Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

what-is-q10-header

Какво е Q10?

Поглед върху тази мощна съставка за грижа за кожата

Коензим Q10 е истинско откритие в грижата против бръчки и много изследвания доказват ползите му върху кожата.

Коензим Q10: Фактите

Открий защо Коензим Q10 е полезен за кожата и как формулата против бръчки с Q10 ти помага да поддържаш младежкия си вид

Q10 Plus - продукт на повече от 20 години изследвания

beiersdorf-invested-more-than-15-years-of-research

Байерсдорф са инвестирали повече от 20 години за интензивни изследвания върху коензим Q10, за това как работи и кои са ползите от него за кожата  Това направи възможно създаването на серията за грижа за лицето против бръчки, която се бори с процеса на стареене по естествен път. 

Какво е Q10?

Q10 е коензим, намиращ се в естествено състояние във всички клетки на тялото, и е от жизненоважно значение за производството на енергия, за да изпълнява основните функции на кожата като регенерация и възстановяване. Тъй като кожата представлява най-външния слой на тялото, тя е постоянно изложена на различните външни фактори, в това число на оксидативния стрес, причинен от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Плюс това и вътрешните процеси могат да предизвикат освобождаване на свободните радикали, които причиняват по-нататъшно увреждане на кожата. Q10 е антиоксидант за борба с този оксидативен стрес, ето затова е толкова важен за гладкия, здрав вид на кожата.


С напредване на възрастта нивото на естествено произведения в кожата Q10 намалява. Поради факта, че е толкова жизненоважен антиоксидант и е от решаващо значение за процеса на производство на енергия, намаляването на Q10 прави кожата по-склонна към видими следи от стрес и увреждане, често я прави по-податлива на фините линии и бръчките. Ето защо е важно да се въведат продукти с Q10 в ежедневната ни грижа за кожата, за да запазим младежкия си вид за по-дълго. Проучване за снабдяване с нови запаси на Q10

Изследователите на Байерсдорф са сред първите, които проучват възможностите за използване на Q10 във формулата за грижа за кожата и са извършвали научни изследвания досега. За най-новия продукт в серията на NIVEA Q10+ Серумни перли е проведено проучване, което се фокусира върху това дали Q10+ Серумните перли на NIVEA против бръчки могат също да попълнят нивата на Q10 в кожата.
 
В изследването са участвали 82-ма тестващи, които нанасяли продукта два пъти дневно, а 24-ма научни експерта в продължение на седем месеца обширно изследват, измерват и анализат данните. В крайна сметка резултатите са ясни - употребата на Q10+ Серумни перли на NIVEA два пъти на ден в продължение на две седмици значително увеличава размера на Q10 в кожата.

Кое прави Q10+ уникална съставка за грижата за кожата?

Интензивните изследвания от Байерсдорф показват как допълването на нивото на коензим Q10 може да поддържа естествените функции на кожата и да я предпази от увреждане, което в противен случай би довело до видимо остаряване на кожата.

Доказателството е ясно - Q10+ прави чудеса за кожата

evidence-behind-q10-plus

Изследванията доказват не само, че прилагането на Q10+ локално може да допълни естествените нива на Q10, но и че увеличава метаболизираната форма на Q10, което показва, че Q10 в действителност се абсорбира и се използва от кожата за производството на енергия. 

Интегриране на Q10+ в ежедневния ритуал за грижа за кожата на лицето

Прости съвети за да сме сигурни, че кожата ни е третирана с предимствата на Коензим Q10.

Различният серум: Q10+ Серумни перли против бръчки от NIVEA

Иновативната формула в *Q10+ Серумни перли против бръчки от NIVEA* комбинира Q10+ с хидратиращ гел, което ги превръща във високоефективен продукт против остаряване. Не само, че видимо намалява съществуващите фини линии и бръчки, но също забавя и появата на нови такива, помагайки ти да запазиш младежкия си тен за по-дълго. Формулата с хиалуронова киселина и креатин придава по-меко усещане на повърхността на кожата и абсорбира възможно най-много влага, за да бъде тя с гладка и фина текстура.

Нова ера в грижата за лицето против бръчки

Новите Q10+ Серумни перли против бръчки от NIVEA съдържат най-високата доза на Q10 в продуктовата серия на NIVEA. Уникалната формула с хиалуронова киселина и креатин не само омекотява повърхността на кожата, но също така придава по-свеж и по-младежки вид на лицето.

Как да масажираш лицето си по правилния начин

  • Увери се, че кожата ти е чиста и суха преди нанасяне.
  • Винаги нанасяй серума преди крем, за да се гарантира, че формулата му прониква дълбоко и да може да задейства магията си. 
  • Внимателно разнеси серума по кожата си с помощта на върховете на пръстите, с масажни движения. 
  • Комбинирай с крем с Q10+ като *Дневен крем против бръчки Q10+ от NIVEA*, за да постигнеш оптимални резултати. 

Нашите препоръки за теб