Какво прави мицеларната технология толкова добра?

ОТКРИЙ МАГИЯТА НА МИЦЕЛАРНИЯ ШАМПОАН

Серията NIVEA Мицеларни шампоани предлага мека и нежна мицеларна формула, която привлича като магнит замърсяванията и себума от косата, така че да бъдат отстранени бързо и лесно при измиване.

Мицеларните шампоани оставят косата чиста, свежа и жизнена

Накарай мицелите да работят за теб! NIVEA Мицеларни шампоани се грижат за слабата и склонна към омазняване коса и за чувствителния скалп.

Науката зад мицеларния шампоан

Мицелите са сформирани от хидрофилни (обичащи водата) и липофилни (обичащи мазнините) частици. Липофилните опашки привличат всички видове замърсявания и нежелани мазнини от косата и скалпа. Хидрофилните глави на "умните" мицели им позволяват да се разтворят във вода, за да могат да бъдат отмити лесно и сигурно, заедно с натрупаните замърсявания и себум. 

Мицеларната технология действа ефективно за всеки тип коса и скалп. Косата и скалпа, склонни към омазняване, са почистени изключително ефективно, без да дразнят косъма и скалпа, запазвайки естественото ниво на липидите. Мицелите запазват естествената бариера на скалпа и нивото на pH и затова са напълно подходящи за чувствителен скалп и слаба коса. Благодарение на частиците на нежната технология, NIVEA Мицеларни шампоани са идеални за ежедневна употреба, без да дразнят чувствителния скалп и без да изсушават косата.
мицеларна технология

Как точно действа шампоанът с мицеларна технология?

Шампоанът с мицеларна технология привлича като магнит нежеланите мазнини от косата ти, така че те могат да бъдат отмити с лекота. Повърхностните активни вещества използват хидрофилни и липофилни молекули, за да помогнат при "прихващането" и отстраняването на замърсяванията и следите от стилизиращи продукти, като оставят косата и скалпа ти чисти и подхранени. 
3 в 1 почистваща акция за твоята коса

3 в 1 почистваща акция за твоята коса

Мицеларният шампоан почиства ефективно, не наранява скалпа и същевременно хидратира косата нежно. Просто нанеси шампоана на мокра коса, и масажирай в скалпа, за да се насладиш на обилната нежна пяна, и след това изплакни както обикновено.

ПОДХОДЯЩАТА ГРИЖА ЗА КОСАТА ТИ

Мицеларните шампоани на NIVEA са без силикони и парабени и предлагат ефективно, но нежно ежедневно почистване, както на косата, така и на скалпа ти.

NIVEA PURE DETOX Мицеларен шампоан за стресирана коса и скалп

Дай жизненост и здравина на стресираната си коса и скалп! С новия NIVEA Pure Detox Мицеларен шампоан ще енергизираш и хидратираш косата си в дълбочина, като същевременно възстановяваш естествения ѝ баланс и я повдигаш от корените.

NIVEA PURE COLOR Мицеларен шампоан за боядисана коса

Обичаш ли да експериментираш с цвета на косата си? Добави NIVEA Pure Color Мицеларен шампоан към твоя ежедневен ритуал за грижа, за да запазиш цветните пигменти в косъма до 8 седмици, без да изсушават скалпа! Комбинирай също с NIVEA Pure Color Мицеларен балсам 2 в 1 – използвай като балсам или маска за коса с дълготраен, жизнен цвят! 

NIVEA Хидратиращ мицеларен шампоан за суха коса и скалп

Ако чувстваш косата си безжизнена и изтощена, а скалпът – сух, NIVEA Хидратиращ Мицеларен шампоан е точно за теб! Формулата с екстракт от лотос осигурява нежно почистване и хидратира от корените, без да изсушава или да утежнява.

NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан за слаба коса и чувствителен скалп

Ако косата ти е слаба, тогава NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан е идеален за теб. Предлага изключително нежно почистване, хидратира косата и подобрява еластичността ѝ. Грижовната формула с мицели и водна лилия е напълно подходяща за твоя ежедневен ритуал за  грижа за косата.

NIVEA Дълбоко почистващ мицеларен шампоан за нормална към мазна коса и скалп

Налага ли се да се справяш с мазна коса? NIVEA Дълбоко почистващ мицеларен шампоан почиства в дълбочина косата ти и ѝ дава дълготрайна свежест. Грижовната формула с почистващи мицели и екстракт от маточина е подходяща за ежедневна употреба.

Micellar Shampoo background

Интересни съвети за теб