ежедневна рутина душ, измивни продукти за тяло, душ гел, грижа за тялото

Ежедневният ритуал: душ!

РЪКОВОДСТВО 7 ДНИ В СЕДМИЦАТА ЗА СЪВЪРШЕНИЯ РИТУАЛ ЗА ДУШ

Открий всичко за промяната на рутината ти за душ през различните дни от седмицата - приоритетите се променят всеки ден, така че защо да не се нагодят и ду̀шовете?

7 ДНИ В СЕДМИЦАТА - 7 РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ДУШ

Как да приспособиш продуктите си за душ според различните дни от седмицата.

Защо е важно да адаптираш душовете си

Много малко хора имат една и съща ежедневна рутина през цялата седмица. Начинът на живот може да варира значително и така може да се случи и с ду̀шовете. Ето защо е важно да промениш рутинните си процедури в зависимост от деня от седмицата и личните ти нужди.

Има голяма разлика между бърз душ преди работа и дълъг душ през уикенда. Те имат различни цели и начинът, по който подхождаш към тях, трябва да бъде различен.

Много от това се свежда всъщност до планирането. Ако миеш косата си само два пъти седмично, опитай се да избираш тези дни въз основа на начина ти на живот и плановете за съответните дни. Ако очакваш мързелива сряда вечер, планирай да се изкъпеш и да измиеш косата си тогава!Ако трябва да си на работа по-рано в петък, планирай кратък, основен душ за тази сутрин.

Предварителната подготовка за тези ситуации и използването на продукти, които отговарят на твоите планове ще ти помогне да направиш ду̀ша приятна и положителна част от деня ти.

Отпускащ душ през уикенда

След натоварена работна седмица повечето хора се подготвят за по-релаксиращ душ през уикенда. Без никакъв времеви натиск, уикендите са чудесна възможност да се насладиш на малко време и да се поглезиш с някои богати и глезещи кожата и сетивата продукти за душ.
Понеделник

Понеделник

В началото на седмицата тялото ти често се бори да се приспособи след уикенда. За да му се даде допълнителен тласък, добра идея е да се използват свежи продукти като NIVEA Fresh Pure Shower Gel. Този душ гел подсилва усещането за свежест.
Вторник

Вторник

До вторник тялото ти се приспособява към работната седмица. Защо да не смениш душ-ритуала си, като експериментираш с различни аромати? NIVEA Water Lily & Oil Shower Gel гали сетивата ти с женствения си аромат и ще ти помогне да се освежиш.

Сряда

Демотивацията в средата на седмицата може да се появи в сряда, ако имаш трудна седмица. Увери се, че отделяш време, за да се грижиш за себе си, и използваш продукти, които са нежни към кожата ти. Душ гел NIVEA Creme Aloe ще обгърне кожата ти с нежна пяна и ще погали сетивата ти с нежен аромат за един релаксиращ момент под душа. 
 
Четвъртък

Четвъртък

Четвъртък е страхотен ден, за да дадеш на кожата си специално отношение. Защо не използваш времето за душ, за да почистиш кожата си в дълбочина с натурални съставки? NIVEA Clay Fresh Дълбоко почистващ душ-гел с глина не изсушава, има свеж аромат на хибискус и градински чай и почиства в дълбочина без усилие, оставяйки кожата ти чиста и кадифено мека.

Петък

Най-накрая е петък, а в края на седмицата е време да се поглезиш заслужено! Погали сетивата си с Душ гел NIVEA Apricot & Apricot Seed Oil с деликатен аромат на кайсия и pH балансирана формула, без пластмасови микрочастици. Почиства нежно с деликатна пяна за уникално мека кожа.
 

Събота

Уикендът най-накрая е тук! Време е да се насладиш на свободата си и да отделиш малко време, за да правиш това, което искаш. Ако ти предстои ден на забавление от сутрин до вечер, започни деня с освежаващ душ, използвайки Душ гел NIVEA Fresh Blends Banana & Acai. Освежаващият аромат на банан, акай бери и кокосово масло ще те ободри и ще ти помогне да се насладиш максимално на уикенда.
 
Неделя

Неделя

Неделята е денят за почивка за повечето от нас. Отдели малко време и се наслади на спокоен и успокояващ душ, използвайки богат и глезещ кожата крем-душ като Крем-душ NIVEA Creme Sensitive. Това ще третира кожата в дълбочина и ще остави усещането, че е обгрижена и готова за още една натоварена седмица, която предстои.

Идеи за твоята 7-дневна рутина

background

ПЕРФЕКТНИЯТ РИТУАЛ ЗА ДУШ

Какъвто и да е денят от седмицата, започни всеки ден с чудесен освежаващ душ.
Не бързай

Не бързай!

Винаги предвиждай достатъчно време, за да се изкъпеш правилно. Ако бързаш през процеса, това ще те накара да се почувстваш стресирана и неспокойна. Ду̀шът трябва да бъде положително и приятно преживяване, което подмладява тялото и ума и те зарежда с енергия или те кара да разпуснеш - така че отдели време!

Съвети, за да направиш сутрешния душ-ритуал специален

  • Затопли кърпата си на радиатора за няколко минути, за да ти бъде по-приятно, когато я поставиш върху тялото си
  • Подготви всички продукти, които искаш да използваш, преди да започнеш
  • Сложи някои отлюбимите симелодии на заден фон - и пей с цяло гърло, ако ти харесва
  • Намали светлината, за да създадеш по-успокояваща атмосфера
  • Разменяй душ-геловете, които използваш - разнообразието е основната подправка на живота!

Защо душът е толкова важна част от деня?

Някои хора казват, че не се чувстват готови за деня, докато не си вземат душ.Ду̀шът може да бъде освежаващо и ободряващо преживяване и има допълнителна полза да те кара да се чувствашпо-енергична ибудна.Чрез вземане на душ сутрин, не само почистваш кожата си, но и ѝ даваш енергия за предстоящия ден.

Ду̀шът може да бъде и голям бустер за самоувереност.Кой не обича усещането за свежест, за да започне деня си? Доказано е, че ползването на душ като част от ежедневието те кара да се чувстваш по-добре физически и морално.

Интересни съвети за теб