Обратно на училище с NIVEA

Обратно на училище с NIVEA

Купи продукти NIVEA от дрогерии lilly на стойност 12лв. с ДДС, регистрирай касовата бележка и участвай в томбола за 10 раници Fjällräven Kånken и 3 лаптопа!

Механизъм

ОБРАТНО НА УЧИЛИЩЕ С NIVEA

Участвай в новата кампания с награди NIVEA, която се провежда в дрогерии lilly! 🎁️🎉 През целия месец септември 2020г. можеш да участваш, като купиш продукти NIVEA за минимум 12лв. с ДДС от дрогерии lilly, а след това регистрираш касовата бележка във формуляра на NIVEA.bg. Така ще се запишеш за томбола, в която можеш да спечелиш 1 от 3 лаптопа и 1 от 10 броя раници Fjällräven Kånken! Защото е време да се върнеш в училище с подходящите аксесоари за една успешна учебна година!
nivea

Регистрирай се

УЧАСТВАЙ В ТОМБОЛА ЗА 10 РАНИЦИ
FJÄLLRÄVEN KÅNKEN И 3 ЛАПТОПА!

Благодарим ти за участието! Кампанията приключи, а резултатите ще бъдат готови до 16 октомври 2020г.  

Ела тук отново, за да провериш дали си в списъка с печелившите на 1 от 3 лаптопа и 1 от 10 броя раници Fjällräven Kånken. Стискаме ти палци! 😊

Условията за участие ще откриеш тук.


Участващи продукти

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ
ПРОДУКТИ НА NIVEA

Избери любимите си NIVEA продукти от дрогерии lilly и ги закупи в периода 1 – 30 септември 2020г., като запазиш касовата бележка, ако минималната сума е 12лв. с ДДС. Регистрирай се тук и участвай в томбола за 1 от 3 лаптопа и 1 от 10 броя раници Fjällräven Kånken! Обратно в училище с най-добрите помощници от NIVEA!

Победители

ВИЖ ДАЛИ СИ СРЕД ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Открий дали си сред печелившите, които ще получат лаптоп или раница Fjällräven Kånken, тук.