nivea-naturally-good

100% прозрачна грижа за лице за 100% доверие

СЕРИЯ NIVEA NATURALLY GOOD: ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО БЕЗ СКРИТИ СЪСТАВКИ, КОЯТО ПОДЧЕРТАВА ЕСТЕСТВЕНАТА КРАСОТА И ЗДРАВИЯ ВИД НА КОЖАТА!

Устойчивост

ГРИЖА ЗА НАШАТА ПЛАНЕТА СТЪПКА ПО СТЪПКА

Устойчивото развитие е много важно за NIVEA. Ние се стараем всеки ден да намаляваме негативното влияние върху околната среда. Рециклирането и използването на рециклирани материали са едни от многото малки стъпки, които предприехме за един по-добър свят. Помогни ни, като се присъединиш и ти. Заедно можем да постигнем страхотни резултати!

НОВО от NIVEA

СЕРИЯ NIVEA NATURALLY GOOD ВЕЧЕ И С ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ

Създадена с възможно най-много естествени съставки, серия Naturally Good се състои от дневен и нощен крем за лице, идеални за ежедневна хидратация. Тъй като почистването на кожата е съществена стъпка за оптимална грижа, обогатихме серията с мицеларна вода и мицеларен измиващ гел. И двата продукта съдържат естествени съставки, био алое вера и натурални мицели. Оставят кожата ти идеално чиста и свежа, без следи от грим или замърсявания!


Съставки

100% прозрачна грижа за лице

Серия за грижа за лицето Naturally Good съдържа 99% съставки с естествен произход* и 1% съставки за стабилност и безопасност на формулата.

*съставки, извлечени от природата и запазващи повече от 50% от молекулярната си структура (естествено състояние) след преработка, включително вода. и 1-2% (други) естествени съставки, добавени за стабилност и безопасност.
naturally-good

АЛОЕ ВЕРА

Формулата с алое вера хидратира кожата за 24 часа и я оставя с уникалното усещане за свежест. 

АРГАНОВО МАСЛО

Формулата с арганово масло помага на кожата да се възстанови  по време на сън и я прави еластична и свежа на сутринта. 


СЕРИЯ NATURALLY GOOD

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА ЗДРАВА НА ВИД КОЖА

Пробвай нашата 100% прозрачна ежедневна грижа за 100% красива кожа! Продуктите Naturally Good са базирани на формули с органични съставки за свежа, здрава и сияйна на вид кожа всеки ден!
[{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"1050","Y":"450","XMobile":"1050","YMobile":"450","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch3 style=\"font-size:24px;\"\u003eДНЕВЕН КРЕМ NATURALLY GOOD\u003c/h3\u003e","Copy":"Леката формула с 99% естествени съставки и екстракт от био алое вера поддържа кожата ти\u0026nbsp;хидратирана и свежа през целия ден, като същевременно осигурява защита със SPF15!","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"370","Y":"30","XMobile":"370","YMobile":"30","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch3 style=\"font-size:24px;\"\u003eМИЦЕЛАРНА ВОДА NATURALLY GOOD\u003c/h3\u003e","Copy":"Мицеларната вода с био алое вера, 98% естествени съставки и натурални мицели премахва грима и замърсяванията бързо и без усилия, оставяйки кожата идеално чиста, свежа и хидратирана!","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"700","Y":"-40","XMobile":"700","YMobile":"-40","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch3 style=\"font-size:24px;\"\u003eМИЦЕЛАРЕН ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ NATURALLY GOOD\u003c/h3\u003e","Copy":"Мицеларният гел е измиващ продукт за употреба сутрин или вечер. Премахва\u0026nbsp;ефикасно грим и замърсявания, хидратира и\u0026nbsp;омекотява, като\u0026nbsp;оставя кожата идеално чиста и свежа, без да я изсушава.\u0026nbsp;","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"1400","Y":"250","XMobile":"1400","YMobile":"250","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch3 style=\"font-size:24px;\"\u003eНОЩЕН КРЕМ NATURALLY GOOD\u003c/h3\u003e","Copy":"Обогатен с био арганово масло и 99% съставки от естествен произход, нощният крем помага на кожата да се регенерира по време на сън\u0026nbsp;и я прави гладка и свежа на сутринта.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
nivea-naturally-good

НОВИТЕ ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ

РАДВАЙ СЕ НА 100% ЧИСТА КОЖА

Първата стъпка преди подхранване на кожата е старателното ѝ почистване. Сутрин, за да премахнеш мъртвите кожни клетки и себум или вечер – за да отстраниш замърсяванията, натрупали се през деня, както и грима си. С новите почистващи продукти в серия Naturally Good, създадени с естествени съставки и натурални мицели, ще подариш на кожата си нежно почистване и здрав вид всеки ден. Запознай се с тях по-долу!
naturally-good-cleansing

МИЦЕЛАРЕН ИЗМИВАЩ ГЕЛ

Преоткрий свежестта с новия мицеларен измиващ гел Naturally Good! Формулата с био алое вера, мицели и 99% съставки с естествен произход почиства в дълбочина, премахвайки ефикасно грима и замърсяванията. Има успокояващ ефект и омекотява кожата, като ѝ позволява да диша.

naturally-good-cleansing

МИЦЕЛАРНА ВОДА

Най-новата мицеларна вода Naturally Good почиства деликатно кожата, без да е необходимо да изплакваш или да търкаш агресивно с памучния тампон. Формулата с натурални мицели, 98% съставки от естествен произход и био алое вера почиства, освежава и придава кадифен завършек.


Запознай се с формулата

Naturally Good

Нашата мисия е 100% прозрачност във формулите ни.
Find out more about our sustainability efforts