно да осигуриш правилната грижа за кожата преди, по време и след бръснене. Прочети повече за това как да избегнеш раздразненията и порязванията при бръснене.

правилната самобръсначка

КАК ДА ПРЕДОТВРАТИШ ВРАСНАЛИТЕ КОСМИ

Врасналите косми не са привлекателни и в най-лошия случай дори могат да доведат до белези. Тук ще откриеш как можеш да предотвратиш появата им и как да ги отстраниш.

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ