Стилизиращ праймър за коса NIVEA, грижа за коса, стилизиращи продукти

ИЗПРОБВА ЛИ СТИЛИЗИРАЩИТЕ ПРАЙМЪРИ ЗА КОСА NIVEA?

ЗА ОБЕМНА, КЪДРАВА И ПРАВА КОСА

Иновация

КАКВО Е ПРАЙМЪР ЗА КОСА?

Определено ще искаш да опиташ този нов продукт! Но какво наистина се крие в хубавата му опаковка? Разбери по-долу!

Продуктът, за който всички говорят

Ако си запалена по праймър за грима, който му помага да бъде перфектен през целия ден, ще се влюбиш също и в праймъра за коса на NIVEA! Никога ли не си чувала за този WOW продукт?

Праймърът за коса действа точно като праймъра за грим. Продуктът подготвя косата, след като си я измила, за последваща термообработка. Осигурява страхотна защита от факторите на околната среда и щетите, причинени от топлинните уреди за оформяне на косата. Праймърът за коса може да се използва самостоятелно или преди нанасянето на различни стилизиращи продукти.

Готова ли си да изпробваш нови готини и дълготрайни прически? Открий трите версии на праймъра за коса от NIVEA!

Кой от тях ще избереш?

Праймърът за коса NIVEA се предлага в 3 версии - за права коса, за обем и за къдрава коса!

Какви са предимствата на праймъра за коса?

ДЪЛГОТРАЕН СТАЙЛИНГ ЗА КОСА: Независимо дали тичаш из града или се забавляваш на дансинга, с праймъра за коса NIVEA прическата ти ще издържи през целия ден и цялата нощ!

ЗАЩИТА ПРИ ТЕРМООБРАБОТКА: Можеш спокойно да използваш сешоара, машата или пресата си. Праймърът ще предпази косата ти от високите температури, които могат да увредят косъма.

ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА: Грижи се и прави косата ти по-мека, блестяща и по-здрава. Край на късането и изтъняването на косата ти!


Открий серията

КОЙ ПРАЙМЪР ЗА КОСА Е ПЕРФЕКТЕН ЗА ТЕБ?

Стилизиращите праймъри на NIVEA са специално разработени за права, къдрава и обемна коса. Запознай се с всички тях!

NIVEA СТИЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА ОБЕМНА КОСА

Ако ти е омръзнало от безжизнената ти коса и искаш обемна визия, праймърът за коса NIVEA Volume е точният продукт за теб!

Стилизиращият праймър осигурява страхотна основа за улесняване на творенията на твоя невероятен външен вид: осигурява хидратация, естествена фиксация и не оставя лепкаво усещане. Със стилизиращ праймър за обемна коса от NIVEA прическата ти ще получи обема, който заслужава!

Нанеси праймър върху влажната си коса, изсуши я и се наслади на въздушния обем на косата си!

NIVEA СТИЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА КЪДРАВА КОСА

Нека къдриците ти падат естествено, без да се слепват! Без значение дали искаш да изсушиш твоите къдрици или просто да повдигнеш косата от корените с помощта на маша, праймърът за къдрава коса NIVEA определено ти трябва!

Стилизиращият праймър NIVEA Curl освежава и предефинира сухите къдрици, без да утежнява. Иновативната формула с грижовни сухи масла предпазва косата при топлинна обработка до 220°C, така че смело използвай машата си за къдрене!

Постави праймъра върху влажна коса, остави да изсъхне или изсуши със сешоар и се наслаждавай на резултата!

NIVEA СТИЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА ПРАВА КОСА

Стилизиращият праймър за права коса осигурява естествена фиксация. Твоята права коса няма да се чувства лепкава, когато го използваш. Формулата с микро фини сухи масла хидратира и изглажда косъма и придава елегантна визия.

За страхотен елегантен вид нанеси праймър за права коса NIVEA върху влажна коса, от корените до връхчетата. След това изправи косата със сешоар и четка. Можеш да използваш преса за изправяне в последствие, за да получиш още по-добър резултат. И си готова! Няма по-лесно от това...


КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ ПРОДУКТА

Следвай тези прости инструкции, за да имаш перфектната прическа за нула време!

Ето как да включиш стилизиращия праймър за коса в подхранващата си рутина:

  • Измий косата сутрин с шампоан и балсам.
  • Нанеси праймър върху влажна коса и масажирай добре.
  • Време е да оформиш! Изсуши косата със сешоар и направи желаната от теб прическа.
  • Ако имаш нужда от повече текстура, използвай също оформящ спрей от NIVEA.
  • Това е всичко - наслади се на деня и на красивата си коса!

СТЪПКА 1: ПОДГОТВИ КОСАТА СИ

Преди да нанесеш нашия стилизиращ праймър NIVEA Straight, е време да подготвиш косата си. Измий я с шампоан и балсам. След това внимателно я подсуши с кърпа, но не я изсушавай напълно! Разплети я с четка или гребен, за да я подготвиш за праймъра за коса.

СТЪПКА 2: ЗАВЪРТИ И РАЗКЛАТИ

Косата ти вече е подготвена! Готови, старт! Просто завърти горната част на дозатора и разклати продукта енергично. По този начин формулата му ще се смеси добре, когато я нанесеш върху косата си.

СТЪПКА 3: НАНЕСИ

Сега най-накрая е време да нанесеш стилизиращ праймър NIVEA Straight. Просто разпредели част от продукта върху измитите си ръце, нанеси го равномерно между тях и постави праймъра върху косата.

СТЪПКА 4: ВТРИЙ

Внимателно постави праймъра върху косата и на първо място масажирай в корените ѝ. След това продължи по цялата дължина и най-накрая завърши и оформи краищата ѝ. Продуктът действа най-добре, ако е добре втрит във всички части на твоята красива коса!

СТЪПКА 6: ГОТОВА ЗА СТАЙЛИНГ

Косата ти е готова сега! Можеш да я оставиш и така, както е – праймърът за коса ще я предпази от влагата и други фактори. Или да използваш пресата за изправяне на коса и да си направиш супер елегантен вид. След това използвай нашия оформящ спрей за фиксация NIVEA, за да си сигурна, че косата ти ще остане така, както ти харесва.

СТЪПКА 5: ИЗСУШИ КОСАТА

След като праймърът за коса вече е нанесен върху косата ти, е време да я изсушиш напълно. За страхотен елегантен вид изсуши само от корените на косата надолу до връхчетата, като използваш четка за коса. Изсуши добре косата си, докато въртиш четката от върха на косата към краищата.


Открий повече

ПРОВЕРИ ТЕЗИ НАРЪЧНИЦИ

КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ СТЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА ОБЕМНА КОСА

Търсиш ли повече информация относно употребата на Стилизиращ праймър за обемна коса NIVEA Volume? Прочери нашето ръководство стъпка-по-стъпка и се вдъхнови!

КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ СТЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА КЪДРАВА КОСА

Искаш ли да откриеш какво може да направи Стилизиращ праймър за къдрава коса NIVEA Curl? Провери нашият наръчник и прочети стъпките, за да откриеш как да си направиш неустоима къдрава визия!

 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ СТЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА ПРАВА КОСА

Искаш ли да научиш повече относно употребата на стилизиращ праймър за коса? Гледай видеото и стъпка-по-стъпка наръчника и се вдъхнови за твоите прави кичури!

 

 

ОТКРИЙ НОВАТА СТАЙЛИНГ СЕРИЯ НА NIVEA

С новата серия от продукти за стилизиране на косата от NIVEA ще имаш перфектен външен вид на косата в няколко прости стъпки, без да изсушаваш косата си! Обемна, къдрава или права коса – просто избери!

 

РЕВОЛЮЦИЯ В СТИЛИЗИРАНЕТО НА КОСАТА

NIVEA Оформящи спрейове са съвсем нов начин за стилизиране на косата. Формулата с 0% алкохол* удължава изсушаването, така че имаш повече време да стилизираш прическата си. Просто оформяй косата си, докато постигнеш желания резултат!

*0% етилов алкохол

ПРОДУКТИ

ОТКРИЙ СТИЛИЗИРАЩИТЕ ПРАЙМЪРИ ЗА КОСА НА NIVEA ЗА ОБЕМНА, КЪДРАВА И ПРАВА КОСА