душ гел, душ гелове NIVEA, грижа за тялото, вана, душ

Поглези кожата си с релаксиращ душ

ОТВОРИ СИ ЛИЧЕН СПА ЦЕНТЪР – В ТВОЯТА БАНЯ

Мека светлина на свещи, класическа музика и неустоим аромат - да релаксираш вкъщи е най-добре. Само с няколко съвета ще създадеш истински релаксиращ кът в твоята баня.

Време за душ: Обогати изживяването си в банята с тези съвети

Твоето светилище на благоденствие далеч от ежедневния живот

• След тежък ден няма нищо по-приятно от един релаксиращ душ в подходяща атмосфера. 
• За да превърнеш банята си в твоя малък оазис на благоденствие, подреди свещи наоколо, за да създадеш подходяща и ароматна атмосфера. 
• Избери класическа музика или компилации с балади - всичко, което ти помага да се отпуснеш, е подходящо. 
• За да поглезиш сетивата си напълно, отдай се на неустоимите аромати на душ гелове NIVEA Fresh Blends, вдъхновени от природата.
• Какво друго ти трябва за една релаксираща вечер? Оо, да, точно! Чаша добро червено вино след душа и добра книга. 

 

Книгата ще те пренесе в един различен свят. Нормалният ти живот просто ще се измие

Добрата книга за релаксация е книга с позитивно настроение. Хумористична? Да! Любовен роман? О, да! Трилър? Може, но да е с мярка. В края на деня е важно да се отпуснеш и да забравиш за всички грижи и стресови ситуации. 


Твоята баня - оазис на благоденствие

За да се насладиш напълно на благоденствие и релакс, ти трябва спокойствие и време. Забави ритъма на деня. Изключи мобилния си телефон и си приготви оазиса на благоденствие вкъщи. Преди да вземеш душ, избери любимата си релаксираща музика и приготви продуктите, с които да поглезиш сетивата и кожата си. И ето така, твоят СПА салон в готов и отворен за теб!

Любимата ти музика за най-доброто време през деня

Музиката влияе силно на подсъзнанието ни. Релаксиращите звуци забележимо намаляват нивото на стреса и ни помагат да си починем. Възползвай се от успокояващия ефект на инструменталната музика или на класическите пиеси, като “Vltava” или “The Brandenburg Concertos”. Нежните естествени ритми на  “By the Sea” на Arnd Stein ще ти помогнат да откриеш вътрешното си равновесие. Остави се на вълните на музиката и се зареди с енергия за нови предизвикателства. 

Моментът след душ - време за релаксиращи и глезещи сетивата ритуали

Не само ти се нуждаеш от време за релаксация след натоварен ден - кожата на лицето ти също трябва да възобнови силите си. Помогни ѝ да се презареди, като я хидратираш с любимия си дневен или нощен крем за лице и ще почувстваш прилив на енергия за един чудесен старт на деня или ще подготвиш кожата си за регенерация по време на сън. 

СПА салон в твоята баня? Да, и е още по-добре с най-добрата приятелка!

Наслади се на една СПА вечер с най-добрата си приятелка, разкажете си как е минал деня ви, смейте се от сърце заедно. Просто оставете стреса да се извлече от вас, но и от кожата ви. 

Интересни съвети за теб