Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Открий магията на Мицеларния шампоан

Какво прави мицеларната технология толкова добра?

Открий магията на Мицеларния шампоан

Серията NIVEA Мицеларни шампоани предлага мека и нежна мицеларна формула, която привлича като магнит замърсяванията и себума от косата, така че да бъдат отстранени бързо и лесно при измиване.

Мицеларните шампоани оставят косата чиста, свежа и жизнена

Накарай мицелите да работят за теб! NIVEA Мицеларни шампоани се грижат за слабата и склонна към омазняване коса и за чувствителния скалп.

Науката зад мицеларния шампоан

Мицелите са сформирани от хидрофилни (обичащи водата) и липофилни (обичащи мазнините) частици. Липофилните опашки привличат всички видове замърсявания и нежелани мазнини от косата и скалпа. Хидрофилните глави на "умните" мицели им позволяват да се разтворят във вода, за да могат да бъдат отмити лесно и сигурно, заедно с натрупаните замърсявания и себум. 

Мицеларната технология действа ефективно за всеки тип коса и скалп. Косата и скалпа, склонни към омазняване, са почистени изключително ефективно, без да дразнят косъма и скалпа, запазвайки естественото ниво на липидите. Мицелите запазват естествената бариера на скалпа и нивото на pH и затова са напълно подходящи за чувствителен скалп и слаба коса. Благодарение на частиците на нежната технология, NIVEA Мицеларни шампоани са идеални за ежедневна употреба, без да дразнят чувствителния скалп и без да изсушават косата.

Как точно действа шампоанът с мицеларна технология?

мицеларна технология

Шампоанът с мицеларна технология привлича като магнит нежеланите мазнини от косата ти, така че те могат да бъдат отмити с лекота. Повърхностните активни вещества използват хидрофилни и липофилни молекули, за да помогнат при "прихващането" и отстраняването на замърсяванията и следите от стилизиращи продукти, като оставят косата и скалпа ти чисти и подхранени. 

3 в 1 почистваща акция за твоята коса

3 в 1 почистваща акция за твоята коса

Мицеларният шампоан почиства ефективно, не наранява скалпа и същевременно хидратира косата нежно. Просто нанеси шампоана на мокра коса, и масажирай в скалпа, за да се насладиш на обилната нежна пяна, и след това изплакни както обикновено.

ПОДХОДЯЩАТА ГРИЖА ЗА КОСАТА ТИ

Мицеларните шампоани на NIVEA са без силикони и парабени и предлагат ефективно, но нежно ежедневно почистване, както на косата, така и на скалпа ти.

Нашите препоръки за теб