Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Как да използваш сух шампоан

Лесният начин да освежиш косата си на мига

Как да използваш сух шампоан

Открий нашето ръководство стъпка по стъпка за нанасяне на сух шампоан и лесно оформяне на прическа, с което ще си готова да излезеш само след секунди!

Твоят наръчник за нанасяне на сух шампоан

Отнема само секунди да почистиш и съживиш косата си вкъщи или където и да си.

5 съвета за сух шампоан за перфектното нанасяне

  • По-добре по-малко - ако нанесеш прекалено голямо количество, косата ще изглежда безжизнена. 
  • Впръсквай само в корените, където косата има най-голяма нужда от освежаване. 
  • Четката с естествен косъм е най-подходяща за активиране на формулата.
  • Опитай да се напръскаш преди да си легнеш за незабавен обем и текстура, когато се събудиш. 
  • Избягвай да докосваш косата си след употреба на продукта - не искаш да я омазниш отново, нали? :-) 

Сух шампоан за всеки нюанс на косата

момиче-розово

Затрудняваш се да откриеш сух шампоан за тъмна коса? Новата серия NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан е налична за руса, кестенява и тъмна коса, за да се смеси перфектно с твоя цвят и да подсили естествения блясък на косата ти. Забрави за сивата пепел по главата!

Прическа със сух шампоан

Ето няколко страхотни начина да извлечеш най-доброто от сухия шампоан и да запазиш естествения вид на прическата си.

Сутрешен ритуал на бързи обороти с мигновен ефект на освежаване

Не всички имаме време да мием косата си всеки ден, но понякога тя започва да се усеща леко мазна и сплескана след ден-два. Придай мигновена свежест на косата си на втория или третия ден след измиване само с няколко впръсквания с NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан. Той абсорбира излишните мазнини, освежава скалпа и същевременно запазва естествения цвят на косата. Няма нищо по-лесно от това! Само впръскай, масажирай в корените и разреши - и ще си излязла от вкъщи за нула време! А ако имаш още няколко минути на разположение и си в настроение за големи вълни, извий косата с пресата за изправяне и сухият шампоан ще ти помогне да ги фиксираш на място. 

Да не забравяме за приятния аромат, който оставя, за да даде на косата ти целодневна свежест. 

Имай красива коса всеки ден!

Увеличи времето между отделните измивания

сух-шампоан-сутрешен-ритуал

Препоръчва се измиването на косата от два до три пъти седмично, тъй като при често миене се отмиват естествените мазнини от косъма. Освежаването със сух шампоан е лесен начин да издържиш по-дълго, преди да измиеш косата отново и да си спестиш малко време за теб. :)

Да заложим на обема със Сух шампоан NIVEA

прическа-естествена-коса

NIVEA FRESH REVIVE не само почиства и освежава косата, но също добавя обем и плътност на косъма, като го прави по-лесен за оформяне. Добави допълнителна текстура и повдигни косата в корените, като масажираш добре върху скалпа, и ще забележиш разликата на мига. 

Лесни прически със сух шампоан за естествен вид

Освежаването на косата със сух шампоан е лесен начин да добавиш плътност и обем при оформяне. Ето няколко идеи за лесни прически: 

  • Използвай маша за къдрене с голям диаметър, за да направиш големи вълни. Вкарай пръсти между къдриците, за да създадеш леко разрошен незавършен вид. 
  • Повдигни косата в разрошен кок, като оставиш няколко кичура да падат естествено около лицето. Обемът, който придава сухият шампоан, ще повдигне косата в корените. 
  • Направи повдигнат кок с половината коса, като вземаш кичур по кичур и прихванеш с фиби. Топ съвет: За още повече плътност, напръскай фибите със сух шампоан, преди да ги използваш. 

Идеален за след спорт

Замисляш се да прескочиш обедния час за спорт, за да не развалиш прическата си? С NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан нямаш никакво извинение! Просто впръскай в корените след спорт и той ще абсорбира всеки излишък от мазнини и изпотяване, като добави страхотен аромат и свежест на косата ти. Сега нямаш никакво оправдание да не се изпотиш малко! 

Спести време с обемна плитка: След спорт, искаш бърза и лесна прическа, която да премахне косата от лицето ти. След като освежиш със сух шампоан, хвани косата в хлабава плитка за обикновена, практична и ултрастилна прическа.

Сухият шампоан - твоят нов най-добър приятел

Сухият шампоан е страхотен за увеличаване на обема и добавяне на плътност в корените. Наведи главата си надолу, впръскай и само с едно намигване ще имаш модерна и обемна прическа. Сбогом, лоши дни за косата! 

dry-shampoo-background

Почисти нежно, освежи и придай обем на косата си със сухия шампоан на NIVEA

Нашите препоръки за теб