NIVEA 3 в 1 Urban Detox Измиващ гел с глина

ДЕТОКС ПОЧИСТВАНЕ В ДЪЛБОЧИНА

3 в 1 Urban Detox Измиващ гел с глина

ПОЧИСТВАНЕ В ДЪЛБОЧИНА ЗА ПЪЛЕН ДЕТОКС НА КОЖАТА

Гамата от продукти NIVEA® Urban Detox е разработена в лабораторията на Beiersdorf, специализирана в това да предпазва кожата от вредите, които може да ѝ нанесат градската среда, замърсяването и фините прахови частици. 

NIVEA® 3 в 1 Urban Detox Измиващ гел с глина е най-новият продукт в серия Urban Detox. Многофункционалната формула с органичен черен ориз, екстракт от зелен чай и глина действа дълбоко-почистващо на кожата и имадетокс ефект, който матира кожата и показва естествените ѝ красота и здрав вид.

Тройното приложение на продукта го прави практичен и удобен за натоварения градски живот, при пътуване или на почивка. Използван като измиващ гел, продуктът намалява бактериите, причиняващи пъпки и оставя кожата свежа и чиста на мига. Използван като ексфолиант, той има пилинг ефект и свива порите, като премахва мъртвите кожни клетки. Кожата става видимо по-гладка. Използван като маска, има матиращ и изглаждащ ефект за кожата, детоксикирайки я в дълбочина само след 3-5 минути престой.


Съставки

ОПИТАЙ МУЛТИ-ФУНКЦИОНАЛНАТА ФОРМУЛА

NIVEA 3 в 1 Urban Detox Измиващ гел с глина е мултифункционален продукт за лице, обогатен с естествена глина, черен ориз и зелен чай. Формулата е специално разработена за предотвратяване на кожни проблеми, причинени от фин прах и замърсяванията в съвременния градски живот.

Черен ориз

Известна съставка за детоксикация в Азия, черният ориз се е наричал „забранена култура“ в миналото, тъй като кралското семейство имало монопол върху продукцията от черен ориз за собствена употреба.

Зелен чай

Формулата комбинира черен ориз и зелен чай. Подходящ за всеки тип кожа, зеленият чай също има дълбоко-почистващо действие и детокс ефект, поддържа кожата свежа и с младежки вид.

Глина

Някои частици от замърсяванията от въздуха са 20 пъти по-малки от диаметъра на порите. Глината абсорбира фините прашинки от вътрешността им, като същевременно намалява бактериите, които са предпоставка за поява на пъпки.


Видео 3 в 1

УПОТРЕБА

Виж нашето видео за това как да използваш Urban Detox Измиващ гел 3 в 1:
Използвай като измиващ гел: нанеси, масажирай леко и изплакни
Използвай като пилинг: нанеси, масажирай енергично и изплакни
Използвай като маска за лице: нанеси, изчакай 3-5 минути и изплакни


Urban Detox продукти

ЗА ОПТИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ИЗПОЛЗВАЙ И ДРУГИТЕ ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯ NIVEA URBAN DETOX

ПИЛИНГ МАСКА

Маската е с незабавно действие и свива порите, за да разкрие красотата на кожата. Ексфолира и премахва ефикасно мъртвите кожни клетки, черни точки и следите от замърсявания, натрупани през деня. Нанеси, изчакай 15-20 минути, отлепи и си готова – кожата ти е кадифено мека и матирана на мига!

1-МИНУТНА ДЕТОКС МАСКА

Почиства в дълбочина и подобрява външния вид на кожата с бързо ексфолиране и дълбоко почистване и детоксикация на кожата, които отнемат само 1 минута. Маската премахва мъртвите клетки, намалява следите на вредните стресови фактори и подобрява естествената красота на всеки тип кожа.

НОЩНА МАСКА

Леката формула на Нощната маска съдържа антиоксиданти, екстракт от зелен чай, хиалуронова киселина и провитамин B5 и се абсорбира бързо в кожата по време на сън. Резултатът на сутринта е впечатляващ – хидратирана и възстановена кожа, без следи от умора и кадифено мека на допир!

ПИЛИНГ МАСКА С ХИДРАМИН

Открий бързо-действащата пилинг маска с Хидрамин, която оставя кожата напълно почистена и матирана! Премахва излишния себум и почиства порите в дълбочина, правейки кожата кадифено мека. Плюс това се нанася много лесно и можеш да я вземеш с теб навсякъде, поради практичния ѝ размер!


Мнението на инфлуенсърите

@JoyTodorova

Открий любимите продукти на @JoyTodorova
от серия Urban Detox!

Включи звука и гледай видеото, в което Радост споделя своите любими детоксикиращи и мултифункционални продукти от нашата Urban Detox серия!


ЧЗВ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ГРАДСКАТА СРЕДА, КОГАТО СЕ ГРИЖИМ ЗА КОЖАТА СИ?

През последните години, градският живот е все по-достъпен. През 2018 г. статистиката показва, че 55%* от населението на света живее в градските райони, в сравнение с 30% през 1930 г. Но заедно с градския живот идва и неговият страничен ефект: замърсяването.

В ежедневието си бързаме между безброй срещи, тичаме след автобус или метро, пресичаме пътищата си със стотици други хора, седим в сухия и застоял въздух на климатизирани чакални, движим се през цигарения дим, пресичаме улици и караме кола, която бълва изгорели газове - всичко това са очевидни фактори, които не само са характерни за градската среда, но се отразяват и върху състоянието на кожата ни. И през цялото време, напълно незабелязано, финият прах и замърсявания също се натрупват по кожата ни - без значение в кой град живеем. Това е вид замърсяване, за което не мислим много, отчасти защото не можем да го видим или да го помиришем (с изключение на цигарения дим може би), но въпреки това всеки ден е навсякъде около нас. И това изважда кожата ни от равновесие. Всъщност замърсяването на въздуха днес е второто по големина отрицателно влияние върху кожата, след слънчевата светлина и ултравиолетови лъчи.

Фините частици на замърсяванията също се наричат прахови частици. Те са особено малки, около 10 микрона (PM10) и други само с размер 2,5 микрона (PM5.5). Попадне ли дори и малко количество върху кожата, е достатъчно, за да проникне дълбоко в порите, където фините частици прах се „вкореняват“ и не се отстраняват лесно.

* Източник: Световни перспективи за урбанизация: Ревизия от 2018 г.

КАКВИ ЕФЕКТИ ИМА ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА ВЪРХУ КОЖАТА НА ЛИЦЕТО?

Замърсителите на околната среда могат да повлияят директно върху повърхността на кожата или да проникнат в порите, причинявайки хроничен оксидативен стрес, отслабвайки деликатната ѝ защитна бариера и причинявайки раздразнения. В резултат на това, кожата ти е извън баланс. Чувства се раздразнение и чувствителност, повишена сухота или прекалено мазна кожа, поради увеличеното образуване на себум. Блокираните пори също могат да причинят пъпки и черни точки, които могат да водят до по-големи, разширени пори. Всичко това може да направи кожата да изглежда безжизнена и уморена, и не толкова здрава, колкото би трябвало да бъде.

ТОГАВА КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ ЗА КОЖАТА СИ СРЕЩУ ЗАМЪРСЯВАНИЯТА?

Можем да се преборим с това как те влияят на кожата ни. Можем да започнем с отстраняването на всякакви замърсяващи частици от кожата си всеки ден - защото колкото по-малко време остават там, толкова по-малко вреди могат да направят. Ефикасните почистващи препарати, като тези в серията на NIVEA Urban Detox, предотвратяват проблемите, причинени от фините прашинки и замърсения въздух в градска среда.

След премахване на ежедневния грим е важно да се измие всеки остатък от продукт и от ежедневни замърсявания, като се използва дълбоко почистващ или ексфолиращ продукт, за да се постигне видимо по-сияйна и по-гладка кожа. Доброто почистване също така оставя място и за други продукти за грижа за лицето, като овлажнители и маски, които да се абсорбират по ефективен начин.

Когато си въоръжена с правилните продукти, можеш да помогнеш на кожата си да остане чиста и здрава. Добрите продукти за почистване на кожата пазят от замърсявания. А правилните продукти за грижа за кожата я укрепват, така че тя може да действа като своя собствена бариера срещу други замърсители. Така че можеш да изправиш всеки ден пред приключенията на градския ритъм на живот, без да се замисляш какво има във въздуха.

По-долу ще откриеш списък с продукти за грижа за кожата, който да ти е в помощ, когато пазаруваш.😊

 

Важно за почистващите продукти:

  • Да предлагат интензивно почистване
  • Да почистват порите в дълбочина
  • Да са нежни и меки към кожата
  • Препоръка: Продуктите за бърза употреба като 3 в 1 NIVEA Urban Detox Измиващ гел с глина и NIVEA 1-минутни маски за лице, комбинират ритуалите за грижа за кожата в една единствена и лесна стъпка, като пестят време в натоварения график на градските момичета :).

Важно за грижата за кожата:

  • Да е с UV защита
  • Да има антиоксидантни свойства
  • Да осигурява хидратация (дълготрайна, интензивна)
  • Препоръка: Продукти за употреба през нощта, като Нощна маска NIVEA Urban Detox, могат да бъдат нанесени непосредствено преди сън, за да действат през цялата нощ, така че кожата да се усеща свежа и регенерирана на сутринта.

Интересни съвети за теб