Стилизираща серия за коса NIVEA, грижа за коса, стилизиращи продукти

ОТКРИЙ НОВАТА СТАЙЛИНГ СЕРИЯ ОТ NIVEA


Праймър, пяна и оформящ спрей за права, обемна и къдрава коса

Избери своята визия

КОЯ ВИЗИЯ ИСКАШ ДА СЪЗДАДЕШ?

С новата серия продукти за стилизиране на косата NIVEA ще постигнеш перфектната стайлинг визия, с няколко прости стъпки, без да изсушаваш косата си! Само избери подходящия за теб продукт - за обемна, къдрава или права коса!

Обемна визия

Искаш ли повече обем днес?

Добави повече текстура и обем на косата си с помощта на стилизираща серия NIVEA Volume. Виж стъпките по-долу!

Подготви косата си с NIVEA Стилизиращ праймър за обемна коса, за да я предпазиш при последваща топлинна обработка.

 

 

Придай на косата си допълнителен обем, с иновативната Пяна за обем NIVEA.

 

 

Завърши външния си вид, без да изсушаваш косата си, с Оформящ спрей за коса NIVEA, с 0% алкохол*. Радвай се на гъвкава фиксация и обемна прическа до 24 часа!

*без етилов алкохол

Събуди безжизнената коса и възстанови обема ѝ с продуктите за обемна коса от NIVEA Volume: стилизиращ праймър, пяна за обем и оформящ спрей! 

Използвай тази серия, за да оформиш прическа с много обем или когато забележиш, че на косата ти ѝ липсва живот. 

В допълнение към хидратирането на косата, чрез формула със сухи масла, Стилизиращият праймър осигурява дълготрайно и естествено фиксиране, без лепкаво усещане.

Пяната за обем придава на косата ти допълнителен обем и задържа гъвкавостта ѝ, а уникалната формула с 0% алкохол* на Оформящия спрей осигурява гъвкаво 24-часово фиксиране, без да изсушава косата ти, правейки я блестяща и с обема, за който винаги си мечтала!

*без етилов алкохол


Къдрава визия

Добави допълнителен обем към къдриците си
независимо дали са естествени или не.

Просто използвай стилизираща серия NIVEA Curl, за да ги оформиш по желания от теб начин. Премини през стъпките по-долу и открий как да си направиш страхотни вълни.

Подготви косата си с NIVEA Стилизиращ праймър, за да я предпазиш от последващата топлинна обработка.

 

 

Нанеси NIVEA Пяна за къдрава коса, за да хидратираш косата си и да създадеш естествени къдрици.

 

 

И накрая, използвай NIVEA Оформящ спрей за къдрава коса, с 0% алкохол*, за да завършиш визията си, без да изсушаваш косата си, и да добавиш още повече обем към къдриците си.

*без етилов алкохол

Ако имаш къдрици, знаеш колко е трудно да ги укротиш. Ето защо стилизиращата серия NIVEA Curl е тук: тя ще ти помогне да си направиш игриви къдрици и да поддържаш косата си здрава и блестяща!

Стилизиращият праймър за къдрава коса NIVEA има невероятно лека текстура и придава на къдриците ти естествен блясък. Благодарение на иновативната си формула, със сухи масла, предпазва косата от температури над 220°C.

NIVEA Пяна за къдрава коса създава естествени вълни и пищни къдрици, без да изсушава, а формулата на Оформящия спрей NIVEA, с 0% алкохол*, ти дава гъвкавост да оформиш прическата си - просто си играй с къдриците, докато постигнеш желания резултат.

*без етилов алкохол

 


Гладка визия

Получаването на този елегантен вид
никога не е било по-лесно!

Подготви и оформи правата си коса с нашата стилизираща серия NIVEA Straight. Виж по-долу колко лесно се прави!

Подготви косата си с нашия Стилизиращ праймър, за да я предпазиш и поддържаш хидратирана по време на топлинна обработка.

След това използвай нашия Оформящ спрей за права коса, с 0% алкохол*, за да завършиш визията си, без да изсушаваш косата си.

*без етилов алкохол

Избери серията на NIVEA за гладка визия, ако търсиш естествен външен вид на косата, без неприятно лепкаво усещане.

Формулата със сухи масла на NIVEA стилизиращ праймър за права коса хидратира и заглажда косата, като я прави копринено мека на допир.

Уникалната формула на NIVEA оформящия спрей за права коса, с 0% алкохол*, контролира досадните хвърчащи краища, без да изсушава косата, което означава, че можеш да оформяш отново и отново своята прическа, с 24-часова фиксация за видимо естествена визия.

За безупречно гладка коса!

*без етилов алкохол


Още вдъхновение

ПРОВЕРИ ТЕЗИ РЪКОВОДСТВА ЗА УПОТРЕБА НА ПРОДУКТИТЕ

ОТКРИЙ ПОВЕЧЕ ЗА СТИЛИЗИРАЩИЯ ПРАЙМЪР ЗА КОСА

Искаш ли да научиш повече за стилизиращите праймъри за коса като цяло, как работят и кой има нужда да ги използва? Прочети тук, за да откриеш дори повече!

 

 

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА ОФОРМЯЩИЯ СПРЕЙ ЗА КОСА

NIVEA Оформящи спрейове са съвсем нов начин за стилизиране на косата. Формулата с 0% алкохол удължава изсушаването на нанесения продукт, така че имаш повече време да оформиш и дооформиш прическата си. Просто си поиграй с косата, докато получиш желания резултат!

*без етилов алкохол