Открийте правилния слънцезащитен продукт за лице

Здравословен блясък и безкомпромисна слънцезащита Слънчевата светлина е изключително важна за доброто здраве, но може да изсуши кожата. Поддържайте кожата си блестяща и хидратирана през лятото с продукта против стареене *NIVEA Sun Protect&Bronze крем за лице за естествен тен SPF50+.*

Правилният слънцезащитен продукт за лице

Достатъчна ли е SPF защитата на дневния ми крем за плажа? Сравняваме двата продукта, за да проверим.

Каква е разликата между кожата на лицето и кожата на тялото?

Кожата на лицето е по-тънка и деликатна от кожата върху останалата част от тялото. Причината за това е, че мастният слой под кожата на лицето не е толкова дебел. 

Това означава, че кожата на лицето може да е по-чувствителна, предразположена към сухота и дразнене. 

Когато става дума за грижа за кожата, лицето ви ще ви е благодарно за допълнителната грижа и използването на специално разработени продукти за слънцезащита за лице.
 
Правилният слънцезащитен продукт за лице

Дълготрайна защита за красива кожа

UVA лъчите проникват дълбоко в кожата и могат да окажат влияние върху естествения колаген на тялото. За да защитите кожата си  от UV лъчението, е важно да използвате специално разработен слънцезащитен продукт за лице, който съдържа високоефективна UVA и UVB филтърна система.
Правилният слънцезащитен продукт за лице

Как се представя хидратиращият крем на плажния тест?

Как според вас би се справил хидратиращият ви крем със SPF след ден, прекаран на плажа. Ако кожата ви е изложена на вода при плуване, специално разработеният водоустойчив слънцезащитен продукт е предпочитан начин за защита от слънцето.

Тестване: слънцезащитен продукт за лице

Разгледахме NIVEA Sun слънцезащитни продукти за лице с UV камера, за да видим колко защита остава след няколко часа на плажа. Слънцезащитният продукт NIVEA е водоустойчив, което го прави идеална компания за ден на плажа.

Кажете „здравей“ на здравословния блясък

Открийте защо правилният продукт за защита на лицето ви от слънцето не е същия като този за тялото и вижте какви са разликите между тях.Кой слънцезащитен продукт за лице е най-подходящ за плажа?

Продуктите за лице Nivea Sun са специално разработени за плажа. Те осигуряват незабавна и високоефективна UVA и UVB защита, както и водоустойчивост – която е идеална за плуване и игри във водата. 

Докато хидратиращ крем със SPF е идеален компаньон за летен ден в града, слънцезащитните продукти на NIVEA за лице осигуряват дълготрайна защита на плажа. 

Добрата новина е, че както хидратиращите кремове със SPF, така и слънцезащитните продукти за лице хидратират добре кожата и ѝ осигуряват нежната грижа, от която се нуждае.
Когато е продължително изложена на UVA лъчите без защита, деликатната кожа на лицето може да загуби еластичността си. В допълнение към осигуряване на защита от преждевременно стареене, *NIVEA Sun Protect&Bronze крем за лице за естествен тен SPF50+* ви помага да постигнете естествена визия на целунати от слънцето.Защо е важно да използваме слънцезащитен продукт за лице?

Когато е продължително изложена на UVA лъчите без защита, деликатната кожа на лицето може да загуби еластичността си. За защита от преждевременно стареене, NIVEA Sun Protect&Bronze крем за лице за естествен тен SPF50+ ви помага да постигнете естествена визия на целунати от слънцето.5 причини да използвате слънцезащитен крем против стареене за лице

  • Слънцезащитният крем от NIVEA осигурява незабавна UVA и UVB защита
  • Водоустойчив е 
  • Спомага за предотвратяване на преждевременно стареене на кожата, причинено от UV лъчите 
  • Предлага се с висок SPF за продължително излагане на слънце
  • Продуктовата гама Protect & Bronze стимулира естествения процес на почерняване