CRAFT STYLERS: НОВА ГЕНЕРАЦИЯ СТИЛИЗИРАЩИ ПРОДУКТИ ЗА МЪЖЕ

ПОЕМИ ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД ВИЗИЯТА СИ!
NIVEA MEN представя нова серия стилизиращи продукти за мъже CRAFT STYLERS! От перфектно гладка коса, до небрежно разрошена - време е да развихриш креативността си!

Стилизиране за мъже

ДА ОФОРМИШ КОСАТА СИ НИКОГА НЕ Е БИЛО ПО-ЛЕСНО

Няма значение дали предпочиташ естествен блясък на косата или матов оттенък, лесно моделиране за гъвкава визия или дълготрайна фиксация - със стилизираща серия за мъже CRAFT STYLERS прическата ти ще е перфектна!

Нашата нова стилизираща серия

КАКВО ПРАВИ СЕРИЯТА NIVEA MEN CRAFT STYLERS РАЗЛИЧНА?

1. Два вида финиш: с матиращ и с блестящ ефект

Независимо дали предпочиташ небрежен вид, с матиращ ефект или елегантен и естествен блясък, серия Craft Stylers има идеалния за теб продукт. Новите ни продукти могат напълно да трансформират външния ти вид и да ти помогнат да създадеш стил, който е индивидуален за теб.

2. Без лепкаво или втвърдяващо усещане, но с дълготрайна фиксация

Новата стилизираща серия на NIVEA MEN предлага дълготрайна фиксация с естествено усещане. Удобни през целия ден, продуктите Craft Stylers издържат на всякакви метеорологични условия.

3. Завладяващ аромат

Атрактивният аромат на NIVEA MEN Craft Stylers е динамичен, свеж и мъжествен - идеален, за да се откроиш от тълпата.

НАГРАДИ СВОЯ СТАЙЛИНГ РИТУАЛ С NIVEA CRAFT STYLERS

Кажи ДА на гъвкавите текстури, дълготрайната фиксация и формулите с естествен витамин Е. Продуктите Craft Stylers са лесни за нанасяне и придават на косата фантастичен аромат.


Научи повече

ТИ САМ ИЗБИРАШ СТИЛА СИ!

Гладка или гъвкава визия? Открий подходящия продукт, за да постигнеш желаната визия с безупречен резултат!

ОФОРМЯЩ ИЛИ ФИКСИРАЩ ГЕЛ ЗА КОСА
Избери своя гел и започни да твориш.

Мъжете са различни, прическите им също! NIVEA MEN знае това и за това разработи две отделни формули за гел: Оформящ гел за коса Craft Stylers и Фиксиращ гел за коса.

Оформящият гел предлага гъвкаво оформяне, за да създаваш различни и разнообразни прически. Формулата структурира и оформя косата, като придава матов завършек, което е идеално за постигане на небрежен външен вид на косата.

Фиксиращият гел е по-подходящ за безупречно гладка визия. Не само, че предлага изключително силна фиксация, която остава на място през целия ден, но създава естествен блясък за елегантен вид.

 


Твоят наръчник за стайлинг

КАК ДА ОФОРМИШ КОСАТА СИ ПЕРФЕКТНО

Без значение каква визия искаш да постигнеш, продуктите NIVEA Craft Stylers ти дават възможност да я създадеш лесно и да я фиксираш на място.

В някои случаи косата ти има нужда от малко повече оформяне. За да създадеш елегантен външен вид опитай Фиксиращ гел за коса NIVEA MEN Craft Stylers. Добави малко към сухата си коса, за изчистен и естествен стил или нанеси върху мокра коса, за пригладен външен вид.

За създаване на структура и форма с матов ефект нанеси малко количество от Оформящ гел за коса NIVEA MEN Craft Stylers. А за да постигнеш небрежен и естествен вид, разроши леко и оформи отново.