Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Поглези сетивата си

ПОГЛЕЗИ СЕ С ПЕРЛИ СЪС СКЪПОЦЕННИ МАСЛА

Открий едно ново усещане на грижа под душа, което омекотява кожата ти и глези сетивата ти - душ гелове Creme Oil Pearls от NIVEA!
НОВО от NIVEA

ПОГЛЕЗИ СЕ ПОД ДУША С НОВО УСЕЩАНЕ ЗА ГРИЖА

Тайната за един перфектен ден е в хидратираната, мека кожа, която ти дава увереност и те кара да се чувстваш добре. Ето затова, с нежната грижа, която ти предлага, новият душ гел NIVEA Creme Oil Pearls подготвя кожата, сетивата и благоразположението ти, за да можеш да се насладиш напълно на всеки един момент. 

Новите душ-гелове NIVEA Creme Oil Pearls са с обогатена формула с перли със скъпоценни масла. Така се радваш на интензивна грижа и в същото време на един релаксиращ момент само за теб. Остави богатата пяна да те обгърне и поглези сетивата си с маслените перли с арганово масло! 

Новите душ-гелове NIVEA Creme Oil Pearls

Поглези сетивата си

ГОТОВА ЛИ СИ ДА СЕ ПОГЛЕЗИШ С ЕДНО НОВО УСЕЩАНЕ?

Независимо дали започва важен за теб ден или вече е приключил, заслужаваш един специален момент само за теб, в който да се разтовариш от всички грижи. Тайната – да се поглезиш с новите душ гелове NIVEA Creme Oil Pearls. Кой от тях ще избереш днес?

Поглези сетивата си с аромат на черешов цвят

Поглези сетивата си с аромат на черешов цвят

Обгърната в богатата и лека пяна с аромат на черешов цвят и скъпоценни масла, можеш да се поглезиш сетивата си напълно. Както и кожата си! Тя остава мека, нежна при докосване и готова за всяко предизвикателство на деня! 

Релаксирай след един дълъг и натоварен ден с душ с деликатен аромат на черешов цвят. Забрави за всички грижи и си представи един слънчев пролетен ден. Поглези сетивата си с перлите със скъпоценни масла, които ще хидратират в дълбочина кожата ти и ще те подготвят за нови и невероятни усещания!

 

Поглези сетивата си с аромат на лотос

Преди да избереш с какво ще се облечеш, какъв грим да си направиш и кои аксесоари да добавиш, избираш какво да бъде усещането ти под душа. Докато глезиш сетивата си с деликатния аромат на цветя от лотос и уникалното усещане на маслените перли с арганово масло, се наслаждаваш на един деликатен масаж, а кожата ти е хидратирана в дълбочина. 

Какво може да е по-приятно от един релаксиращ и ароматен душ, който да те зареди с енергия за предстоящите предизвикателства? С NIVEA Creme Oil Pearls с цветя от лотос глезиш кожата си с едно ново уникално усещане под душа – подчертан аромат, хидратация с маслени перли с арганово масло и финото и нежно докосване на деликатната пяна. 

Поглези сетивата си с аромат на лотос

Поглези сетивата си с аромат на иланг-иланг

Поглези сетивата си с аромат на иланг-иланг

Често се фокусираш повече върху семейството и работата си и забравяш да отделиш време за себе си и за релакс. Поглези се с новия душ гел NIVEA Creme Oil Pearls и се остави на вълната на екзотичния и релаксиращ свят, в който ще те отведе аромата на иланг-иланг.  Ново усещане на свежест и жизненост, благодарение на формулата с ценни масла. 

Остави се на усещането за мекота, докато се чувстваш като кралица, която се глези с кадифената пяна на перлите с арганово масло! Започни деня си с енергия и поддържай кожата си мека и хидратирана, за да избегнеш стреса в забързаното ежедневие. 

Статии

ВСИЧКО ЗА ХИДРАТАЦИЯТА И КАК ДА ПОГЛЕЗИШ КОЖАТА И СЕТИВАТА СИ

С над 100-годишен опит в грижата за кожата, NIVEA разработва внимателно изследвани формули, за да бъде усещането ти за грижа под душа уникално всеки път.
Видео

ЕЛА В СВЕТА НА НЕЖНАТА ГРИЖА ЗА КОЖАТА ОТ NIVEA

Открий новите душ гелове от NIVEA, обогатени с перли със скъпоценни масла и поглези сетивата си с великолепни аромати под душа!