Черешов цвят за тялото и сетивата ти

ПОГЛЕЗИ СЕТИВАТА СИ С ТОЗИ ЗАВЛАДЯВАЩ АРОМАТ

Комбинация от грижовни скъпоценни масла и бързо-абсорбиращи съставки – това е новият Лосион за тяло NIVEA Oil in Lotion с черешов цвят и жожоба, който осигурява една наистина чувствена грижа за тялото.

КАКВО ПРАВИ АРОМАТА НА ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ ТОЛКОВА УНИКАЛЕН?

Открий историята зад този прекрасен цвят и това, което го прави идеален аромат при грижа за тялото.
Национален фестивал на черешовия цвят

Национален фестивал на черешовия цвят

Не много цветя имат фестивал, посветен на тях! Този ежегоденпразник, който се провежда в САЩ, отбелязва годината (1912г.) в която  кметът на Токио подарява на град Вашингтон 3000 Японски черешови дръвчета , за да отпразнуват близките отношения между двете страни.

Историята на черешовия цвят в Япония

Дървото с черешов цвят е красиво, спиращо дъха дърво, което е част от японската история и култура. Розовите черешови цветове са се разпространявали из Япония още преди праисторическата епоха. Сега, благодарение на хибридизацията, има повече от 300 различни сорта дръвчета на японския вид черешов цвят.

Смята се, че тези уникални дървета започват да бъдат ценени в Хейанския период, когато императорите и другите членове на висшето общество се забавлявали по време на празници под тях. Скоро тази традиция се разпространява и всички започват да се наслаждават на моментите под тези красиви цъфтящи дръвчета. 

Дори и днес, дръвчетата са важен културен символ и са на почит, когато разцъфнат в началото на пролетта. Хиляди хора се събират на пикник под тях и се наслаждават на тяхната уникална красота.

 

Неустоим аромат за грижа за тялото

Благодарение на своя деликатен, сладникав аромат, койтообгръща нежно кожата, японският фаворит сега е почитан в цял свят.

Ароматът на черешовия цвят е идеален, за да поглезиш сетивата си и да се насладиш на малко време за себе си. С цветните и женствени нотки, чувственият аромат ти помага да се отпуснеш и да се отърсиш от натрупания стрес. 


ПОГЛЕЗИ СЕТИВАТА СИ С БЪРЗОАБСОРБИРАЩАТА ГРИЖА НА СКЪПОЦЕННИТЕ МАСЛА

Наслади се на уникалния аромат на черешов цвят в чувствен, женствен и бързо-абсорбиращ лосион за тяло с масло от жожоба.
Наслади се на неустоимия аромат на черешов цвят

Наслади се на неустоимия аромат на черешов цвят

Удоволствие за всички сетива - ароматът се разкрива с коктейл от вибриращи червени плодове и бергамот. В средата, пленителни цветове от черешов цвят се смесват с роза и деликатен ирис, допълнени от богатите елементи на Ciste и чувствен аромат на сандалово дърво на заден план.

Как този уникален продукт е от полза за кожата?

  • Незабавно усещане за по-гладка кожа, продължаващо до 24 часа
  • Осигурява интензивна и дълготрайна хидратация за нормална до суха кожа
  • Бързо-абсорбираща и немазна формула
  • Цялостна грижа със скъпоценни масла, събрана в лосион за тяло
  • Поглези сетивата си за красива и сияйна кожа

NIVEA Oil in Lotion

Формула с масло от жожоба за красива и хидратирана кожа

Лосионът за тяло NIVEA Oil in Lotion с черешов цвят и масло от жожоба спомага за превръщането на сухата кожа в гладка, без да оставя мазни следи. Освен това, ободряващият аромат на черешов цвят глези сетивата ти и те дарява с дълготраен аромат.

Страхотен ежедневно хидратиращ продукт за тялото

Страхотен ежедневно хидратиращ продукт за тялото

Маслата за тяло са чудесен източник на грижа, но мазната им текстура понякога може да се чувства тежка върху кожата, което означава, че те често не са подходящи за ежедневна употреба. Лосион за тяло NIVEA Oil in Lotion с черешов цвят и масло от жожоба има лека, немазна текстура, която е идеална за ежедневна употреба.

Лосион за тяло NIVEA Oil in Lotion с черешов цвят и масло от жожоба

Повечето масла оставят кожата благоприятно обгрижена, но могат да бъдат прекалено мазни за ежедневна употреба. Чувствената формула с черешов цвят и масло от жожоба се грижи за тялото ти с копринено нежни масла и ценни съставки, комбинирани в един уникален, бързо-абсорбиращ лосион. Осигурява 24-часова хидратация, тъй като се грижи за кожата, оставяйки я неустоимо гладка, без да оставя усещане за мазни следи. 

Наситен с ценно масло от жожоба и деликатния аромат на черешов цвят, лосионът се абсорбира бързо от кожата, за да я остави хидратирана и гладка на мига. Поглези се с тази нова лека формула с възхитителен аромат и нежна грижа със скъпоценни масла! 

Интересни съвети за теб