Целулит, гладка кожа, стегната кожа

Сбогом на целулита: обявяваме война на непривлекателните вдлъбнатини

СЪВЕТИ ЗА ГЛАДКА И СТЕГНАТА КОЖА

Гладка и мека кожа – това, което искат повечето жени. Със специални упражнения и с правилните кремове, можете отново да стегнете кожата си.

Упражнения и грижа за по-гладка кожа

Да носим къси панталонки или сладка пола е само наполовина толкова приятно, ако има вероятност да изложим на показ вдлъбнатините по кожата, от които се страхуваме. Така че, нека се заемем с целулита навреме: да върнем краката и седалището обратно във форма със специално създадена програма упражнения и с тези съвети за грижа за кожата.

Вземайте си душ, като редувате студена и топла вода. Когато използвате студена вода, кръвоносните съдове се свиват и след това отново се отпускат в топлата вода. Това подпомага циркулацията на кръвта и тъканта става по-стегната.

Целулит: ето как да направим кожата си по-гладка и красива

  • Борбата с целулита е истински проблем за много жени.
  • Проблемите вдлъбнатини не изчезват за една нощ. Започнете своята анти-целулитна програма през зимата, така че кожата ви да е отново красива в сезона на банските.
  • Карането на колело, тичането и степа са ваши съюзници по пътя към по-добре изглеждащата кожа. Защото упражненията не само стягат мускулите, а и изглаждат кожата. 
  • Като вземете специални мерки срещу целулита, ще помогнете за стягането на тъканта: NIVEA Q10 Стягащ лосион за тяло има стягащ и подсилващ ефект. 
  • Кофеинът подсилва устойчивостта на външния слой на кожата. Пилинг с утайка от кафе прочиства и стимулира циркулацията на клетките.


Масажи с качествени съставки правят кожата видимо по-гладка.

Стегнете кожата си дори когато взимате душ

Програмата ви за стягане на кожата започва сутрин под душа. Качествените съставки правят кожата гъвкава и видимо я стягат.

Трикове за по-стегната кожа – вашият план срещу целулита

  • Масажите подобряват циркулацията  и стимулират лимфния поток. Масажирайте седалището и бедрата с ексфолираща ръкавица или четка за целулит. 
  • Внимавайте с разширените вени: преди да ги третирате, говорете със своя лекар. 
  • Вземането на алкална баня приблизително веднъж в седмицата прочиства и детоксикира цялото тяло. Добавете около четири лъжици алкални соли към водата във ваната и си дайте време да се насладите на лечебните й ефекти. 
  • Кожата ни е отражение на тялото. Ако сме здрави, сиянието идва от вътре. Ако ядете много витамини и се храните балансирано – това се вижда! Борете се с целулита като хапвате храни с ниско съдържание на сол. Солта абсорбира вода в тялото, което води до подуване на тъканите. Така че вместо това подправяйте храната си с ароматни билки. 
  • Зеленчуци, богати на калий, като броколи, бобови растения и спанак също помагат за премахването на излишните течности.

Редовни упражнения – най-добрия начин да преборим целулита

Упражненията подсилват мускулите и изгарят мазнини – обявете война на целулита си, като се движите много.

Гладка кожа и стегнати извивка на бедрата и седалището

Видимите следи на целулита могат да бъдат облекчени с няколко прости упражнения -  ако се придържате към тях редовно. Всичко, от което имате нужда, е постелка. Легнете по гръб и вдигнете крака. Свийте двете колене в тесен ъгъл, като оставите една ръка разстояние между тях. Сега повдигайте хълбоците и изпънете единия крак напред. Бройте до десет бавно и след това сменете краката. Само десет редовни повторения на това упражнение всеки ден ще променят фигурата ви и вида на кожата си осезаемо. 

Обявете война на целулита – редовните упражнения водят до видим успех

По-стегната горна част на бедрата: легнете настрани на постелката и леко сгънете долния крак. Сега изпънете горния крак и го повдигнете, докато издишате. Задръжте го за кратко във въздуха и след това до свалете, докато вдишвате. След 20 повторения сменете страните.


Антицелулитен масаж

Бърз и лесен антицелулитен масаж с ефикасен резултат

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ