Разбери как да използваш NIVEA стилизиращ праймър за права коса

ПРОВЕРИ НАШИЯ СТЪПКА-ПО-СТЪПКА НАРЪЧНИК И СИ НАПРАВИ СТРАХОТНА ПРАВА ВИЗИЯ

КАКВО Е ПРАЙМЪРЪТ ЗА КОСА? И КАК ДЕЙСТВА ВЪРХУ ПРАВАТА КОСА?

Чувала ли си за праймър за коса? Не? Тогава е време да ти разкажем всичко за новото ни чудо за косата! Праймърът за коса може да се сравни с праймъра за грим. След като измиеш косата си, праймърът я подготвя за нейното оформяне, като я предпазва при обработка със стилизиращите уреди. Праймърът осигурява термозащита и предпазва косата ти от фактори на околната среда, като влагата. Може да се използва самостоятелно или преди да нанесеш различни стилизиращи продукти.
Представяме ти: Новият Стилизиращ праймър за права коса NIVEA Straight. Той дава на правата ти коса гъвкава и дълготрайна фиксация, като внимателно предпазва нежните ти кичури. Гледай нашия видео наръчник за това как да го използваш и открий какво може да направи той за косата ти!


КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ ПРАЙМЪР ЗА КОСА

Следвай тези лесни стъпки

СТЪПКА 1: ПОДГОТВИ КОСАТА СИ

Преди да използваш нашия Стилизиращ праймър NIVEA Straight, е време да подготвиш косата си. Измий я с шампоан и балсам, а след това я подсуши внимателно с кърпа. Не я изсушавай напълно, все още! Среши я с четка или гребен, за да я подготвиш за нанасянето на праймъра за коса.

СТЪПКА 2: ЗАВЪРТИ И РАЗКЛАТИ

Косата ти вече е подготвена! Готови, старт! Просто завърти горната част на дозатора и разклати продукта добре. По този начин формулата на продукта ще е добре смесена, когато я нанесеш върху правите си кичури.

СТЪПКА 3: НАНЕСИ

Сега най-накрая е време да нанесеш стилизиращ праймър за коса NIVEA Straight. Просто постави част от продукта върху измитите си ръце, разпредели го равномерно между дланите и нанеси върху косата.

СТЪПКА 4: ВТРИЙ В КОСАТА

Внимателно втрий праймъра в косата си. На първо място масажирай в корените, след това продължи по дължината на косъма до връхчетата на косата. Продуктът действа най-добре, ако е добре нанесен във всички части на твоята красива коса!

СТЪПКА 6: СТИЛИЗИРАЙ

Косата ти е готова сега! Можеш или да я оставиш така, а стилизиращият праймър за коса ще я предпази от влага и други външни фактори, или да използваш преса за изправяне на косата и да си направиш супер елегантна и пригладена визия. След това използвай нашия оформящ спрей за фиксация, за да си сигурна, че косата ти ще остане така, както ти харесва.

СТЪПКА 5: ИЗСУШИ КОСАТА

След като вече си нанесла праймъра за коса, е време да изсушиш косата си. За прекрасна гладка визия е достатъчно само да изсушиш от корените към върховете, като използваш четка за коса.


ПРАЙМЪР ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА

Стилизирай твоята обемна или къдрава коса

Праймърът за коса не действа само върху права коса. Докато нашият Стилизиращ праймър за обемна коса NIVEA Volume придава на прическата ти допълнителен обем, то Стилизиращият праймър за къдрава коса NIVEA Curl оформя къдриците ти, като ги повдига от корените.


ТЪРСИШ ЛИ ОЩЕ?

Провери линковете по-долу

НАУЧИ ВСИЧКО ЗА ПРАЙМЪРА ЗА КОСА

Искаш ли да откриеш повече за праймърите за коса като цяло и какви ползи имат те за красотата на твоята коса? Гледай нашия подробен наръчник и научи повече за този лесен за употреба продукт!

СТИЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА ОБЕМНА КОСА

Приготви се за повече красив обем! Ще ти покажем как можеш лесно да използваш стилизиращия праймър за обем NIVEA, за да добавиш допълнителен обем на косата си.

 

СТИЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА КЪДРАВА КОСА

Добави повече обем към къдриците си! Без значение дали имаш естествени къдрици или използваш уреди за навиване/къдрене, Стилизиращ праймър за къдрава коса ще ти помогне да оформиш страхотните си къдрици!