ОТКРИЙ НОВАТА ФОРМУЛА НА СЕРИЯ NIVEA Q10 POWER

Иновация

НОВА ВИЗИЯ. НОВА ФОРМУЛА. НОВА СИЛА.

Открий серията на NIVEA Q10 POWER срещу бръчки - най-добрата ни Q10 серия досега. С новия си дизайн и подобрена формула залагаме на жените по целия свят с най-добрия хидратиращ Q10 крем против бръчки на NIVEA. Цялата серия е специално разработена за намаляване и предотвратяване на признаците на стареене, като същевременно се грижи за специфичния тип на твоята кожа. Ето затова можеш да изглеждаш толкова силна, колкото се и чувстваш.

Комбинацията от клетъчно активен Q10 и 10 пъти повече креатин* в дневен и нощен крем против бръчки стимулира естественото производство на колаген** в кожата, за видимо намаляване на бръчките и хидратирана кожа. Интензивно подхранващата формула възстановява, като ефективно се бори с бръчките отвътре, за по-гладка и стегната кожа с младежки вид. 

* в сравнение с предишната формула
** тествани in vitro 

Сега вече можеш да закупиш продуктите директно на NIVEA.bg чрез онлайн магазините на нашите партньори! Избери желания продукт, а след това и магазина, от който желаеш да го закупиш. 


Ампула

ИНТЕНЗИВНА ТЕРАПИЯ СРЕЩУ БРЪЧКИ С Q10

Изглади дълбоките бръчки само за 10 дни

По-стегната и по-млада кожа само за 10 дни? Да, това е напълно възможно с новата ампула за интензивна терапия срещу бръчки от серия Q10 POWER! Подобрената формула комбинира високо-ефективен коензим Q10 и колагенов бустер с най-висока концентрация на креатин, благодарение на които изглажда дори дълбоките бръчки и стяга кожата само след 10-дневна употреба!

Включи Ампула за интензивна терапия Q10 POWER в твоята ежедневна анти-ейдж грижа! Разклати добре и нанеси количество колкото грахово зърно преди да нанесеш дневен или нощен крем за лице. Немазната формула попива веднага, а опаковката за многократна употреба запазва съставките свежи всеки път и осигурява бързо и ефективно нанасяне. Използвай за 10 дни и се радвай на видимо по-малко бръчки! Почувствай силата на Q10 POWER - кожата е интензивно хидратирана, гладка и стегната, с видимо по-младежки вид!

5 причини да пробваш Ампула за интензивна терапия срещу бръчки NIVEA® Q10 POWER още днес

ПО-СТЕГНАТА КОЖА С МЛАДЕЖКИ ВИД САМО СЛЕД 10 ДНИ

Подобрената формула изглажда дори дълбоките бръчки и фините линии само след 10-дневна употреба и прави кожата по-стегната и по-млада!

5 причини да пробваш Ампула за интензивна терапия срещу бръчки NIVEA® Q10 POWER още днес

КОНЦЕНТРИРАН Q10 И КОЛАГЕНОВ БУСТЕР*

Клетъчно активен коензим Q10 и най-висока концентрация на креатин* в серия NIVEA® Q10 POWER, който стимулира производството на колаген в кожата.

5 причини да пробваш Ампула за интензивна терапия срещу бръчки NIVEA® Q10 POWER още днес

НЕМАЗНА И БЪРЗО-ПОПИВАЩА ФОРМУЛА

Идеална за нанасяне преди дневен или нощен крем за лице.

5 причини да пробваш Ампула за интензивна терапия срещу бръчки NIVEA® Q10 POWER още днес

1 АМПУЛА= 10 ДНИ УПОТРЕБА

Една ампула от 6,5мл е достатъчна за интензивна терапия в продължение на 10 дни. Нанасяй количество колкото грахово зърно за оптимални резултати.

5 причини да пробваш Ампула за интензивна терапия срещу бръчки NIVEA® Q10 POWER още днес

АМПУЛА ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА

Лесна за отваряне, затваряне и дозиране опаковка, която съхранява съставките свежи по време на 10-дневната терапия.


Съставки

ОТКРИЙ КАКВО ИМА ВЪТРЕ

Изследователите на Beiersdorf са първите, които проучват ефектите и ползите от Q10 за кожата.
Използвайки съставки, вдъхновени от природата, ние създадохме доказана високопроизводителна серия за намаляване на бръчките, която извлича естествената красота на кожата.

Коензим Q10

СОБСТВЕНА АНТИ-ЕЙДЖ СЪСТАВКА В КОЖАТА

Q10 е коензим, който присъства естествено във всички клетки. Той играе основна роля на източник  на енергия за основните функции на кожата, като обновяване и възстановяване. Тъй като нашата кожа е най-външната част на тялото, тя постоянно е изложена на различни външни фактори, включително на оксидативния стрес, причинен от слънчевите UV лъчи. Вътрешните процеси могат да причинят освобождаването на свободни радикали, което причинява допълнително увреждане на кожата. CoQ10 или коензим Q10 е и мощен  антиоксидант за борба с този оксидативен стрес и поддържа кожата здрава. 

 

С напредването на възрастта нивата на естествения коензим Q10 в кожата намаляват. Поради факта, че е толкова важен антиоксидант и решаващ за процеса на производството на енергия, намаляването на Q10 прави кожата по-склонна на стрес и увреждане, и  по-податлива на образуване на фини линии и бръчки. 

 

Ето защо е толкова важно да се помогне на кожата да запази естествените си нива на Q10. Нашата формула NIVEA Q10 POWER е клинично доказана* и ефективно доставя Q10 и намалява бръчките. 

 

КРЕАТИН

РЕЗЕРВОАР ЗА ЕНЕРГИЯ НА КОЖАТА

Креатинът е азотна органична киселина, състояща се от 3 аминокиселини: L-аргинин, глицин и L-метионин. Той се произвежда в черния дроб, бъбреците и панкреаса и помага да се доставя енергия на клетките по цялото тяло.

 

Присъстващ естествено в кожата, креатинът действа като енергиен резервоар и е важен за енергийните доставки и функцията на клетките. Той може да бъде презареждан, за да осигури енергия при поискване, и да подобри общата енергия на клетките.

 

Креатинът също така може да помогне на кожните клетки да се регенерират. Производството на колаген в кожата е сложно, но без достатъчно клетъчна енергия за синтез, складовете за колаген ще се разрушат. Това изчерпване води до намаляване на еластичността на кожата и поява на нежеланите бръчки. Изследванията на NIVEA показват, че лекуването на кожните клетки с различни концентрации на креатин води до зависимо от дозата повишаване на производството на колаген. Ето защо нашата нова формула NIVEA Q10 POWER сега има 10 пъти повече креатин* и клинично доказано** увеличава производството на колаген в кожата.

 

UVA/UVB лъчи

ЗАЩИТА СРЕЩУ СЛЪНЧЕВИ ЛЪЧИ 

Ултравиолетовата светлина (UV  светлината) е радиация от слънцето и е невидима за човешкото око. UV светлината може да проникне дълбоко в кожата и да причини увреждане. 

 

Кожата на лицето е много деликатна и прекаленото излагане на слънце я изсушава. UVB светлината прониква през външните слоеве на кожата и предизвиква слънчево изгаряне. UVA лъчите, които са 95% от ултравиолетовата светлина, достигаща повърхността на Земята, проникват в по-дълбоките слоеве на кожата и насърчават образуването на свободни радикали - които от своя страна забързват процеса на стареене. До 80% от видимите признаци на стареене на лицето се дължат на ултравиолетовите лъчи. Бръчките, депигментацията и още по-изразените старчески петна са пряк резултат от излагането на ултравиолетови лъчи. 

 

Слънцезащитните продукти предпазват кожата от увреждане, причинено от UV лъчите, чрез UVA и UVB филтри, които абсорбират и отразяват вредната UV светлина. Когато нанасяш дневен крем за лице, UV филтрите образуват тънка, защитна бариера върху повърхността на кожата, и по същество абсорбират вредната ултравиолетова радиация, преди тя да проникне и да увреди кожата ти.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ПОМАГА ДА ЗАПАЗИШ МЛАДЕЖКИЯ ВИД НА КОЖАТА

Хиалуроновата киселина се среща естествено и има уникалната способност да увеличава обема си и да задържа водните молекули в тялото. Всяка молекула с хиалуронова киселина има способността да увеличава до 1000 пъти обема си във вода. Тя се среща в по-високите нива в по-младата кожа, в ставната течност, където спомага за омекотяване и смазване на ставите, и в очите, за да поддържа достатъчно ниво на смазване - но естествените нива на хиалуроновата киселина в тялото ни намаляват с възрастта.
 

Ето защо хиалуроновата киселина е включена в прозрачния хидратиращ гел, който обгръща нашите Q10 POWER перли. Специалното качество  хиалуроновата киселина, което използваме, се състои от къси фрагменти, които проникват по-лесно в кожата.

 

След като перленият серум се активира чрез натискане на дюзата на дозатора, копринената формула може лесно да се нанесе върху кожата, осигурявайки ѝ мигновена хидратация и меко и гладко усещане.

 

* Съответното проучване е проведено под научен надзор и in vitro. Следователно е в съответствие с "Насоките към Регламент (ЕС) № 655/2013 на Комисията за определяне на общи критерии за обосноваване на претенциите, използвани във връзка с козметични продукти, който казва, че "клинично тестваното означава, че продуктът е тестван върху хора в съответствие с надзор на квалифициран медицински специалист или друг научно квалифициран професионалист съгласно клиничен протокол или в клинично състояние".

** В сравнение с предишната формула


Експертно интервю

NIVEA Q10 POWER Е С НАЙ-ЕФЕКТИВНАТА Q10 ФОРМУЛА ДОСЕГА!

Преди двадесет години Beiersdorf пуска за първи път съставката Коензим Q10 в продуктите за грижа за кожата на NIVEA, революционизиращи грижата срещу стареене. Чрез внимателно изследване на кожата и непрекъснато развитие, формулите на NIVEA с коензим Q10 са по-актуални от всякога - както доказва и серията NIVEA Q10 Power.

Джесика Шафер, Отдел Изследвания и Развитие, Beiersdorf AG.

Какво е толкова специално в новата серия NIVEA Q10 Power?

Изглаждащият ефект на крем Q10 против бръчки от NIVEA вече е многократно доказан. Нашите потребители харесват формула, която е особено мека за кожата. Въпреки това, някои потребители искат още по-интензивен ефект. Нашето решение: изключително силно оръжие срещу бръчките. Новият NIVEA Q10 Power крем придава сила на кожата, като допълва естествените ѝ запаси от енергия с креатин и коензим Q10 и помага на кожата да компенсира свързаните с възрастта дефицити. 

Във формулата на новата серия NIVEA Q10 Power креатинът е с по-високи дози, отколкото във всички предишни NIVEA Q10 продукти. Какво е толкова специално в съставката креатин?

Креатинът е естествен компонент в човешкото тяло и е важен за доставянето на енергия. Експериментите върху кожните клетки показват, че креатинът може да стимулира образуването на нови колагенови влакна*. Колагенът е важен структурен компонент на кожата, който е отговорен за нейната издръжливост на опънат вид. Загубата на колаген може да доведе до признаци на стареене, като например отпускане на контурите. Но с напредващата възраст, съдържанието на креатин в тялото, както и на този в кожата, намалява. Благодарение на високата концентрация на креатин, новата серия NIVEA Q10 Power помага за въстановяване на баланса. Резултатът след само четири седмици на употреба е видимо намаляване на бръчките и видимо по-стегната кожа.

В допълнение към креатина, формулите съдържат и Q10. Каква роля играе коензимът?

Коензим Q10 също се произвежда естествено от човешкото тяло. Той играе важна роля в производството на енергия в клетките и също така е антиоксидант, който може да неутрализира свободните радикали. Свободните радикали могат да повредят кожните клетки и да подпомогнат преждевременното стареене на кожата. Както и в случая с креатина, нивото на Q10 в кожата намалява с възрастта. Ефективната комбинация от активните съставки на NIVEA Q10 Power поддържа естествените процеси в кожата и помага да се противодейства на свързаните с възрастта дефицити. Резултатът: видимо гладка, стегната кожа.

Какво препоръчвате за най-добрата рутинна грижа за кожата?

Първата стъпка трябва да бъде цялостно почистване на кожата. Това ще подготви кожата перфектно за грижата. Като следваща стъпка, трябва да нанесете подхранващи перли или ампула за интензивна терапия. Те съдържат силно концентрирани активни вещества, които могат да проникнат особено добре в кожата. Ето защо трябва да ги използвате заедно с кремовете през деня или нощта. Ритуалът за дневна и нощна грижа трябва да бъде съобразен с типа кожа. 

*тествани in vitro


Статии

СТАТИИ И СЪВЕТИ ЗА ИДЕАЛНАТА ГРИЖА ЗА ВЕЧНО МЛАДА НА ВИД КОЖА

Как да победиш в борбата срещу бръчките?

Кожата на лицето е подложена на влиянието на външни фактори и затова признаците на стареене се забелязват най-бързо върху нея. Открий как ни помага коензим Q10 да имаме красива и здрава кожа, която изглежда сияйна и млада!


Какъв е твоят биоритъм?

Кожата ни има свой биоритъм, съобразен с часовете в денонощието. През деня тя се нуждае от подходяща хидратация и защита от слънчевите лъчи, а през нощта – от помощ да регенерира клетките по време на сън, за да изглежда гладка, стегната и здрава на сутринта.

Вечна младост с Коензим Q10!

Кой не би искал вечно млада и стегната кожа? Използвай хидратиращите продукти против бръчки с Коензим Q10 и можеш да предотвратиш преждевременното стареене на кожата и да останеш млада за по-дълго, благодарение на обновената революционна формула.

Интересни съвети за теб