cellular-cushion

NIVEA Cellular 3в1 Cushion:
Грижа и грим в един продукт

Естествено покритие, 24ч. хидратация и хиалурон.

Иновацията

ПО-ЛЕСНО ОТ ВСЯКАКЪВ ГРИМ.
С ПОВЕЧЕ ГРИЖА ЗА КОЖАТА

За младежки свежа кожа - естественото покритие, 24-часова хидратация и хиалуронова киселина.

 

Нямаш време за сложен грим? Няма проблем! С новите NIVEA Cellular 3в1 Cushion получаваш грижа и естествен грим в един продукт! Иновативната формула комбинира цветни пигменти и хидратиращи кожата съставки, които осигуряват естествено покритие на кожата и равномерен, младежки, сияен тен. Без ефект „маска“!

NIVEA CELLular 3 в 1 CUSHION


Формулата

ВИСОКОЕФЕКТИВНА ГРИЖА И РАВНОМЕРЕН ТЕН

Cellular-3in1-CushionCellular-3in1-Cushion

Cellular-3in1-Cushion

1

NIVEA Cellular 3в1 Cushion осигурява интензивна грижа и 24-часова хидратация за кожата. За гладка кожа с равномерен тен, сияйна и свежа на вид.

Cellular-3in1-Cushion

2

Малка, практична и удобна за пътуване опаковка: NIVEA Cellular 3в1 Cushion е идеален по време на път и чудесно се вписва във всяка чанта. Благодарение на интегрираното огледало е много лесно да освежиш тена си в движение.

Cellular-3in1-Cushion

3

Подхранващият фон дьо тен, обогатен с хиалурон и креатин, придава на кожата младежки вид. Слънцезащитният фактор 15 предпазва от UV-лъчите и преждевременното стареене на кожата.

Споделено от експерт

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ NIVEA Cellular 3в1 Cushion

Д-р Свеня Молгард, мениджър лаборатория в отдела за разработване на продукти за лице, отговаря на най-важните въпроси относно иновативните фон дьо тени NIVEA Cellular 3в1 Cushion

Какво прави  NIVEA Cellular 3в1 Cushion толкова уникален?

NIVEA Cellular 3в1 Cushion разкрасява кожата, без да я скрива. Формулата с хиалуронова киселина осигурява на кожата хидратация при всяко нанасяне и предотвратява стареенето, активирайки дейността на клетките. Нежно покриващите цветни пигменти се сливат с цвета на кожата. Резултатът е сияйна и гладка кожа с равномерен тен и здрав, естествен и младежки вид на лицето, без ефект „маска“. Специалната технология за нанасяне също е нова и уникална: продуктът може да се нанася бързо и лесно, дори и в движение.

Как се използва фон дьо тен NIVEA Cellular 3в1 Cushion?

Нанасянето е много лесно. Удобната кутия съдържа малка гъба, която е напоена с интензивно подхранващ фон дьо тен, обогатен с нежни цветни пигменти. Тази кремообразна течност се абсорбира от гъбата за нанасяне. За да направиш това, просто трябва да подържиш за малко гъбата върху фон дьо тена. Благодарение на гъбата за нанасяне, фон дьо тенът може след това да се разпределя лесно върху кожата. Формулата се слива чудесно с естествения цвят на кожата. Особено предимство на тази иновативна форма на нанасяне е, че фон дьо тенът остава върху кожата само там, където е необходимо. Вместо да претоварваш кожата с крем и грим, просто слагаш тънък, перфектно дозиран слой от фон дьо тена, който осигурява равномерен тен с естествено покритие. Всичко, от което се нуждаеш за сияен тен, е включено в малката кутия. И още едно предимство на иновативните фон дьо тени: кутийката на продукта е толкова удобна, че се побира във всяка чанта. Можеш да го използваш набързо и навсякъде.

Cellular-3in1-Cushion

Д-р Свеня Молгард, мениджър лаборатория в отдела за разработване на продукти за лице

Какви други предимства предлага иновативната формула 3в1 от NIVEA Cellular Cushion?

Какво е специалното във формулата: Подхранващият фон дьо тен не само придава на тена младежки и свеж вид, но и подхранва интензивно кожата, а при редовна употреба предотвратява появата на бръчки. Лека като перо, кремообразната течност глези кожата със специална комбинация от подхранващи масла и ѝ осигурява интензивна хидратация до 24 часа. Всяко ново нанасяне придава свеж вид. Грижовният фон дьо тен съдържа нежни цветни пигменти, които се разтапят мигновено върху кожата и я правят все по-гладка и по-гладка. Формулата съдържа също креатин и хиалуронова киселина за борба с процесите на стареене на кожата.

Подходящ ли е фон дьо тен NIVEA Cellular 3в1 Cushion за всеки тип кожа?

Благодарение на деликатната си подхранваща формула, фон дьо тен NIVEA Cellular 3в1 Cushion е подходящ за всички типове кожа, дори за чувствителна кожа. За да може всеки да намери грижовен фон дьо тен, който съответства на естествения цвят на кожата, ние предлагаме три различни нюанса: светъл, среден и тъмен тон.

За кого е създаден NIVEA Cellular 3в1 Cushion?

Разработихме го за жени, които искат да придадат на тена си естествен, младежки вид. Сега това е много лесно. Формулата със собствената хиалуронова киселина на кожата я прави по-млада на вид и ѝ осигурява 24-часова хидратация.

Какви подхранващи свойства има продуктът?

NIVEA Cellular 3в1 Cushion осигурява на кожата хидратация до 24 часа. Всеки път, когато се използва, лицето става по-свежо и здраво на вид. Формулата с креатин има подмладяващ ефект, защото стимулира клетъчния метаболизъм.* Предотвратява се образуването на преждевременни бръчки. Хиалуроновата киселина играе важна роля в способността на кожата да задържа влагата. И двете активни съставки - креатин и хиалуронова киселина - се срещат естествено в кожата. Но концентрацията им намалява с възрастта. С всяко използване на NIVEA Cellular 3в1Cushion, нови дози креатин и хиалуронова киселина се нанасят върху кожата и по този начин забавят на естествените процеси на стареене.

* Тестван ин витро върху кожни клетки.

NIVEA Cellular 3в1 Cushion замества ли обичайната дневна грижа или се използва в допълнение към нея?

Всеки потребител може да реши сам. Можеш да използваш  NIVEA 3в1 Cellular Cushion след крем за лице или да го използваш вместо него. Продуктът осигурява на кожата допълнителна хидратация и грижа при всяко едно нанасяне.

Какво е покритието на  NIVEA Cellular 3в1 Cushion?

Покрива повече от BB крем и се грижи по-интензивно от грима. Специално предимство на NIVEA  Cellular 3в1 Cushion е, че не оставя ефект, подобен на маска. Ето защо е идеален за ежедневна употреба. Тенът е разкрасен и освежен, без да изглежда като маска, покрита с грим. NIVEA Cellular 3в1 Cushion осигурява още едно един практически проблем: всеки потребител може индивидуално да реши колко интензивно да бъде покритието, като повтори нанасянето, ако е необходимо.

Осигурява ли фон дьо тен NIVEA Cellular 3в1 Cushion също и защита от слънцето?

Създадохме продукта със слънцезащитен фактор SPF 15.

Гъбата за нанасяне антибактериална ли е или трябва редовно да се почиства?

Гъбата не е необходимо да се почиства, тя е специално разработена за този вид нанасяне.

Опаковката предлага ли допълнителни екстри?

При разработването на NIVEA Cellular 3в1 Cushion основният ни акцент беше върху лекотата на използване и удобството. Компактната кръгла кутия е достатъчно малка, за да бъде прибрана във всяка чанта и козметичен несесер. Тя съдържа всичко необходимо за прецизно нанасяне - включително и малко вградено огледало. 


и тези статии може да ти харесат

cushion-make-up

NIVEA CUSHION:
КАК ДЕЙСТВА НОВИЯ ФОН ДЬО ТЕН 3В1?

Гъба, напоена с грим? Разкриваме какво представлява грижовният помощник за красива кожа и как да използваш този тип фон дьо тен. Интересни факти за компактния аксесоар за грижа и цвят, който има естествено покритие, осигурява 24. хидратация и прави кожата гладка, сияйна и с младежки вид, без ефект „маска“. 

hyaluronic-acid

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА:
КАКВО Е И КАК ДЕЙСТВА ВЪРХУ КОЖАТА

Като естествен компонент в организма, хиалуроновата киселина задържа водата в кожата. С увеличаването на възрастта обаче производството на хиалурон намалява. Използвана в активна формула, тази съставка може да намали признаците на стареене и да придаде свежест и еластичност на кожата, благодарение на своите анти-ейдж свойства.

Интересни съвети за теб