Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

НОВО: Серия за лице Naturally Good от NIVEA


100% прозрачна грижа за лице
за 100% доверие

Серия NIVEA Naturally Good: грижа за лицето без скрити съставки, която подчертава естествената красота и здравия вид на кожата!

НОВО от NIVEA

ОТКРИЙ СЕРИЯ NATURALLY GOOD

Животът е сложен, разнообразен и забързан. И понякога всичко, което искаме, е да забавим темпото или поспрем - момент, за да бъдем себе си. Новата серия за грижа за лицето от NIVEA се основава на повече от 100-годишна експертиза и доверие в грижата за кожата. Продуктите Naturally Good се базират на 99% натурални съставки и хидратират кожата, оставяйки я естествено красива и здрава на вид.

Съставки

100% прозрачна грижа за лице

Серия за грижа за лицето Naturally Good съдържа 99% съставки с естествен произход* и 1% съставки за стабилност и безопасност на формулата.
*съставки, извлечени от природата и запазващи повече от 50% от молекулярната си структура (естествено състояние) след преработка, включително вода. и 1-2% (други) естествени съставки, добавени за стабилност и безопасност.

АЛОЕ ВЕРА

АЛОЕ ВЕРА

Формулата с алое вера хидратира кожата за 24 часа и я оставя с уникалното усещане за свежест. 

АРГАНОВО МАСЛО

Арганово масло

Формулата с арганово масло помага на кожата да се възстанови  по време на сън и я прави еластична и свежа на сутринта. 

Запознай се с формулата

Naturally Good

Нашата мисия е 100% прозрачност във формулите ни.

Споделено от експерт

ЧЗВ

Луис Карбахал от R&D отдела за продукти за грижа за лицето ни отговаря на най-важните въпроси за новата серия NIVEA Naturally Good.

NIVEA стартира нова продуктова серия с 99% съставки от естествен произход. Какво прави тези продукти толкова специални?

Naturally Good беше разработена с идеята да използваме колкото се може повече съставки от естествен произход. С продуктите от тази серия на  NIVEA се фокусираме върху това да бъдем 100% прозрачни относно всички съставки във формулите ни.

Забелязва ли се търсене на продукти с натурални съставки?

Изминалите няколко месеца показаха, че потребителите са много по-заинтересовани от детайлите относно нашите продукти, както и че искат повече продукти с естествени съставки. Те искат да знаят какво има и какво не в нашите формули и да узнаят ролята на всяка конкретна съставка. С нашата нова серия Naturally Good се опитваме да представим всички подробности и да ги обясним така, че потребителите да ги разберат. Това пътуване е все още в началото си и искаме и други продукти да следват тази инициатива.

Можете ли да обясните защо 1% от формулата не е от естествен произход?

1% от формулата е от съставки, които гарантират стабилността и безопасността на формулата, а това е изключително важно за 100% защита за кожата.

Каква е разликата между съставките с естествен произход и тези без?

Тези с естествен произход са извлечени от природата и запазват повече от половината от молекулярната си структура или естествено състояние, след като са преработени - това включва и водата. Това определение следва строгите вътрешни стандарти на Beiersdorf.

Опознай серията

Разбери повече за продуктите