Открий различните видове дезодоранти

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ДЕЗОДОРАНТИТЕ И ОТКРИЙ НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ЗА ТЕБ

Независимо дали си във фитнес залата или в офиса, искаш да изглеждаш в най-добрата си форма. Контролирането на телесната миризма и чувството за свежест ти дава увереността и комфорта, от които се нуждаеш всеки ден.

Да се запознаем с различните видове дезодоранти

Повечето жени използват специални продукти за лицето си, но забравят за кожата на подмишниците. Научи как да дадеш на тази деликатна зона грижата, от която има нужда.

Различните видове дезодоранти и ти

Помагаме ти да откриеш как действат различните видове дезодоранти и коя апликационна форма е най-подходяща  за теб. 

Дезодорантите се срещат във формата на рол-он, стик или спрей. Рол-он дезодорантите се наричат още течни дезодоранти, тъй като оставят мокра следа върху кожата, преди да изсъхнат. Меката им формула ги прави идеални за хората със суха или чувствителна кожа. 

Стик дезодорантите са друго ефикасно решение за жените при грижа за подмишниците. 

Същевременно, спрей дезодорантите са перфектното решение при пътуване и в движение. Те са достатъчно малки, за да се поберат в дамската ти чанта и те даряват с мигновена свежест всеки път, когато усетиш нужда и където и да си. 
Кой е идеалният дезодорант за мъже

Кой е идеалният дезодорант за мъже?

Мъжете се изпотяват повече, отколкото жените, и се нуждаят от ефикасен продукт. NIVEA MEN Дезодорант спрей Fresh Active е страхотен антиперспирант за мъже, тъй като е създаден специално за техните нужди и потребности. Формулата дава дълготрайна защита и чувство на свежест до 48 часа.
Течен дезодорант
От А до Я за дезодорантите

Течен дезодорант

Течният дезодорант е всъщност рол-он дезодорантът. Формулата с освежаваща течност оставя лека мокра следа, преди да изсъхне. Главното предимство на течния дезодорант е в апликационната му форма. Няма как да пропуснеш някоя зона, тъй като чувстваш точно къде си поставила продукта.
Аерозол или спрей дезодорант
От А до Я за дезодорантите

Аерозол или спрей дезодорант

Спрей дезодорантът е олицетворение на удобството. Спрейовете са идеални за жени, които нямат много време и предпочитат да се освежават по време на път. Те придават мигновена защита, така че можеш да носиш дрехи без ръкави, без да се тревожиш за мокрите следи, които оставя изпотяването.
Рол-он дезодорант
От А до Я за дезодорантите

Рол-он дезодорант

Поради нежната им формула, рол-он дезодорантите са идеални за употреба след бръснене. За правилна грижа за току-що епилираната зона, изчакай 10 минути, преди да нанесеш. Рол-он дезодорантът се плъзга перфектно и без усилия върху кожата, без да я раздърпва или да причинява раздразнения.
ultimate-impact
От А до Я за дезодорантите

Антиперспирант

NIVEA Black & White Ultimate Impact е мощен антиперспирант, който осигурява 48ч. ефективна защита срещу изпотяване. Блокира неприятните миризми, предотвратява изпотяването и предпазва от петна върху дрехите, без да оставя следи или да предизвиква кожни раздразнения. Накратко: перфектният дезодорант, който се грижи за теб и любимите ти дрехи по безупречен начин във всяка ситуация!

Видове дезодоранти - ти и твоята кожа

Зоната на подмишниците може да бъде предизвикателство с тънката си и деликатна кожа. Това, от което се нуждае, е рутинна грижа, след която да се чувства гладка, мека и свежа.

Каква е разликата между дезодоранта и антиперспиранта?

Целта на дезодоранта е да те защитава от нежелани телесни миризми. С други думи, дезодорантите на NIVEA помагат за намаляване на количеството на бактерията, която предизвиква миризмата, която свързваме с потта, и ти дава деликатно женствено ухание, за да се чувстваш свежа и уверена, независимо колко дълго си в движение. 

Антиперспирантите имат формула, която цели да спре изпотяването и да предотврати влагата и мокрите петна. Антиперспирантите са също ефикасни като дезодоранти. Това се дължи на факта, че развитието на бактерията е прекъснато поради ниското pH и намаленото количество влага върху кожата. 

NIVEA Дезодорант за спорт

NIVEA Дезодорант за спорт

Когато спортуваш, е важно да се чувстваш комфортно. Благодарение на 48-часовата ефективна и ободряваща защита на антиперспирантния спрей NIVEA Fresh Citrus с освежаващ аромат на лайм, портокал и цвят от бергамот, ще си уверена, че ще завършиш упражненията си, без да се притесняваш за подмишниците си. 
Оптимална защита за чувствителна кожа

Оптимална защита за чувствителна кожа от NIVEA

Рол-он NIVEA Deo Beauty Elixir има деликатна и грижовна формула, обогатена с ценен млечен екстракт, която осигурява както ефикасна защита от неприятни миризми, така и хидратация, дори след бръснене и епилация. Създаден за чувствителната кожа, за да се чувстваш и изглеждаш красива!

Кой е най-подходящият дезодорант за мен?

Виж как да избереш най-добрия за теб дезодорант:

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ