какво е коензим Q10

КАКВО Е КОЕНЗИМ Q10?

ПОГЛЕД ВЪРХУ ТАЗИ МОЩНА СЪСТАВКА ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Коензим Q10 е истинско откритие в грижата против бръчки и много изследвания доказват ползите му върху кожата.

Коензим Q10: Фактите

Открий защо Коензим Q10 е полезен за кожата и как формулата против бръчки с Q10 ти помага да поддържаш младежкия си вид. Мощната съставка е изключително важна за грижата за кожата, а резултатите са гладка, еластична и млада кожа, без бръчки и фини линии!
20 години изследвания

Q10 POWER - продукт на повече от 20 години изследвания

Байерсдорф са инвестирали повече от 20 години за интензивни изследвания върху коензим Q10, за това как работи и кои са ползите от него за кожата  Това направи възможно създаването на серията за грижа за лицето против бръчки, която се бори с процеса на стареене по естествен път. 

Какво е Q10?

Q10 е коензим, намиращ се в естествено състояние във всички клетки на тялото, и е от жизненоважно значение за производството на енергия, за да изпълнява основните функции на кожата като регенерация и възстановяване. Тъй като кожата представлява най-външния слой на тялото, тя е постоянно изложена на различните външни фактори, в това число на оксидативния стрес, причинен от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Плюс това и вътрешните процеси могат да предизвикат освобождаване на свободните радикали, които причиняват по-нататъшно увреждане на кожата. Q10 е антиоксидант за борба с този оксидативен стрес, ето затова е толкова важен за гладкия, здрав вид на кожата.


С напредване на възрастта нивото на естествено произведения в кожата Q10 намалява. Поради факта, че е толкова жизненоважен антиоксидант и е от решаващо значение за процеса на производство на енергия, намаляването на Q10 прави кожата по-склонна към видими следи от стрес и увреждане, често я прави по-податлива на фините линии и бръчките. Ето защо е важно да се въведат продукти с Q10 в ежедневната ни грижа за кожата, за да запазим младежкия си вид за по-дълго. 

 

 

Кое прави коензим Q10 уникална съставка за грижата за кожата?

Интензивните изследвания от Байерсдорф показват как допълването на нивото на коензим Q10 може да поддържа естествените функции на кожата и да я предпази от увреждане, което в противен случай би довело до видимо остаряване на кожата.
чудеса за кожата с Q10

Доказателството е ясно - коензим Q10 прави чудеса за кожата

Изследванията доказват не само, че употребата на коензим Q10 локално може да допълни естествените нива, но и че увеличава метаболизираната форма на Q10. Следователно, това показва, че коензим Q10 в действителност се абсорбира и се използва от кожата за производството на енергия.

Проучване за снабдяване с нови запаси на коензим Q10

Изследователите на Байерсдорф са сред първите, които проучват възможностите за използване на коензим Q10 във формулата за грижа за кожата и са извършвали научни изследвания досега. За най-новия продукт в серията на NIVEA Q10: Енергизиращи серумни перли, е проведено проучване, което се фокусира върху това дали Серумните перли на NIVEA с Коензим Q10 могат също да попълнят нивата на Q10 в кожата.
 
В изследването са участвали 82-ма тестващи, които нанасяли продукта два пъти дневно, а 24-ма научни експерта в продължение на седем месеца обширно изследват, измерват и анализират данните. В крайна сметка резултатите са ясни - употребата на Серумни перли с Q10 от NIVEA два пъти на ден в продължение на две седмици значително увеличава размера на Q10 в кожата.

Интегриране на коензим Q10 в ежедневния ритуал за грижа за кожата на лицето

Прости съвети, за да сме сигурни, че кожата ни е третирана с предимствата на Коензим Q10.
ежедневна рутина с коензим Q10

КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ ПРОДУКТИТЕ С Q10 В ЕЖЕДНЕВНАТА РУТИНА

  • Увери се, че кожата ти е чиста и суха, преди да нанесеш продукт върху нея.
  • Винаги нанасяй серума преди дневния или нощния крем за лице, за да се гарантира, че формулата му прониква дълбоко и да задейства магията си. 
  • Активирай дозатора и внимателно разнеси серума по кожата си с помощта на върховете на пръстите, чрез масажни движения. 
  • Комбинирай с крем за лице с коензим Q10 като Дневен крем против бръчки Q10 POWER или Енергизиращ дневен крем за лице Q10 Energy, за да постигнеш оптимални резултати. 

Различният серум: Q10 Energy Енергизиращи серумни перли от NIVEA

Мощната формула на Енергизиращи серумни перли NIVEA Q10 Energy прави кожата по-сияйна и по-стегната само след 2 седмици! 3 антиоксиданта - 100% идентичен с кожата Коензим Q10, Витамин E и Витамин C действат енергизиращо и ревитализиращо за тена, а активните перли се борят с признаците на умора върху кожата, за да разкрият освежения ѝ, здрав, младежки вид. Серумът не само, че видимо намалява съществуващите фини линии и бръчки, но също забавя и появата на нови такива, помагайки ти да запазиш младежкия си, равномерен тен за по-дълго.

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ