Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Поглези сетивата си с душ гел с аромат на черешов цвят

Поглези сетивата си с душ гел с аромат на черешов цвят

Екзотичен аромат на японски черешов цвят за ума и тялото ти

Отдели малко време за себе си в това забързано ежедневие. Добави сладкия аромат на цвят от черешово дръвче към сутрешния или вечерния си душ и се почувствай като истинска кралица, докато глезиш тялото и сетивата си.

Наслади се на магическия и легендарен аромат на черешов цвят

Почувствай разликата, след като се обгърнеш с аромата на свежи и екзотични черешови цветове.

Екзотичните и ароматни скъпоценни масла те поддържат в страхотна форма

Между работата, децата, сметките и опитите да останеш слаба, може да бъде трудно за една работеща жена да открие дори и няколко минути за  лично време или за да се поглези. 

С Душ гел NIVEA Creme Oil Pearls с аромат на цвят от череша ще можеш да превърнеш ежедневния си ритуал под душа в ароматен момент на спокойствие и релаксация. 

Остави сетивата си да бъдат завладени от уникалния и автентичен аромат и да измият стреса, натрупан през деня, или започни деня си освежена и готова да превземеш света. 

Изтънчената формула на NIVEA те пренася в градини с японски черешови дръвчета, цъфнали венчелистчета, подухвани от лек полъх на вятъра, и ти напомнят екзотично и нежно, че е изключително важно да отделиш малко време, за да оцениш себе си. 

Грижовна формула с арганово масло и маслени перли за гладка кожа

 арганово масло и маслени перли за гладка кожа

Поглези кожата си с нежната почистваща формула с аромат на черешови цветчета. Деликатната кадифена пяна дава на тялото ти мекотата и комфорта, които заслужава. 

Дълбоко вкоренени в традицията и културата

Вярва се, че цъфтящите черешови дръвчета са с произход от Хималаите и най-често са свързвани с Япония, където се наричат "сакура".

Превърни банята си в твоето лично убежище

Всеки има нужда да избяга от време на време от настоящето, а с аромата на черешовите цветове под душа, ще превърнеш банята си в твоя храм на спокойствие и релаксация. 

Опитай да придадеш на банята си нов вид за твоя уникален вкус. Използвай един или два допълващи се цвята и украси стаята с малки, прости обекти, като полирани камъни, бамбукови стъбла и дървени материали. 

А ако си се вдъхновила от аромата на черешовите цветове, защо не поставиш малка цъфнала клонка във ваза над мивката? Цветът на цветовете варира от бяло до най-различни нюанси на розово и дори бледо-червено, така че да откриеш точния цвят за банята ти ще бъде по-лесно от всякога. 

Блясък и сияние с душ гел с аромат на черешов цвят от NIVEA

релаксиращ-душ

Дари кожата си с подходящата за нея грижа и поглези сетивата си след натоварен ден, защото го заслужаваш. Наслади се на кадифената пяна на Душ гел NIVEA Creme Oil Pearls с аромат на черешов цвят и си представи, че медитираш някъде далеч, в живописен пейзаж, без стрес и задачи за изпълнение. 

Как да намалиш стреса по време на ежедневния си ритуал под душа, докато възстановяваш спокойствието на ума и глезиш тялото си.

  1. След като обвиеш тялото си в пяна, затвори очи и се фокусирай върху аромата на черешовите цветове и как танцувално се движи той по кожата ти и върху пяната. 
  2. Вдишай дълбоко през носа, вдишвайки и деликатния цветен аромат, а след това издишай през устата. 
  3. Концентрирай се върху топлината на водата, пяната на душ гела и почувствай как всички грижи изчезват като балончетата на кадифената пяна, които скоро ще се пукнат.

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ