NIVEA Сухи шампоани - освежи косата си на мига

Сухите шампоани сега са най-актуалните продукти за грижа за коса. Само няколко напръсквания и си готова за излизане. Открий повече за новата серия сухи шампоани от NIVEA и как да ги използваш, за да създадеш страхотна естествена прическа. Няма да можеш да си представиш как си живяла без тях!

Сух шампоан

Наслади се на усещането за целодневна свежест със сухи шампоани от NIVEA

Представяме ти сухи шампоани NIVEA FRESH REVIVE - нежно почистване за косата и скалпа

Освежи косата си между измиванията на мига със сух шампоан от NIVEA. Със своите три действия само в един спрей, серията NIVEA FRESH REVIVE почиства, освежава и поддържа естествения цвят, като кара косата да изглежда и да се усеща чиста. 

Леката формула е нежна към скалпа и не оставя следи. Освен това осигурява мигновен обем и повдига косата в корените. NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан е тук, за да ти помогне да имаш красива коса всеки ден!  

Уникален и нежен

В основата на високоефективната формула е сместа от естествено нишесте от ориз, която може да абсорбира до 60% от собственото си тегло, за да почисти веднага косата от излишни мазнини и неприятни миризми.

NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан се предлага в три различни разновидности - за светла, кестенява и тъмна коса. Всеки от тях е с уникален аромат, осигуряващ дълготрайна свежест за косата само след няколко впръсквания. 

С аромат на зелени цветя за светла коса, цитрусови нотки за кестенява коса и плътна кехлибарена нотка за тъмна коса - всеки нюанс на косата има свой специално създаден аромат. 


Нанасяне

Сухият шампоан има различна употреба

Как да използваме сухия шампоан

Дръж флакона на 30 см от главата си. Започни като впръскаш сухия шампоан върху корените на косата. След това внимателно масажирай в скалпа с върховете на пръстите си. Изчакай 1-2 минути да попие добре, разреши косата и си готова! Дълготрайна свежест само след няколко впръсквания!

Сухият шампоан на NIVEA не само ефективно почиства косата и скалпа, но благодарение на мощната си формула също така придава незабавен обем на всеки кичур! Това е идеално за подсилване на безжизнената коса, като ѝ придава меко, матово покритие. 

Естествено красива коса със сух шампоан

Фенките на стайлинга обожават допълнителната текстура, която осигурява NIVEA FRESH REVIVE Сух шампоан и така помага за създаването на естествени прически, идеални за всички поводи. Благодарение на увеличеното триене между повърхностите на косъма, оформянето на прическата е по-лесно и по-дълготрайно.
 
От романтични вълни до красиви плитки, увеличаването на обема благодарение на сухия шампоан превръща всяка прическа в разкош и ти си готова да излезеш веднага. Просто впръскай в корените и масажирай добре, за да добавиш повече обем в корените. Където и да се намираш, сухият шампоан може да ти помогне да изглеждаш шик без никакво усилие.


Съвети за управление на времето

Закъсняваш? Приеми това предизвикателство със следните съвети за управление и планиране на времето

5 съвета за управление на времето за увеличаване на продуктивността

  1. Планирай - предварителната подготовка ще ти помогне да се фокусираш върху задачите и да останеш на линия. 
  2. Определи приоритетите - не се плаши да кажеш "не". Като се освободиш от по-малко важните неща, ще можеш да се концентрираш върху спешните задачи. 
  3. Използвай органайзер, за да организираш времето си и да разпределиш работните дейности, домакинската работа и времето за релакс. Не забравяй да се забавляваш! 
  4. Спести време сутрин като подготвяш ястията предварително и като изгладиш дрехите си, преди да си легнеш. 
  5. Увери се, че спиш достатъчно през нощта. Не забравяй, че тялото и ума ти са най-продуктивни след добра доза почивка.