РАЗБЕРИ КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ NIVEA СТИЛИЗИРАЩ ПРАЙМЪР ЗА КЪДРАВА КОСА

ПРОВЕРИ НАШИЯ СТЪПКА-ПО-СТЪПКА НАРЪЧНИК

КАКВО Е СТИЛИЗИРАЩИЯТ ПРАЙМЪР? И КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРАВИ?

Чувала ли си за праймър за коса? Не? Тогава е време да научиш повече за този чуден продукт, който разкрасява косата ти!
По принцип праймърът за коса може да се разглежда като основа за косата преди стилизиране. Той подготвя косата ти за термообработка с различни стилизиращи уреди, като същевременно предпазва ценните ти къдрици от фактори на околната среда, като влагата. Праймърът за коса може да се използва самостоятелно, преди да използваш стилизиращи уреди или в комбинация с други стилизиращи продукти.
Представяме ти: Нашият изцяло нов Стилизиращ праймър за къдрава коса NIVEA Curl - страхотен продукт за оформянето на твоите естествени къдрици и термозащита преди използването на стилизиращи уреди. Гледай наръчника с няколко лесни стъпки за използване на този невероятен продукт!


КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ ПРАЙМЪР ЗА КОСА NIVEA CURL

СЛЕДВАЙ ТЕЗИ ЛЕСНИ СТЪПКИ

СТЪПКА 1: ПОДГОТВИ КОСАТА СИ

Преди да нанесеш Стилизираш праймър за къдрава коса NIVEA Curl трябва да приготвиш косата си. Измий я с помощта на шампоан и балсам, след това внимателно подсуши с кърпа. Използвай гребен или четка, за да разре́шиш.

СТЪПКА 2: ПОДГОТВИ ПРОДУКТА

Косата ти вече е добре подготвена и можеш да нанесеш праймъра за коса! За да приготвиш продукта, просто завърти върха на дозатора и разклати добре. По този начин формулата му ще бъде добре смесена и ще получиш най-добрата грижа за косата си.

СТЪПКА 3: НАНЕСИ ПРАЙМЪРА

В следващата стъпка трябва да нанесеш праймъра за коса. Използвай дозатора и постави от продукта в ръцете си. Разпредели го равномерно между дланите си и внимателно втрий върху влажната си коса.

СТЪПКА 4: ВТРИЙ ПРАЙМЪРА В КОСАТА

Време е да разнесеш продукта! Важно е да обработиш всеки кичур коса. Започни от корените на косата си, като се придвижваш надолу. Нанасяй продукта по дължината на косата и не забравяй краищата!

СТЪПКА 5: ИЗСУШИ Я

Сега е време да изсушиш косата си със сешоар. Използвай дифузьор, за да придадеш на къдриците си онзи свеж и пухкав вид. Ето и един специален трик: ако изсушиш косата си с главата надолу, това ще добави допълнителен обем.

СТЪПКА 6: ОФОРМИ КОСАТА СИ

Вече си готова! Ако косата ти е естествено къдрава, ще имаш готови къдрици на мига. Но можеш да използваш също маша или преса за навиване, за да добавиш допълнителен обем в корените. След това можеш да използваш оформящ спрей NIVEA, така че къдриците ти да останат непокътнати през целия ден.


СТИЛИЗИРАЩИ ПРАЙМЪРИ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА

СТИЛИЗИРАЩИ ПРАЙМЪРИ ЗА ПРАВА И ОБЕМНА КОСА

Стилизиращ праймър за къдрава коса NIVEA Curl действа най-добре върху къдрава и начупена коса. Но ако предпочиташ да си направиш елегантна права визия или искаш да добавиш обем към косата си, не се отчайвай - ние имаме и точните продукти и за теб!

Стилизиращ праймър за права коса NIVEA Straight ще ти помогне да си направиш супер елегантна права визия и ще подготви косата ти за изправяне. Със Стилизиращ праймър за обемна коса NIVEA Volume ще получи желания обем и ще го подсилиш!

Виж цялата ни продуктова серия и открий кой продукт действа най-добре за твоите кичури!


ИСКАШ ЛИ ПОВЕЧЕ?

ПРОВЕРИ ДРУГИТЕ НИ НАРЪЧНИЦИ СТЪПКА-ПО-СТЪПКА

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА ПРАЙМЪРА ЗА КОСА

Можеш да научиш още толкова много за праймъра за коса, за това как действа и кой трябва да го използва. Виж нашия наръчник с описание стъпка-по-стъпка и открий още повече!

ПРАЙМЪР ЗА ПРАВА ВИЗИЯ

Искаш ли да изпробваш елегантна и права визия за косата си? Провери наръчника ни и виж колко лесно е да си направиш тази прическа с помощта на стилизиращ праймър за коса NIVEA Straight.

ПРАЙМЪР ЗА ОБЕМНА ВИЗИЯ

Добави повече текстура и обем към косата си! С помощта на стилизиращ праймър за обемна коса NIVEA Volume е лесно като детска игра! Виж наръчника за употреба стъпка-по-стъпка.