Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Актуален вече повече от век

Актуален вече повече от век – NIVEA

Богата грижа за кожата за всеки повод

Всяка кутийка съдържа много повече от резултатите от над век изследвания в областта на кожата. Тя съдържа и спомените на толкова много хора, за които NIVEA е част от ежедневието.

Историята на NIVEA Creme

Все още помните времето, когато можехте да откриете кутийка от крема в банята на баба си. Спомнете си, че мама винаги имаше крем в чантата си. И как ни мажеха по носа с мекия бял крем. Синята кутийка се е превърнала в неразделна част от живота на много семейства поколения наред – всъщност в 190 страни по света – и сега се търси повече от всякога.

Ето какъв е ароматът на NIVEA

Момина сълза

Дискретното ухание на бергамон и портокал, комбинирани с лавандула, роза, люляк и момина сълза, е незабравимо.

Всичко за уникално преживяване

Момина сълза

В допълнение към съставката Eucerit, преди над 100 години NIVEA Creme също така съдържал глицерин, вода, малко цитрична киселина и този изтънчен аромат. Тази ефективна формула е незначително допълнена и подобрена с течение на годините.

Крем, който прегръща кожата и душата

Ако искате да направите нещо наистина добро за себе си, този крем е задължителен. С богатата си консистенция всеки хидратиращ момент е момент на подхранваща грижа за тялото и душата ви. Прегръдките са изключително важни за чувството на задоволство. Те дават на бебетата чувство на принадлежност и сигурност. Ако не ни прегръщат, осъзнаваме, че нещо ни липсва. Проучванията показват, че емоционалното и умствено развитие на децата се насърчава от човешки контакт. А нанасянето на крем означава също така, че отделяте време, за да се концентрирате върху себе си.

Този крем създава история

Всичко започва с „nix”

Преди началото на успешната история на NIVEA Creme, е трябвало да се изобрети нещо друго: Eucerit. Eucerit действа като емулгатор и комбинира масло и вода в изключително фина, стабилна смес. За щастие, д-р Исаак Лифшуц разработва този напълно нов емулгатор до 1911 г. Дерматологът проф. Герсон Унна се възхищава на специализираните знания на д-р Лифшуц в тази област и ги представя на д-р Оскар Тропловиц, химик и съосновател на компанията Beiersdorf. Той веднага осъзнава, че емулсията на вода в масло е идеалната основа за козметичен крем. Всичко, от което се нуждаел, било име. За да открие такова, д-р Тропловиц не трябвало да тъси по-далеч от самия крем. След направата на емулсията, тя имала снежно бял цвят. Името „NIVEA“ идва от латинското „nix, nivis”, което означава сняг, ето защо NIVEA се превежда като „снежно бяло“.
The Classic Care for Your Skin

Класическата грижа за вашата кожа

Опит и знания, изследователска дейност и разработка

От създаването на компанията ние сме посветили себе си на грижата за кожата ви. Разработваме високоефективни продукти, които действат в хармония със собствените функции на кожата, което означава, че кожата получава точно това, от което има нужда.

Нашата цел: по-добра грижа за кожата за всички

Когато NIVEA се появява на бял свят преди повече от 100 години, цялата изследователска дейност се извършва от трима души: д-р Оскар Тропловиц, проф. Паул Герсон Унна и д-р Исаак Литфшуц. Сега имаме над 500 служители, отговорни за изследователската и развойна дейност, които изучават сложните процесите в кожата и разработват все по-нови и ефективни продукти за грижа за кожата. Така през годините сме разработили много новаторски продукти, като крема ни за кожа, лосиона за тяло, крем против слънце със слънцезащитен филтър, специална гама от продукти за мъже, спрейове с помпа, грижа за зряла кожа и дори продукти против стареене с Q10! Правейки това, за нас е важно винаги да задоволяваме нуждите и желанията на нашите клиенти. Влизайки в пряк диалог с тях, сме успели да разработим продукти, станали синоним на най-високо качество и обект на безрезервно доверие.

Международна слава

Изследователски център за кожата

Нашият изследователски център за кожата в Хамбург е един от най-важните изследователски центрове в света.

У дома в Хамбург

У дома в Хамбург

NIVEA Creme идва от Хамбург. Тук на час се пълнят почти 8000 кутийки с NIVEA Creme.

Препоръките ни за Вас