Открийте правилния слънцезащитен продукт за лице

Здравословен блясък и безкомпромисна слънцезащита Слънчевата светлина е изключително важна за доброто здраве, но може да изсуши кожата. Поддържайте кожата си блестяща и хидратирана през лятото с продукта против стареене *NIVEA Sun Protect&Bronze крем за лице за естествен тен SPF50+.*

Правилният слънцезащитен продукт за лице

Достатъчна ли е SPF защитата на дневния ми крем за плажа? Сравняваме двата продукта, за да проверим.

Каква е разликата между кожата на лицето и кожата на тялото?

Кожата на лицето е по-тънка и деликатна от кожата върху останалата част от тялото. Причината за това е, че мастният слой под кожата на лицето не е толкова дебел. 

Това означава, че кожата на лицето може да е по-чувствителна, предразположена към сухота и дразнене. 

Когато става дума за грижа за кожата, лицето ви ще ви е благодарно за допълнителната грижа и използването на специално разработени продукти за слънцезащита за лице.

 

Дълготрайна защита за красива кожа

UVA лъчите проникват дълбоко в кожата и могат да окажат влияние върху естествения колаген на тялото. За да защитите кожата си  от UV лъчението, е важно да използвате специално разработен слънцезащитен продукт за лице, който съдържа високоефективна UVA и UVB филтърна система.

Как се представя хидратиращият крем на плажния тест?

Как според вас би се справил хидратиращият ви крем със SPF след ден, прекаран на плажа. Ако кожата ви е изложена на вода при плуване, специално разработеният водоустойчив слънцезащитен продукт е предпочитан начин за защита от слънцето.

Тестване: слънцезащитен продукт за лице

Разгледахме NIVEA Sun слънцезащитни продукти за лице с UV камера, за да видим колко защита остава след няколко часа на плажа. Слънцезащитният продукт NIVEA е водоустойчив, което го прави идеална компания за ден на плажа.


Кажете „здравей“ на здравословния блясък

Открийте защо правилният продукт за защита на лицето ви от слънцето не е същия като този за тялото и вижте какви са разликите между тях.Кой слънцезащитен продукт за лице е най-подходящ за плажа?

Продуктите за лице Nivea Sun са специално разработени за плажа. Те осигуряват незабавна и високоефективна UVA и UVB защита, както и водоустойчивост – която е идеална за плуване и игри във водата. 

Докато хидратиращ крем със SPF е идеален компаньон за летен ден в града, слънцезащитните продукти на NIVEA за лице осигуряват дълготрайна защита на плажа. 

Добрата новина е, че както хидратиращите кремове със SPF, така и слънцезащитните продукти за лице хидратират добре кожата и ѝ осигуряват нежната грижа, от която се нуждае.Защо е важно да използваме слънцезащитен продукт за лице?

Когато е продължително изложена на UVA лъчите без защита, деликатната кожа на лицето може да загуби еластичността си. За защита от преждевременно стареене, NIVEA Sun Protect&Bronze крем за лице за естествен тен SPF50+ ви помага да постигнете естествена визия на целунати от слънцето.5 причини да използвате слънцезащитен крем против стареене за лице

  • Слънцезащитният крем от NIVEA осигурява незабавна UVA и UVB защита
  • Водоустойчив е 
  • Спомага за предотвратяване на преждевременно стареене на кожата, причинено от UV лъчите 
  • Предлага се с висок SPF за продължително излагане на слънце
  • Продуктовата гама Protect & Bronze стимулира естествения процес на почерняване