Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

ОТКРИЙ НОВАТА ФОРМУЛА НА СЕРИЯ NIVEA Q10 POWER

ОТКРИЙ НОВАТА ФОРМУЛА НА СЕРИЯ NIVEA Q10 POWER

Иновация

НОВА ВИЗИЯ. НОВА ФОРМУЛА. НОВА СИЛА.

Открий серията на NIVEA Q10 POWER срещу бръчки - най-добрата ни Q10 серия досега. С новия си дизайн и подобрена формула залагаме на жените по целия свят с най-добрия хидратиращ Q10 крем против бръчки на NIVEA. Цялата серия е специално разработена за намаляване и предотвратяване на признаците на стареене, като същевременно се грижи за специфичния тип на твоята кожа. Ето затова можеш да изглеждаш толкова силна, колкото се и чувстваш.

Комбинацията от клетъчно активен Q10 и 10 пъти повече креатин* в дневен и нощен крем против бръчки стимулира естественото производство на колаген** в кожата, за видимо намаляване на бръчките и хидратирана кожа. Интензивно подхранващата формула възстановява, като ефективно се бори с бръчките отвътре, за по-гладка и стегната кожа с младежки вид. 

* в сравнение с предишната формула
** тествани in vitro 

Q10 Power

Сега вече можеш да закупиш продуктите директно на NIVEA.bg чрез онлайн магазините на нашите партньори! Избери желания продукт, а след това и магазина, от който желаеш да го закупиш. 

Ампула

ИНТЕНЗИВНА ТЕРАПИЯ СРЕЩУ БРЪЧКИ С Q10

Изглади дълбоките бръчки само за 10 дни

Ампула за интензивна терапия

По-стегната и по-млада кожа само за 10 дни? Да, това е напълно възможно с новата ампула за интензивна терапия срещу бръчки от серия Q10 POWER! Подобрената формула комбинира високо-ефективен коензим Q10 и колагенов бустер с най-висока концентрация на креатин, благодарение на които изглажда дори дълбоките бръчки и стяга кожата само след 10-дневна употреба!

Включи Ампула за интензивна терапия Q10 POWER в твоята ежедневна анти-ейдж грижа! Разклати добре и нанеси количество колкото грахово зърно преди да нанесеш дневен или нощен крем за лице. Немазната формула попива веднага, а опаковката за многократна употреба запазва съставките свежи всеки път и осигурява бързо и ефективно нанасяне. Използвай за 10 дни и се радвай на видимо по-малко бръчки! Почувствай силата на Q10 POWER - кожата е интензивно хидратирана, гладка и стегната, с видимо по-младежки вид!

Съставки

ОТКРИЙ КАКВО ИМА ВЪТРЕ

Изследователите на Beiersdorf са първите, които проучват ефектите и ползите от Q10 за кожата.
Използвайки съставки, вдъхновени от природата, ние създадохме доказана високопроизводителна серия за намаляване на бръчките, която извлича естествената красота на кожата.

* Съответното проучване е проведено под научен надзор и in vitro. Следователно е в съответствие с "Насоките към Регламент (ЕС) № 655/2013 на Комисията за определяне на общи критерии за обосноваване на претенциите, използвани във връзка с козметични продукти, който казва, че "клинично тестваното означава, че продуктът е тестван върху хора в съответствие с надзор на квалифициран медицински специалист или друг научно квалифициран професионалист съгласно клиничен протокол или в клинично състояние".

** В сравнение с предишната формула

Експертно интервю

NIVEA Q10 POWER Е С НАЙ-ЕФЕКТИВНАТА Q10 ФОРМУЛА ДОСЕГА!

Преди двадесет години Beiersdorf пуска за първи път съставката Коензим Q10 в продуктите за грижа за кожата на NIVEA, революционизиращи грижата срещу стареене. Чрез внимателно изследване на кожата и непрекъснато развитие, формулите на NIVEA с коензим Q10 са по-актуални от всякога - както доказва и серията NIVEA Q10 Power.

Джесика Шафер, Отдел Изследвания и Развитие, Beiersdorf AG.

Джесика Шафер, Отдел Изследвания и Развитие, Beiersdorf AG.

Какво е толкова специално в новата серия NIVEA Q10 Power?

Изглаждащият ефект на крем Q10 против бръчки от NIVEA вече е многократно доказан. Нашите потребители харесват формула, която е особено мека за кожата. Въпреки това, някои потребители искат още по-интензивен ефект. Нашето решение: изключително силно оръжие срещу бръчките. Новият NIVEA Q10 Power крем придава сила на кожата, като допълва естествените ѝ запаси от енергия с креатин и коензим Q10 и помага на кожата да компенсира свързаните с възрастта дефицити. 

Във формулата на новата серия NIVEA Q10 Power креатинът е с по-високи дози, отколкото във всички предишни NIVEA Q10 продукти. Какво е толкова специално в съставката креатин?  

Креатинът е естествен компонент в човешкото тяло и е важен за доставянето на енергия. Експериментите върху кожните клетки показват, че креатинът може да стимулира образуването на нови колагенови влакна*. Колагенът е важен структурен компонент на кожата, който е отговорен за нейната издръжливост на опънат вид. Загубата на колаген може да доведе до признаци на стареене, като например отпускане на контурите. Но с напредващата възраст, съдържанието на креатин в тялото, както и на този в кожата, намалява. Благодарение на високата концентрация на креатин, новата серия NIVEA Q10 Power помага за въстановяване на баланса. Резултатът след само четири седмици на употреба е видимо намаляване на бръчките и видимо по-стегната кожа.

В допълнение към креатина, формулите съдържат и Q10. Каква роля играе коензимът?

Коензим Q10 също се произвежда естествено от човешкото тяло. Той играе важна роля в производството на енергия в клетките и също така е антиоксидант, който може да неутрализира свободните радикали. Свободните радикали могат да повредят кожните клетки и да подпомогнат преждевременното стареене на кожата. Както и в случая с креатина, нивото на Q10 в кожата намалява с възрастта. Ефективната комбинация от активните съставки на NIVEA Q10 Power поддържа естествените процеси в кожата и помага да се противодейства на свързаните с възрастта дефицити. Резултатът: видимо гладка, стегната кожа.

Какво препоръчвате за най-добрата рутинна грижа за кожата?

Първата стъпка трябва да бъде цялостно почистване на кожата. Това ще подготви кожата перфектно за грижата. Като следваща стъпка, трябва да нанесете подхранващи перли или ампула за интензивна терапия. Те съдържат силно концентрирани активни вещества, които могат да проникнат особено добре в кожата. Ето защо трябва да ги използвате заедно с кремовете през деня или нощта. Ритуалът за дневна и нощна грижа трябва да бъде съобразен с типа кожа. 

*тествани in vitro

Статии

СТАТИИ И СЪВЕТИ ЗА ИДЕАЛНАТА ГРИЖА ЗА ВЕЧНО МЛАДА НА ВИД КОЖА

Продукти
ДОВЕРИ СЕ НА СЕРИЯТА ПРОТИВ БРЪЧКИ NIVEA Q10 POWER

ДОВЕРИ СЕ НА СЕРИЯТА ПРОТИВ БРЪЧКИ NIVEA Q10 POWER!

Купи още сега продуктите от серията Q10 POWER, само с един клик! Избери желания продукт, а оттам и онлайн магазинът, от който искаш да го закупиш. И готово – поръчай онлайн – бързо и лесно, директно от страницата на продукта!

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ