Хидратиращи продукти с Q10, коензим Q10, продукти за грижа с Q10

Моята тайна на вечна младост? Грижа с Q10!

ПОДДЪРЖАЙ МЛАДЕЖКИЯ ВИД НА КОЖАТА

Защо да изглеждаш по-възрастна, отколкото си? С използването на продуктите против бръчки с Q10 можеш да предотвратиш преждевременното стареене на кожата.

Използвай продукти с Q10, за да се пребориш с бръчките

Кой не би искал млада и стегната кожа? Кожата ни остарява по различен начин, по-бързо или по-бавно, в зависимост от човека, както и в зависимост от нашата нагласа и колко здравословен е нашият начин на живот. Продуктите на NIVEA Q10 са на твоя страна, когато става дума за грижа срещу стареенето на кожата.

Фактите зад Q10

Коензим Q10, или просто Q10, се произвежда естествено в организма ни и има важен принос за функционирането на всички клетки в тялото. Коензимът, подобно на витамините, присъства в цялото тяло, и може да поддържа множество процеси от съществено значение за живота. Нещо повече, Q10 е необходим в производството на клетъчна енергия в митохондриите. Също така, той действа като антиоксидант, за да те предпази от свободните радикали, както отвътре, така и извън клетките. Свободните радикали ускоряват стареенето на кожата и увреждат клетките. Допълнително количество Q10 се намира в клетъчните мембрани и липидите върху повърхността на кожата, където също така изпълнява своята важна задача като антиоксидант. Q10 може да защити кожата от уврежданията, причинявани от ултравиолетовите лъчи.

Резултатът от изследванията на NIVEA

Всички продукти на NIVEA са резултат от комбинация от високо развита иновационна култура и научни изследвания за кожата на експертите на Байерсдорф повече от век. Изследователският екип от NIVEA изследва въздействието на Q10 почти четвърт век. Нашите учени интензивно проследяват ролята на коензим Q10 в човешката кожа и го интегрират в продуктите за грижа за кожата още през 1998 година. Към днешния ден продуктите с Q10 са търсени по целия свят - на всеки две секунди се продава кутия крем с NIVEA Q10.

Кожата се нуждае от енергия

Кожата се нуждае от енергия и добра защита

Естественият за кожата коензим Q10 е от съществено значение за генерирането на енергия и предпазването на кожата от оксидативния стрес. Въпреки това, количеството на Q10 в кожата намалява с течение на годините. Продуктите срещу бръчки с Q10 поддържат ефикасно кожата ти млада.

Q10: научно откритие

  • Американският учен Фредерик Л. Крейн открива коензима през 1957 година.
  • Британският химик Питър Денис Мичъл открива как Q10 работи във вътрешността на клетките. Той получава Нобелова награда за химия за работата си през 1978 година.
  • Учените на Байерсдорф са първите, които изследват ефектите на Q10 върху кожата, и го използват в продукти за грижа за кожата от 1998 година. 
 
Коензим Q10

Свойства на коензим Q10

Две от най-важните функции на коензим Q10 в организма са генерирането на енергия и защитата на клетките.

НАШИТЕ Q10 ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ТВОЯТА КОЖА

Нашето изследване на Q10 за вашата кожа
Ползите от Q10 за твоята кожа
След локално приложение на продукти, съдържащи Q10, коензимът прониква през външните слоеве на кожата. По този начин и с редовна употреба кожата се снабдява с ценната съставка Q10.
Проучвания
Ползите от Q10 за твоята кожа
Учените в изследователския център на Байерсдорф в Хамбург въвеждат стандарти от световен мащаб в проучванията на коензим Q10 за грижата за кожата в продължение на десетилетия.
Разработване на Q10
Ползите от Q10 за твоята кожа
Изследователите на NIVEA са първите, които интегрират Q10 като съставка в продуктите за грижа за кожата на масовия пазар.

Продукти против бръчки и антицелулитни продукти с Q10 от NIVEA

Q10 се изполва отдавна като основен компонент в продуктите от серията против бръчки NIVEA Q10.
Q10 за грижа за лицето
Изглеждайте по-млади: не само в лице

Продуктите за грижа за лицето с Q10 от NIVEA

Кожата на лицето ти е чувствителна и изложена на въздействието на околната среда през целия ден. Ето защо Дневен крем Q10 POWER против бръчки с енергизиращо действие от NIVEA е от съществено значение.
Q10
Изглеждайте по-млади: не само в лице

Продуктите за грижа за ръцете с Q10 от NIVEA

Възрастта се познава по ръцете. Поглези се с Крем за ръце Anti-Age Care с Q10 от NIVEA. Той ефективно предотвратява появата на първите признаци на стареене по кожата. 

Q10
Изглеждайте по-млади: не само в лице

Продуктите за грижа за тялото с Q10 от NIVEA

С напредване на възрастта, кожата на тялото също губи своята стегнатост и еластичност. Стягащ лосион за тяло NIVEA Q10 стяга кожата при редовна употреба само след 2 седмици!

ЕНЕРГИЗИРАЩИ СЕРУМНИ ПЕРЛИ Q10 ENERGY ОТ NIVEA

Изследователският екип на NIVEA е с дългогодишен опит и изключителни познания относно идентичния за кожата коензим Q10. Можеш да се възползваш от действието му върху кожата с новата, високоефективна формула на Енергизиращи серумни перли Q10 Energy.

ПАТЕНТОВАН ЕФЕКТ

Иновационните Енергизиращи серумни перли Q10 Energy от NIVEA съдържат 3 мощни антиоксиданта - 100% идентичен с кожата Коензим Q10, Витамин E и Витамин C. Активните перли се свързват с хидратиращия гел при всяко натискане на дозатора и се превръщат във високоефективен анти-ейдж серум за интензивна грижа. Тази уникална, патентована формула на Q10 Energy, с три ефикасни антиоксиданта, видимо намалява фините линии бръчките и отстранява признаците на умора почти мигновено. Кожата е по-енергизирана, освежена, по-гладка и по-стегната и с по-младежки, жизнен, сияен вид.

Винаги свежо: с активен дозатор

Силата на формулата на енергизиращия серума се активира с всяко активиране на дозатора. Чрез натискане малките перли се пукат по пътя към изхода и се смесват с хидрогела, превръщайки се във високоефективен серум, който вниква в кожата и я енергизира и освежава видимо. За най-добри резултати използвай Енергизиращите серумни перли Q10 Energy от NIVEA всеки ден, сутрин и вечер. Те са изключително подходящи като основа за грим, тъй като изглаждат и усъвършенстват тена на кожата.

 
q10-energy

Остани млада за по-дълго!

За да дадеш на твоя ежедневен ритуал против бръчки допълнителен стимул, можеш да активираш себе си. С правилната храна, малко упражнения и достатъчно здрав сън, ще помогнеш на кожата ти да изглежда стегната и млада за по-дълго.
Упражнения
Как да поддържаш тялото и кожата си стегнати за по-дълго

Прави упражнения

Редовните упражнения ускоряват метаболизма и се отразяват добре на кожата и на имунната ти система. Дори не е нужно да правиш истинска тренировка. Просто използвай стълбите вместо асансьора - кожата ти ще ти се отблагодари за това.
Хранене
Как да поддържаш тялото и кожата си стегнати за по-дълго

Бъди наясно с това, което ядеш

Калцият, желязото и витамин С предотвратяват признаците на стареене на кожата.
Здравословен сън
Как да поддържаш тялото и кожата си стегнати за по-дълго

Спи достатъчно

Достатъчният сън също така гарантира, че клетките на кожата са активизирани. Когато спим, тялото ни започва да активира различните процеси на регенерация. Подари си сън от 7 до 8 часа на нощ и ще бъдеш възнаградена с освежена и здрава кожа.

Интересни съвети за теб