Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Открий магията на Мицеларния шампоан

Какво прави мицеларната технология толкова добра?

Открий магията на Мицеларния шампоан

Серията NIVEA Мицеларни шампоани предлага мека и нежна мицеларна формула, която привлича като магнит замърсяванията и себума от косата, така че да бъдат отстранени бързо и лесно при измиване.

Мицеларните шампоани оставят косата чиста, свежа и жизнена

Накарай мицелите да работят за теб! NIVEA Мицеларни шампоани се грижат за слабата и склонна към омазняване коса и за чувствителния скалп.

Науката зад мицеларния шампоан

Мицелите са сформирани от хидрофилни (обичащи водата) и липофилни (обичащи мазнините) частици. Липофилните опашки привличат всички видове замърсявания и нежелани мазнини от косата и скалпа. Хидрофилните глави на "умните" мицели им позволяват да се разтворят във вода, за да могат да бъдат отмити лесно и сигурно, заедно с натрупаните замърсявания и себум. 

Мицеларната технология действа ефективно за всеки тип коса и скалп. Косата и скалпа, склонни към омазняване, са почистени изключително ефективно, без да дразнят косъма и скалпа, запазвайки естественото ниво на липидите. Мицелите запазват естествената бариера на скалпа и нивото на pH и затова са напълно подходящи за чувствителен скалп и слаба коса. Благодарение на частиците на нежната технология, NIVEA Мицеларни шампоани са идеални за ежедневна употреба, без да дразнят чувствителния скалп и без да изсушават косата.

Как точно действа шампоанът с мицеларна технология?

мицеларна технология

Шампоанът с мицеларна технология привлича като магнит нежеланите мазнини от косата ти, така че те могат да бъдат отмити с лекота. Повърхностните активни вещества използват хидрофилни и липофилни молекули, за да помогнат при "прихващането" и отстраняването на замърсяванията и следите от стилизиращи продукти, като оставят косата и скалпа ти чисти и подхранени. 

3 в 1 почистваща акция за твоята коса

3 в 1 почистваща акция за твоята коса

Мицеларният шампоан почиства ефективно, не наранява скалпа и същевременно хидратира косата нежно. Просто нанеси шампоана на мокра коса, и масажирай в скалпа, за да се насладиш на обилната нежна пяна, и след това изплакни както обикновено.

ПОДХОДЯЩАТА ГРИЖА ЗА КОСАТА ТИ

Мицеларните шампоани на NIVEA са без силикони и парабени и предлагат ефективно, но нежно ежедневно почистване, както на косата, така и на скалпа ти.

Нашите препоръки за теб