как да използваш NIVEA Стилизиращ праймър за обемна визия

КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ СТИЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР NIVEA ЗА ОБЕМНА ВИЗИЯ

ДАЙ НА КЪДРИЦИТЕ СИ ГРИЖАТА, ОТ КОЯТО СЕ НУЖДАЯТ

ПРЕДСТАВЯМЕ ТИ: СТИЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА КОСА

Праймърът за коса е новият тренд продукт, за който всички говорят. По принцип той действа точно като праймъра за грим, който използваш като подготовка за кожата на лицето ти. Праймърът за коса подготвя косата ти за деня - без значение дали ще я изсушиш, ще използваш преса за изправяне или къдрене или просто ще я оставиш естествена.

Новият ни стилизиращ праймър за коса осигурява дълготрайна и гъвкава фиксация, като същевременно защитава кичурите ти. Гледай нашия видеонаръчник и лесното стъпка-по-стъпка ръководство по-долу за това как да използваш Стилизиращ праймър за обемна коса NIVEA Volume, за да добавиш допълнителен обем на косата си.


КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ СТИЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА КОСА

СЪЗДАЙ ОБЕМНА ВИЗИЯ С ТЕЗИ ПРОСТИ СТЪПКИ
подготви косата

СТЪПКА 1: ПОДГОТВИ КОСАТА СИ

Преди да нанесеш стилизиращ праймър за обемна визия NIVEA Volume, трябва да подготвиш косата си. Просто я измий с шампоан и балсам, а след това я подсуши с кърпа, но я остави леко влажна. Използвай четка и разреши.

подготви праймъра

СТЪПКА 2: ПОДГОТВИ ПРАЙМЪРА

Косата ти вече е готова! Време е да подготвиш стилизиращия праймър за обем! Просто завърти горната част на продукта и разклати добре. По този начин той ще бъде добре смесен, когато го нанасяш върху косата си.

нанеси праймъра

СТЪПКА 3: НАНЕСИ ПРАЙМЪРА

Сега нанеси. Просто използвай удобния дозатор и постави малко от продукта върху измитите си ръце. Не забравяй да го разпределиш равномерно между дланите си. Втрий стилизиращия праймър за обем в косата с двете си ръце.

втрий праймъра в косата си

СТЪПКА 4: ВТРИЙ ПРАЙМЪРА В КОСАТА

Не забравяй да обработиш всеки кичур, докато втриваш праймъра. Започни от корените, а след това разнеси по цялата дължина, докато стигнеш до връхчетата на косата. Стилизиращият праймър за обем действа най-добре, ако върху всеки косъм и кичур има достатъчно продукт!

красива брюнетка с прическа

СТЪПКА 5: ИЗСУШИ КОСАТА СИ

Време е сега да изсушиш косата си. Отново нашият съвет за теб: Ако изсушиш косата си с наведена надолу глава и я сресваш с четка по време на сушене, това ще ѝ придаде допълнителен обем. Използвай кръгла четка и се постарай допълнително за корените, за да се насладиш на желаната безупречна обемна визия.

брюнетка суши косата си

СТЪПКА 6: ГОТОВО!

И ето - готова си! Можеш да оставиш косата си така, както е - сега праймърът ще я предпази от влага и сухота. Ако обаче искаш онзи допълнителен обем, използвай маша или преса за навиване и навий някои от кичурите в долната част на косата си. По този начин ще добавиш още повече текстура и обем!


ПРАЙМ ТАЙМ ЗА СТИЛИЗИРАЩИТЕ ПРАЙМЪРИ ЗА КОСА

СТИЛИЗИРАЩИ ПРАЙМЪРИ ЗА КЪДРАВА И ПРАВА КОСА

Нашите нови праймъри за коса са създадени, за да ти помагат да постигаш различен и безупречен външен вид.

Докато Стилизиращ праймър за обемна коса NIVEA Volume ще ти осигури обема, който заслужаваш, то Стилизиращ праймър за права коса NIVEA Straight ще ти помогне да си направиш елегантна права визия.

Ако косата ти е естествено къдрава или обичаш да я навиваш редовно, то Стилизиращ праймър за къдрава коса NIVEA Curl също е чудесен продукт за теб.

Виж цялата ни серия с продукти и открий подходящия за всеки тип визия!

 

NIVEA Стилизиращ праймър за обем

NIVEA Стилизиращ праймър за къдрава коса

NIVEA Стилизиращ праймър за права коса


АКО ТЪРСИШ ПОВЕЧЕ

ПРОВЕРИ НАШИТЕ ДРУГИ НАРЪЧНИЦИ
повече за стилизиращия праймър за коса

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА СТИЛИЗИРАЩИЯ ПРАЙМЪР ЗА КОСА

Искаш ли да научиш повече за праймърите за коса като цяло, как действат и кой трябва да ги използва? Прочети, за да разбереш дори още повече!

 

стилизиращ праймър за права визия

СТИЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА ПРАВА ВИЗИЯ

Искаш ли да изпробваш гладка визия за косата си? Виж ръководството за това как да използваш Стилизиращ праймър за права коса NIVEA Straight!

 

стилизиращ праймър за къдрава визия

СТИЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА КЪДРАВА ВИЗИЯ

Добави допълнителен обем към корените си със стилизиращ праймър за обем NIVEA Curl. Просто втрий продукта върху косата и оформи къдриците си както пожелаеш! Виж наръчника за повече детайли.

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ